Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pare fotek z weekendu na roztoczu , zabralismy ze sobą malego debesiaka :lol:

źaba i mlody

troche źabowski nakaszanil bo wyraźnie odstraszal psiego gospodarza domu od malucha , wchodzil cialem , jeżył sie .

i ruda z maluchem

mlodziak sponiewieral wszystkie moje ciuchy , powycieral wszelakie kurze po kolei swetrem ,bluzką ,spodniami, czapką rekawicami :evil_lol:

generalnie słodziak straszny , kontaktowy okrutnie ,pewny siebie ,total bezstresowy , zadzior troche jak sie rozkreci , a jaki głoooodny cały czas :evil_lol: .

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uo jezusicku, jak one cudnie wygladaja z michami w dziobach:loveu: Gdyby tak przede mna usiadly, to ulitowalabym sie niezaleznie od sladow nastepnego dnia :oops:

Posted

mnie taz juz nie ruszają te ich miny , tym bardziej ze one tak 24 na dobe , za to w pracy niestety :placz: wszyscy uznaja ze najlepsze co mogą zrobic dla pieska biednego to dac mu kęsa , ale ze nikomu nie przyjdzie do głowy wziac psa i mu pilke porzucac :evil_lol: cholerka .

myy weekendowo

ciapąg na filmiku
YouTube - g100109

YouTube - ok 220

klarciowa

filmiki obnazające całą prawde , z naszego klecenia ,lepienia
YouTube - k+g110109

YouTube - ok 221

Posted

a skąd :loveu: ,nie pogoni :)

ja uzywam 650 g chyba hst i 1 kg gappaya . mysle nad nabyciem platikowego kozla . ayshe - co sądzisz o uzyciu takowego ?

Posted

ja uzywam metalowych:diabloti:.
mam hantle metalowe o wadze 4 kg i na nich robie prezentacje oraz czystosci chwytu.
metalowa czesc obwijam juta izaszywam.juta obraca siepod naporem dookola chwytaka.to uczy psa stalego nacisku na chwytak.
plastiku nei lubie ale to moj prywatny foch:roll::evil_lol:
hantle maja dokladny wyglad koziolka i maja wysokie boki.

Posted

jesuuu jaki hardcore :evil_lol::crazyeye: , moje psy i owszem aportowały 3 kg kozla i młotek ,ale zeby hantle 4 kg trzymac ? a jak sobie na łapecke upusci ??? albo mi na stope ?:crazyeye:

Posted

:diabloti:
od dawna stosuje te hantle i bardoz dobrze mi sie sprawdzily.
najgorsze jest....przerzucic to przez palisade:roll::cool3::evil_lol:.
do techniki trzymania nadaja sie dla mnie bardzo dobrze.
dlaczego mialyby upuszczac to sobie na lape albo mi na stope?:lol:.masochisty nie sa:cool3:.

Posted

jesuuuu to ja kozla 650 g przez przeszkode metrowke raz raz tak rzucilam ze prawie mi na glowe spadl , a ty mowisz hantle przez palisade 4 kg :crazyeye: . no ale trening czyni mistrza , uczylam sie plucia baleronem przez m-c to sie i naucze dobrze rzucac kozla ,a jak sie tak rozkrece to i hantle zorganizuje :evil_lol: i poooooszeeeedł :eviltong:

Posted

Hantle 4kg ayshe to mam ja - pozyczylam na wyjazd. Jak Baltowskiemu kazalam przyniesc, to z pelna enrgia (czyli jak zwykle malo se nog nie polamal) rzucil sie w strone hantelka, zlapal na srodku i.... zawyl z frustracji :evil_lol:. Wyjac wnieboglosy jak zarzynany prosiak chwytal TO w paszcze i natychmiast upuszczal i popatrywal na mnie z wyrzutem, bo ja przeciez kaze mu TO przyniesc. W koncu postanowil byc facetem i przyniosl, od razu wzielam i dostal pilke. Dopiero gdzies tak za 5 razem kazalam mu z tym usiasc przed soba. Dziewczyny - jaka samozachowawczosc? Oczywiscie, ze sobie upuscil na stope - na szczescie tylko zawadzilo minimalnie. I dobrze, ze upuscil, bo nastepnym razem trzymal porzadniej :diabloti:

Posted

jeden dostalas.ja mam nadal drugi:diabloti:.
wiedziaaaalam ze baltowskiemu szczeka opadnie:evil_lol:.motywacja rzecz swieta.:cool3:.
moja suncia leentje jak miala polroku robila z tym hantlem palisade.wyla z frustracjii wariatka ale aportowala.
no ale leentje to byl szczegolny przypadek jak eksterier moze byc pierdykniety w mozg i zawziety na robote[leentje jest po pirolu altenberger land i suce po jecku noricum:loveu:].
chita robila hantel po to zeby miec mocniejszy chwyt i jednoznacznie podnosic koziolek z wyrzutu.osiek juz ma hantel za soba-na niej nie wywarl wrazenia.jak znam matola to niezauwazyla ze to jest ciezkie:evil_lol:
to tak jak z lapka.
osiek nagle na spacerze zapiszczala i zaczela sobie ogladac brzuch.okazalo sie ze szczypie ja lapka[czego oczywiscie nie zlokalizowala:evil_lol:].lapka szczypala od soli na ulicy.a dlaczego?ano dlatego ze osiek mial przerznieta na pol poduszke w tylnej lapie:roll:.rana sie zablizniala juz.wogole jej nie zauwazylam.:cool1:.osiek zauwazyl jak wlazla tam sol.:evil_lol:
to tyle jesli chodzi o zauwazanie czegokolwiek.
wczoraj np nie zauwazyla zejest slisko i przeleeecialaaa rekaw:mad::roll::evil_lol:.

Posted

Ja tam się zastanawiam nad hantelkiem ale boję sie że Szira go upuści na moje nogi :cool1: napewno go upuści :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PS Mina Ośka jak zobaczył Agnieszkę wczoraj bezcenna :eviltong: co prawda nie przeszkodziło jej to w pasieniu mojego pieska, który nie wiadomo czemu robi za owcę :loveu::loveu::loveu:

Posted

jak to co?a dlaczego ten ludz wchodzi na cwiczak i nie ma psa?:-o
aaaaa to osiowy morrrderca...udaje sie wiec naz gory upatrozna pozycje i tam rozpoczynam oszczekanie zaporowe:loveu:.
oczywiscie potem zapominam ze to osiowy morderca....kocham dizecko:loveu:.moj pys:loveu:.