Darvin Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Gia napisał(a):Na BOG Gr. I na pewno był border collie i owczarek australijski typ amerykański. Chyba na 2 i 3 lokacie, ale tego nie jestem pewna :) na BIS był Border collie Quote
Nasza Sfora Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Leszno 24 maja LHASA APSO :loveu:FRENCH FAIRNES z Czańca wł.NASZA SFORA FCI CWC CACIB NAJLEPSZA DOROSŁA SUKA w RASIE ZWYCIĘZCA RASY ZWYCIĘZCA IX gr BEST IN SHOW III :loveu:LORD DARTH VADER z Czańca wł.NASZA SFORA FCI CWC CACIB NAJLEPSZY DOROSŁY PIES w RASIE :loveu: PS I LOVE YOU Z CZAŃCA NAJLEPSZE SZCZENIĘ WYSTAWY II :loveu:FRENCH i VADER NAJLEPSZA PARA HODOWLANA :loveu:FRENCH FAIRNESS - LORD DARTH VADER - FOUR-FOOTED FRIEND - PS I LOVE YOU Z CZAŃCA NAJLEPSZA GRUPA HODOWLANA II :Dog_run: Quote
Natalia_W Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 KOCHANI !!!!!!! GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fenomenalne psy, właściciele i ekipa :) to i wynik musi być oszałamiający :D :D :D BRAWOOOOO !!!!!!aj jak żałuję, że nie mogłam z Wami zostać do grupy i BISa :( Jeszcze raz ogromniaste gratulacje :) Quote
maga18 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 ja tez sie pochwale :grins: mój grzywacz chiński: [SIZE="4"]APRILIA PEARL Gattaca - CWC, CACIB, BOB :angel: Quote
Natalia_W Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Madziu jeszcze raz gratulacje :D pięknie się spisaliście :) a radość podwójna - wiesz z czego ;)... My dzisiaj : Dar Walentego Piwowar - CWC, CACIB :) :) :) Gloria Mona's Passion - Zw.Mł, BOB Junior - ukończyła Młodzieżowego Championa Polski :D :D :D na swojej trzecie wystawie w klasie młodzieży i w wieku 10 m-cy :) Quote
kingula Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow :multi: Suuper fotki, az milo popatrzec :multi: Czy jakas dobra dusza podalaby stawke samoyedow, bylo ich raptem 6 sztuk ;) Quote
Natalia_W Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Samoyed Psy kl.pośrednia Belyi Volk Russian Guy for Virta Valo Suki kl.mł Sonata Arctica FCI Valikira O'Umak Kl.pośr. Glow Arctic Star Yoshi and us kl.otw. Calypso For Sonata Arctica des Lumieres De L'Ostrenan kl.champ. Ester O\Shakira Vidnavska Zare Quote
Musiałek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Musiałku - niewiele pamiętam z Waszej grupy, ale wydaje mi się że Twoja rasa była na pudle + border? Ale głowy za te rasy nie dam. BTW - bardzo, bardzo Cię przepraszam za zbyt długie oczekiwanie na smyczki. Jest mi naprawde wstyd:oops:, nie pomyslałam, że możecie się spieszyc do domu. Widzisz, co wystawa robi z ludzi?:oops: Pzdr. No właśnie namawiałam Stefanie aby została :)) ciesze sie bardzo bo Angus jest fajnym psem :) a tym że czekalismy nie przejmuj sie 0- poszłam na lotnisko i porobiłam psaom przecudowne zdjecia na tle samolotów :)) - wybiegały się wyszczekały :) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Musiałek napisał(a):No właśnie namawiałam Stefanie aby została :)) ciesze sie bardzo bo Angus jest fajnym psem :) a tym że czekalismy nie przejmuj sie 0- poszłam na lotnisko i porobiłam psaom przecudowne zdjecia na tle samolotów :)) - wybiegały się wyszczekały :) Uf, kamień z serca...:lol: Pzdr. maga18 napisał(a):ja tez sie pochwale :grins: mój grzywacz chiński: APRILIA PEARL Gattaca - CWC, CACIB, BOB :angel: BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!:multi: Pzdr. Natalia_W napisał(a): My dzisiaj : Dar Walentego Piwowar - CWC, CACIB :) :) :) Gloria Mona's Passion - Zw.Mł, BOB Junior - ukończyła Młodzieżowego Championa Polski :D :D :D na swojej trzecie wystawie w klasie młodzieży i w wieku 10 m-cy :) Hohoho, jakie wyniki!:multi: GRATULACJE!!! Pzdr. Nasza Sfora napisał(a):Leszno 24 maja LHASA APSO :loveu:FRENCH FAIRNES z Czańca wł.NASZA SFORA FCI CWC CACIB NAJLEPSZA DOROSŁA SUKA w RASIE ZWYCIĘZCA RASY ZWYCIĘZCA IX gr BEST IN SHOW III :loveu:LORD DARTH VADER z Czańca wł.NASZA SFORA FCI CWC CACIB NAJLEPSZY DOROSŁY PIES w RASIE :loveu: PS I LOVE YOU Z CZAŃCA NAJLEPSZE SZCZENIĘ WYSTAWY II :loveu:FRENCH i VADER NAJLEPSZA PARA HODOWLANA :loveu:FRENCH FAIRNESS - LORD DARTH VADER - FOUR-FOOTED FRIEND - PS I LOVE YOU Z CZAŃCA NAJLEPSZA GRUPA HODOWLANA II :Dog_run: Więcej nagród i konkurencji nie było!;) BRAWO dla Waszych psów!!! Pzdr. Quote
Dzidtka_Gl Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Więcej nagród i konkurencji nie było!;) BRAWO dla Waszych psów!!! Pzdr. [FONT=Book Antiqua]ja to pękam z dumy :) nie często bywa tak by w 5 finałach na pudle były psy 1 rasy a do tego wszystkie z jednej hodowli !!! Vader i French to "starzy wyjadacze" a oglądanie ich w ringu to sama przyjemność, cieszy mnie młodziutka gwiazdeczka PS I LOVE z Czańca, która była BIS puppy II (na 5 wystaw ma 2 x BIS puppy i 2 x BIS puppy II) no i docenienie na BIS Grup Hodowlanych, chyba pierwszy raz ( bo nie przypominam sobie ) polskie lhasaki staneły na pudle w tej konkurencji! :multi:[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]będę bardzo wdzięczna wszstkim za fotki z BIS szczeniąt, BIS par, BIS grup hodowlanych, BOG IX i BIS za fotki na [/FONT][FONT=Book Antiqua]dzidtka@interia.pl[/FONT] Quote
maga18 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 troche fotek z niedzieli JH gr.młodsza JH gr.starsza i zwycięzcy JH szczeniaczek afgana :loveu: Quote
maga18 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 grupy cd memoriał o puchar... :oops: BIS JUNIOR i BOG IX a jakby ktos mial ochotę pooglądać grzywacze chińskie to zapraszam do albumu ;) Leszno CACIB - Grzywacze Chińskie Ps moje fotki mozna brac Pzdr :) Quote
maga18 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 tajgan P.Supronowicz też miał swoje "5 minut" :loveu: i zwyciezcy grup na BIS :klacz: zwyciezca BOG I zwyciezca BOG II zwyciezca BOG III Quote
maga18 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 zwyciezca BOG IV zwyciezca BOG V zwyciezca BOG VI zwyciezca BOG VII zwyciezca BOG VIII a zarazem zwyciezca BEST IN SHOW :laola: niestety to juz wszystko co mam, w tym momencie padły mi akumulatorki :angryy: Quote
maga18 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 asia_i_bora napisał(a):A grupa VI i Rasy Polskie i BIS Junior? bis junior dalam, fotki z gr VI nie mam - jedynie beagle, który wygrał i był na finalach BIS a wyboru bis ras polskich na 99% nie bylo :roll: Quote
citro Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Klub Morski Kapitana LOBO zapraszam do galerii drugi dzień wystawy Prestige 09 Quote
Recommended Posts