Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

narisowa napisał(a):
nie wiem, czy dam radę z fotami... narcyś to w zasadzie jedzie, bo sam by w domu nie został :evil_lol:
a ja mam suńkę do wystawienia i jak mi się sędziowanie pokryje z gordonami, to nie wiem, czy i z narisem ktoś inny nie poleci na ring ;)

o no to i powodzenia z małą spanielką! :p domyślam się że to ta sama co w Serbii z wami szalała :loveu: Jakby dało radę to serio jakieś fotki mogły by być z ringu gordonów, a jak nie dacie rady to trudno ;) miłej imprezy! :lol:

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Judit napisał(a):
o no to i powodzenia z małą spanielką! :p domyślam się że to ta sama co w Serbii z wami szalała :loveu: Jakby dało radę to serio jakieś fotki mogły by być z ringu gordonów, a jak nie dacie rady to trudno ;) miłej imprezy! :lol:

ta sama ;)
w sobotę w przybyszewie na próbach poszaleliśmy i mała dyplom I stopnia i drugą lokatę zajęła :lol:
były dwie sunie gordonki, jeden anglik i pointer z brytyjczyków. siostrzenica narisa też wróciła z dyplomem I stopnia :lol:

Posted

Kochani forumowicze :oops: Czy jest jakaś szansa, że ktoś z Rzeszowa/okolic Rzeszowa miałby miejsce w aucie dla jednej osoby bez psa ? Na tą że wystawę :modla::modla: Bo strasznie mi zależy, żeby jechać a nie mam z kim :placz::placz: OCzywiście za paliwo sie dołoże jak coś ;) I zależałoby mi na sobocie - II Grupa :placz: W razie czego mogę pomóc przy psach, również wystawic :loveu: Mam nadzieje ze znajdzie sie jakas dobra dusza :eviltong::lol:

Posted

narisowa napisał(a):
ta sama ;)
w sobotę w przybyszewie na próbach poszaleliśmy i mała dyplom I stopnia i drugą lokatę zajęła :lol:
były dwie sunie gordonki, jeden anglik i pointer z brytyjczyków. siostrzenica narisa też wróciła z dyplomem I stopnia :lol:

hoho no to zaszaleliście, gratualcje. :p A jaka siostrzenica Narisa dostała I stopnia dyplom?

Posted

Agasia napisał(a):
Juz ja o fotki seterow zadbam, bo bede (niestety) bezrobotna przy ringu z aparatem :)

to może chcesz mojego niuńka, gdyby mi się sędziowanie nałożyło ???

Posted

narisowa napisał(a):
z nieoficjalnych informacji wiem, że do łodzi ma zjechać cały klan basów !!!!
i my będziemy z niuńkiem :eviltong:

W Lodzi to od dawna caly Klan bywa;) Troszke sie rozmnozyl ostatnio, wiec moze byc naprawde spora ekipa;).
Bedziemy czekac na fotki.

Posted

cenzo napisał(a):
W Lodzi to od dawna caly Klan bywa;) Troszke sie rozmnozyl ostatnio, wiec moze byc naprawde spora ekipa;).
Bedziemy czekac na fotki.

no nie tak cały - 2 - 4 psiaki to niewiele. teraz ma się zjechać cała rodzinka. także fani gordonków będą mieli ucztę :lol:

Posted

Aziza napisał(a):
Grupa II w Łodzi jest w niedzielę!

O jezu.... :oops::shake: Faktycznie ..... No to ma ktoś miejsce w aucie do Łodźi z Rzeszowa ? :( Najlepiej wyjadz i powrót w ten sam dzień ;) :modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Judit napisał(a):
hoho no to zaszaleliście, gratualcje. :p A jaka siostrzenica Narisa dostała I stopnia dyplom?

greece natolińskie wzgórza - 97 punktów dziewczę złapało:) i drugą lokatę w wyżłach.

Posted

hej
jakby ktoś chciał foty (robione troche lepszym sprzętem) albo ogólnie się spotkać na wystawie to możecie mnie łapać na wystawie ;P będe jako widz, pewnie w koszulce Dogomanii :)) i podaje moją kom jak coś 695 726 780
Agata :)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
hej
jakby ktoś chciał foty (robione troche lepszym sprzętem) albo ogólnie się spotkać na wystawie to możecie mnie łapać na wystawie ;P będe jako widz, pewnie w koszulce Dogomanii :)) i podaje moją kom jak coś 695 726 780
Agata :)

Ja będę oczywiście wdzięczna za mp, ale to się jeszcze na wystawie zgadamy ;)

Posted

Napisał BlackSheWolf
hej
jakby ktoś chciał foty (robione troche lepszym sprzętem) albo ogólnie się spotkać na wystawie to możecie mnie łapać na wystawie ;P będe jako widz, pewnie w koszulce Dogomanii :smile:) i podaje moją kom jak coś 695 726 780
Agata :smile:

Agata-pliiiz zjaw się w sobote koło ringu z shibami!!!!!!!!Dam bliższe namiary już na wystawie...Bo ze ZKwŁ nie ma info na jakim ringu i o której będą wystawiane...:shake: