panbazyl Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 puzzle napisał(a):W takim razie chyba najlepiej przedzwonic;);) masz rację! :multi: Quote
puzzle Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 W takim razie chyba najlepiej przedzwonic;);) Quote
narisowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 czy jest ktoś na dogo z oddziału w łodzi ??? Quote
Gia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kopię rodowodu należy przesłać wraz ze zgłoszeniem lub dosłać :) Quote
panbazyl Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 proszę podajcie w takim razie maila - ale tego sprawdzonego co już ktoś z niego odpowiedział. Quote
puzzle Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Sluchajcie, a wysylacie rodowdy? Bo ja nie wiem czy im wyslac, czy nie chca? Jest gdzies napisane? Nie moge doczytac nic o tym:cool1:, zawyczaj jest napisane, ze "prosze nie przesylac", albo "przeslan na adres...", a teraz nic takiego nie znalazlam:razz:. Quote
puzzle Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Gia napisał(a):kopię rodowodu należy przesłać wraz ze zgłoszeniem lub dosłać :) dzieki:razz:, ja ostatnio chyba mam problem z czytaniem, niczego nei moge znalezc, chyba trzeba sie cofnac do podstawowki:diabloti: w takim razie lece na poczte, puscic priorytet zeby im doszlo:evil_lol: Quote
Shetanka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wie ktoś gdzie można wysłać zgłoszenie do konkursu Młodego Prezentera? Quote
Nor(a) Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 narisowa napisał(a):czy jest ktoś na dogo z oddziału w łodzi ??? ja jestem z Lodzi;) Quote
Agniecha93 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Będę na tej wystawie jako widz, prawdopodobnie w sobotę :) Quote
Pieseczkowo Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A porobiłby ktos zdjęcia Westom w sobote?;)Strasznie bym byla wdzieczna Quote
Agniecha93 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja mogę trochę porobić jak do nich dojdę ;) Quote
Frytela Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Pieseczkowo napisał(a):A porobiłby ktos zdjęcia Westom w sobote?;)Strasznie bym byla wdzieczna Z racjii iż bede w oba dni, moze tym razem uda mi sie cos zrobić westakom ;) Quote
*Samba* Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Czy skan rodowodu można na e-mail dosłać im?Dostałam odpowiedz,że zgłoszenie przyjęte:),ale nie wysyłałam im jeszcze kopii rodowodu i nie wiem czy można tak na e-mail,czy muszę na pocztę się jednak wybrać:lol:? Quote
Pieseczkowo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oj dziewczyny bylabym strasznie wdzieczan,oczywiscie odwdziecze sie fotami,jak tylko bede na jakies najblizszej wysatwie(1.05:eviltong:)Rasy oczywiscie moge porobic wedle zyczenia:eviltong::eviltong: Quote
Cerber Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 powiedzcie mi bo ja to zielona w sumie jestem jeśli chodzi o wystawy gdzie znajdę listę głoszonych psów??? do kiedy mam zapłacić za zgłoszenie psa? i ile konkretnie kosztuje wystawienie młodzieży??? bo tam na 1 stronie ejst napisane, że 100 zł za psa, ale czy to znaczy, ze za sukę, którą wystawiam zw młodzieży też???? bardzo proszę o odpowiedzi bo trochę się pogubiłam w tym... Quote
M&S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 *Samba* napisał(a):Czy skan rodowodu można na e-mail dosłać im?Dostałam odpowiedz,że zgłoszenie przyjęte:),ale nie wysyłałam im jeszcze kopii rodowodu i nie wiem czy można tak na e-mail,czy muszę na pocztę się jednak wybrać:lol:? możesz wysłać mailem, albo wyślij faksem i zadzwoń upewnić się, czy doszło (ja zazwyczaj wysyłam faksem i jest ok.) Quote
M&S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cerber napisał(a):powiedzcie mi bo ja to zielona w sumie jestem jeśli chodzi o wystawy gdzie znajdę listę głoszonych psów??? do kiedy mam zapłacić za zgłoszenie psa? i ile konkretnie kosztuje wystawienie młodzieży??? bo tam na 1 stronie ejst napisane, że 100 zł za psa, ale czy to znaczy, ze za sukę, którą wystawiam zw młodzieży też???? bardzo proszę o odpowiedzi bo trochę się pogubiłam w tym... ...opłata za zgłoszenie psa 100 PLn (nie ma znaczenia czy młodzież, czy inna klasa poza szczeniakami i weteranami), ale termin zgłoszeń już chyba upłynął....nie wiem czy przedłużyli bo strona łódzkiego oddziału nie otwiera się Quote
M&S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 TAJGETA napisał(a):termin do 10.04 przedłuzyli,to miło Quote
Cerber Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ooo wielkie dzięki kochani :) a jakbym w razie musiała zrezygnować z wystawy to mam maila napisać z prośbą o skreślenie mnie z listy wystawiających, czy jak to się tam mówi...? to pytanie w sumie retoryczne, no ale czasami się zdarzają różne rzeczy i ta siła wyższa nie pozwala na wzięcie udziału w imprezie. Dlatego też pytam. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cerber napisał(a):ooo wielkie dzięki kochani :) a jakbym w razie musiała zrezygnować z wystawy to mam maila napisać z prośbą o skreślenie mnie z listy wystawiających, czy jak to się tam mówi...? to pytanie w sumie retoryczne, no ale czasami się zdarzają różne rzeczy i ta siła wyższa nie pozwala na wzięcie udziału w imprezie. Dlatego też pytam. Psa chyba można wycofac tylko do ostatniego terminu zgłaszania psów. Po tym terminie - chyba juz nie ma takiej możliwości. I wtedy, tak czy siak, trzeba zapłacić. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Mam miejsce w samochodzie do Łodzi na 2.5.2009 r. (sobota). Zainteresowanych proszę o PW. Pzdr. Quote
Dzidtka_Gl Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 czy ktoś się orientuje czy w Łodzi jak w Katowicach będzie czynne stoisko Światowej Wystawy Psów gdzie wystawcy będą mogli na stoisku oddać formularz zgłoszeniowy i namiejscu zapłacić za zgłoszenie gotówką lub kartą kredytową ??? Quote
freda Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 może już było i przegapiłam ? w każdym razie setery - Sandor Szabo reszta gr. VII - uwaga, uwaga, - Stasiak http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/images/PDF/niedziela.jpg Quote
Recommended Posts