Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie podnoszenie napewno niewiele da.
Na dogo wszyscy zapsieni,wiec licza sie przede wszystkim ogłoszenia,aby inni mieli szanse go znaleść w necie.Grandzik ma allegro dzięki naszej Jagodzie -dziekujemy bardzo-ale zamiast takiego jednego podniesienia jakby kazdy zrobił mu chociaz jedno ogłoszenie to byłoby coś.
Prosimy więc o ogłoszenia dla Grandzika.
Edit.Narazie zrobiłam tyle :
.adopcjapsa.pl
.ogłoszenia.aleokazja.
.animalia.pl/ogloszenia
.tresura.pl/ogloszenia
petworld.pl

Posted

Grand jest ulubieńcem jednego z pracowników. Codziennie wychodzi na spacer do lasu. Niestety później musi wrócić do klatki. W swoim boksie cały czas leży w budzie. Nie podchodzi do ludzi odwiedzających schronisko.

Posted

Grandzik bardzo źle znosi pobyt w schronisku. :-( wygląda bardzo dobrze,dba o niego pracownik,ale czuje sie kiepsko.Nie wytyka nosa z budy,na spacerach bardzo sie cieszy,chetnie biega ,ale powrót do klatki jest koszmarem. Trzeba go na siłe wsadzac do klatki,bo sie zapiera :placz: widać ogromny smutek w jego wielkich oczach.
Złożyłam mu życzenia świąteczne,aby przyszły rok był lepszy,przyniósł nowe nadzieje i radości.Mam nadzieje ze wszystko to czego pragnie Grandzik spełni sie.Niestety te świata spędzi ze swoim psim kolegą w schroniskowym boksie.