kasia&jaga Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 GRAND do domku!!!! Bierzcie Granda do domu, to psy mocno przywiązujące się do właściciela, cudowni przyjaciele. Sama mam takiego Quote
kate89 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Zdjęcia Grandzika z dzisiejszego spaceru Quote
kate89 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Takie podnoszenie napewno niewiele da. Na dogo wszyscy zapsieni,wiec licza sie przede wszystkim ogłoszenia,aby inni mieli szanse go znaleść w necie.Grandzik ma allegro dzięki naszej Jagodzie -dziekujemy bardzo-ale zamiast takiego jednego podniesienia jakby kazdy zrobił mu chociaz jedno ogłoszenie to byłoby coś. Prosimy więc o ogłoszenia dla Grandzika. Edit.Narazie zrobiłam tyle : .adopcjapsa.pl .ogłoszenia.aleokazja. .animalia.pl/ogloszenia .tresura.pl/ogloszenia petworld.pl Quote
Jagoda1 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Grand jest również na "Molosach"... Quote
phase Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 `. Dałam Grandzika na Psy do adopcji, koty do adopcji - adopcje.org.pl - oddam psa, oddam kota . Quote
phase Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 `. Kolejne ogłoszonko dla Grandzika Błąd : Dodawanie ogłoszenia : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
kate89 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Grandzik jest w schronisku wprost rozchwytywany. Jego smutne spojrzenie wzrusza każdego. Dzisiaj był na kilku długich spacerkach w lesie . Quote
phase Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 `. Kolejne ogłoszonka dla Grandzika: (Na tych stronkach są ogłoszenia Granda) ogłoszenia drobne > ojej.pl Ogłoszenia Kupię Sprzedam Wegetarianie.pl :: Wegetarianizm - Portal Społeczności Wegetarian Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Warszawa ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Ogłoszenia Autogielda.pl - Ogłoszenia motoryzacyjne, ogłoszenia nieruchomości, oferty pracy, turystyka :: Sprzedam - Kupię - Zamienię :: Samochody, motocykle, mieszkania, domy Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL Bezpłatne ogłoszenia drobne - sprzedam, kupię, oddam.... Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenia zwierzęta - Petsy www.vendito.pl Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Anonse, Ogłoszenia, Darmowe Anonse, Praca, Ogłoszenia Praca Nieruchomości I Inne Ogłoszenia - adpedia.pl ogłoszenia bezpłatne ogłoszenia Ogłoszenia drobne. Aleokazja.pl. Darmowe ogłoszenia - praca, nieruchomości, zwierzęta Polska - Darmowe ogłoszenia drobne (Sprzedam, Nieruchomości, Auto Moto, Praca, Usługi): Polska Darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam. www.sprzedasz.pl Przynajmniej tyle mogę... Quote
Ania_i_Kropka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Grandziku teraz musisz znaleźć odpowiedzialny, kochający domek. Quote
phase Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Daga & Maks napisał(a):interesują się ludzie Grandem? Cichosza ... :-( Quote
KWL Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Też bym chętnie się dowiedział co u pięknego wielkopsa słychać. A z tymi najwięlszymi jest najtrudniej z adopcjami... Quote
Himena007 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1777142_grand_prosi_o_dom_najpiekniej_jak.html Quote
Ania_i_Kropka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Grand jest ulubieńcem jednego z pracowników. Codziennie wychodzi na spacer do lasu. Niestety później musi wrócić do klatki. W swoim boksie cały czas leży w budzie. Nie podchodzi do ludzi odwiedzających schronisko. Quote
kate89 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Grandzik bardzo źle znosi pobyt w schronisku. :-( wygląda bardzo dobrze,dba o niego pracownik,ale czuje sie kiepsko.Nie wytyka nosa z budy,na spacerach bardzo sie cieszy,chetnie biega ,ale powrót do klatki jest koszmarem. Trzeba go na siłe wsadzac do klatki,bo sie zapiera :placz: widać ogromny smutek w jego wielkich oczach. Złożyłam mu życzenia świąteczne,aby przyszły rok był lepszy,przyniósł nowe nadzieje i radości.Mam nadzieje ze wszystko to czego pragnie Grandzik spełni sie.Niestety te świata spędzi ze swoim psim kolegą w schroniskowym boksie. Quote
Jagoda1 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Wierzę, ze Nowy Rok przyniesie dom... Quote
Recommended Posts