Dominika1987 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Patt']Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo od jakiegoś czasu nie miałam za bardzo możliwości pisania na forum. Chciałam podzielić się z wami swoją rozpaczą i powiedzieć wam, że w niedzielę odszedł od nas nasz najukochańszy rudzielec - Hacker Na zawsze zostanie w naszych sercach, był najlepszym przyjacielem, jakiego można mieć i wniósł w nasze życie ogrom radości i szczęści. Jesteśmy zrozpaczeni i cały czas nie możemy uwierzyć w to, co się stało i w to, że już nigdy nie spojrzymy w jego piękne, pełne miłości oczy. Kochajcie swoje kolaki, wykorzystajcie każdą wspólnie spędzoną chwilę, bo nasi przyjaciele tak szybko i niespodziewanie odchodzą....... CO??? Nie wierzę. Hakerek.... Jak to, przecież on był jeszcze młodziutki....Co się stało?!????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Atomic Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Hackerek ?? :o O mamo... Przeciez on faktycznie byl mlodziutki ... chyba w wieku mojego Atomica.... Quote
Patt Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Atomic, mój Hacker niedawno skończył 3 lata Hackerek miał robiony pod narkozą zabieg czyszczenia kamienia nazębnego, (bo miał początki zapalenia dziąseł) i od razu postanowiliśmy go wykastrować. Miał zrobione wcześniej wszystkie badania, bo chcieliśmy być pewni, że jest zdrowy i dobrze zniesie narkozę. Niestety mimo wszystkich badań, leków osłonowych, profesjonalnej opieki weterynaryjnej już po udanym zabiegu, dostał zapaści i mimo natychmiastowej reanimacji odszedł od nas. Taka reakcja nie powinna mieć miejsca, nikt nie potrafi nam wyjaśnić, dlaczego tak się stało, dlaczego zdrowy pies tak zareagował na narkozę. Naprawdę bardzo ciężko jest mi o tym wszystkim pisać, ale chcę was wszystkich przestrzec, może nasz przykład uratuje życie jakiemuś innemu kolakowi. Quote
AgaCzips Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Patt tak mi przykro :( Trzymaj się kochana :calus: Quote
Diana14 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Pati sama wiesz jak bardzo mi przykro...odezwij się jak wrócisz... :calus: Quote
Klaudia i Dino Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Patt mi również jest niezmiernie przykro z powodu śmierci Hackerka :bigcry: Dobrze,że o tym napisałaś bo zastanawiałam się nad kastracją Dina.Obawiałam się jednak narkozy bo słyszałam,że collaki źle ją znoszą :roll: No,ale teraz po nieszczęściu,jakie niestety Ciebie spotkało moje wątpliwości się rozwały - nie zamierzam kastrować Dinka. Quote
Atomic Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Atomic, mój Hacker niedawno skończył 3 lata To prawie tak jak mój Atomic... Patt to straszne to piszesz... :cry: Quote
bognik Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Witam !!! Ja mam kuzynki, które mają rodowodowego collie, Barego. Jest to już 6 collie w naszej rodzinie. Ja nie mam collie, ale strasznie je KOCHAM !!! Ma 2 lata. Nie pamiętam nazwy hodowli, z której jest psiaczek, ale jak sprawdzę u nich w rodowodzie, to tu napiszę. Wiem, że jest z Warszawy. :wink: Ja mam sunię lhasa apso. A oto zdjęcie tego przystojniaka w moim ogrodzie: Pozdrawiam :D Quote
Regis Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Hmmm.. Puls jest. Oddech jest. Aktywość mózgu szczątkowa (ale jakaś jednak jest). Ja żyję, nie wiem jak inni :D Quote
Klaudia i Dino Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Ja też ledwo,ledwo,ale jeszcze żyję :D Quote
Incunabula Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Miałam collie... Zwał się Sambo z Załąkowych Wrzosów. Odszedł 3 lata temu, przeżywszy prawie 14 lat. Wspaniała rasa :) . Marzy mi się kiedyś kolejny collie:) . Pozdrawiam Quote
Atomic Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 No to jednak jeszcze zyjecie :) :) :) Takie pustki sie tu zrobiły... :lol: Quote
Diana14 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Morrisonka szkoda, ze tak późno się tu odezwałaś. Ja tez z Łodzi. Jak masz ochotę to zapraszamy na spacerek... :lol: Quote
Ajrisz Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 A ja Morrisonke kojarze z czata na psy.pl, tylko ze to bylo pare, ladnych lat temu. Oprocz collie, masz chyba jeszcze podengo, co? 8) Quote
Incunabula Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Collie niestety już nie mam :( . A podengo owszem;) Quote
Regis Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 To jak się już będziecie umawiać na ten spacer to dajcie znać :D Quote
Klaudia i Dino Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Dzięki :D Zdjęcia nie są ładne,ale na naszej łączce były akurat psiaki,więc Dinulek za Chiny nie chciał pozować :evilbat: Jak będę miała czas to zrobię jakieś ładniejsze (a czasu narazie brak przez egzaminy :( ) Mam jeszcze starsze zdjęcia: Dinuś w swoim żywiole :D Quote
Dominika1987 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Jaki ten Dinuś piękniutki :D Mimo iz jest tricolor, to wygląda jak aniołek :angel: Buziak dla niego :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Atomic Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 To zdjecie jest boskie http://img299.echo.cx/img299/616/obraz8721ax.jpg Quote
Recommended Posts