Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest masakra....
zgłosiłam 2 psy ok 3 tygodnie przed zakonczeniem zgłoszen od razu wpłaciłam pięniądze.w ostatnim dniu terminu koncowego zadzwoniłam i potwierdziłam -Pani mi powiedziała ze napewno jest zgłoszenie dwóch psów ale jesli chce moge wysłac zgłoszenia drugi raz jesli nie jestem pewna.wiec wysłałam 2 zgłoszenia raz jeszcze.
wczoraj do domu przychodzi mi potwierzenie na jednego psa.
wiec dzwonie i pytam -Pani twierdzi ze drugiego nie ma:angryy:..po chwili rozmowy kaze mi przesłać dane psa na meila, wysyłam,dzwonie poinformować ze wysłałam własnie meila i czytam dane psa czy wszytko wpisałam.dzis dzwonie okazuje sie ze meil nie doszedł:cool1: i psa juz nie moge zapisac...
wiec dwa zgłoszenia nie doszły meil nie doszedł-ogólnie bardzo dziwna sytuacja-no comend.
wiem ze to były moje ostatnie zapisy na tą wystawe....

Posted

teraz nic nie rob, a dopiero na wystawie

i masz do wyboru 2 opcje:

1) przed sedziowaniem musisz wziasc pania z sekretariatu z pieczatka oddzialu, by zrobila na karcie oceny pisemną poprawkę przydomka i podbiła karte oceny + kopie pieczątką

2) czekasz az Cie ocenią i jak bedziesz II czy III czy gorzej to po prostu olewasz sprawę :evil_lol: a jak wygrasz cos konkretnego to mozesz wtedy zrobic to co w pkt.1 ;)

i tak na marginesie PLAN SĘDZIOWANIA

Pzdr :)

Posted

maga18 Dzięki za plan, ale pocieszenie nie zostało zanlezione:shake:, a może ktoś wie czy będzie jakaś lista wystawców. Z góry przepraszam za natręctwo:oops:

Posted

ja nie dostałam zadnego potwierdzenia:angryy: w zeszłym tygodniu próbowałam sie dodzwonić do związku(z 50 połączeń wykonałam) ale nie odbierali:placz: na szczęście wczoraj sie udało i to za 4 razem:evil_lol:! jesteśmy na liście zgłoszonych:multi:

Posted

Ja wczoraj dobijałam się do związku po kilkunastu minutach uporczywego dzwonienia udało mi się,co do numerków odbiera się na wystawie i nie trzeba być z samego rana ,o której się przyjedzie o tej można odebrać numerek no i smutna wiadomość, nie będzie spisu wystawców tylko plan sędziowania który jest już zamieszczony na stronie :cool1:

Posted

Ja dla odmiany dostałam dwa potwierdzenia:evil_lol:. Jedno zaraz po długim weekendzie majowym, a drugie w tym tygodniu...:evil_lol:.
Orientuje się ktoś, jak dotrzeć z dworca pkp na miejsce wystawy?:cool3:

Posted

REDA&MELA napisał(a):

Orientuje się ktoś, jak dotrzeć z dworca pkp na miejsce wystawy?:cool3:

My też jedziemy pkp. Będziemy w Lesznie o 9:10. Na wystawę w zeszłym roku szliśmy jakieś 35 minut :)

Posted

REDA&MELA napisał(a):
Ja dla odmiany dostałam dwa potwierdzenia:evil_lol:. Jedno zaraz po długim weekendzie majowym, a drugie w tym tygodniu...:evil_lol:.
:cool3:

Ja też .. Tyle że ja to pierwsze , to już z półtora miesiąca temu ..

Posted

Darvin napisał(a):
swetry są przed weimarami więc pewnie porobię trochę zdjęć :p

oooo to jakbym mogła prosić... to najbardziej mnie interesuje jedna suczka czerwono-biała w klasie młodzieży :loveu::loveu: chociaż ze dwa zdjęcia jakby dało radę to bym była happy :cool3:

no i jakby dało radę to i gordonki (ich 6 chyba jest).