Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W dniach 2-3 maj o godz 13ej organizujemy godzinny pokaz posluszeństwa i obrony na wystawie Międzynarodowej w Łodzi.
Pokaz ten ma sluzyć propagowaniu sportu IPO i uświadomieniu laikom że pozorant to nie osiłek drażniący psa kijem.
Chcemy pokazać ,ze pozorant to szkoleniowiec rozrózniający popedy i potrafiący pracować w każdym z nich i że pozorowanie to sztuka,której trzeba się długo uczyć.
W pokazie bedą uczestniczyły owczarki, od najmłodszej dziesięciomiesięcznej DEMI Wolfjar do weterana IPOwskiego VAT Cevaro.
Do pokazu bedą wykorzystane nie tylko owczarki niemieckie.

Posted

[quote name='bartek1208']a od ktorej godziny i na ktorych ringach beda oceniane spaniele angielskie, spaniele amerykanskie, cavaliery i setery irlandzkie czerwono-biale?
bo mi sie to nie otwiera niestety ;/

Nie wiem który spaniel angielski, więc:

RING 10
Springer Spaniel Angielski (12) godzina – 10.50
Cocker Spaniel Angielski (48 ) godzina – 12.05

[SIZE=1][SIZE=2]Cocker Spaniel Amerykański (10) [SIZE=1][SIZE=2]godzina – 14.30
Ring 4
[SIZE=1][SIZE=2]Cavalier King Charles Spaniel (40) godzina – 12.30
Ring 7
ale to jest:
Seter Irlandzki (30) godzina – 11.10

Posted

Lara napisał(a):
nie jestem miejscowa ale proponuje skorzystaj z maps.google.pl :p mozesz tam cala trase sobie wyznaczyc.

dzięki ale pieszo raczej nie będę Łodzi przemierzać bardziej myślałam o komunikacji miejskiej;) no ostatecznie pojadę taxi

Posted

aniada napisał(a):
Zalezy z którego dworca, czy z Fabrycznego czy z Kaliskiej.

z Kaliskiego już wiem a jak z fabrycznego może wiesz

Posted

Czy jedzie ktos przez Gorzow Wielkopolski lub okolice tak do ok. 50 km gdzie moglabym dojechac na miejsce spotkania, jutro (sobota) i moglby zabrac jedna osobe bez psa? Tak mi sie zamarzylo zobaczyc jak sobie radza moje Appalachianki:loveu:...
Jakby co to bardzo prosze o kontakt na PW :)

Posted

ja jutro jade na ta wystawe :D ale jakos widz :) i zeby zobaczyc co i jak tam sie odbywa :D bo do debiutu mojej Ti jeszcze daleko cos czuje :D

Posted

no wlasnie jade tam glownie ze wzgledu na bialasy i zeby podejrzec jak sie je wystawia :D a mama powiedziala ze wchodzic nie bedzie bo chce tile wziasc tam :D i niemoge jej wtlumazyc ze z nia nie wejdziemy a ta powiedziala na to ze posiedzi z nia w samochodzie :D no coz jej sprawa :D