Goshka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 He,he, na szczeście ja tylko towarzysko..:diabloti: Ale takie numery robić wystawcom...... :crazyeye: Quote
freda Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 żeby było ciekawiej to na folderze cały czas stara obsada - zmiana tylko na rozpisce planu sędziowania Quote
narisowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Goshka']He,he, na szczeście ja tylko towarzysko..:diabloti: he, he, a ja służbowo :evil_lol: to może mnie znajdziesz ??? :razz: a może chesz z moim niuńkiem poganiać ??? tak towarzysko :p Quote
narisowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Goshka']Oo, to się zobaczmy:multi: no w końcu :multi::multi::multi: to co chcesz mojego niuńka, bo nie wiem, czy zgłaszać ??? :diabloti: Quote
Goshka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ale ja nie wiem, czy dam radę takie kudłate wystawić :eviltong::eviltong::crazyeye: Bedzie nas silna grupa pod wezwaniem-przyjedzaja do nas Łotysze z WNK-ami i irlandem. Szkoda, ze to niedziela:diabloti: Ale jak Iwonę ładnie poproszę to moze bedzie miał kto mój samochód poprowadzic w droge powrotna do domu,to bysmy sobie wtedy......:knajpa: Quote
narisowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Goshka']Ale ja nie wiem, czy dam radę takie kudłate wystawić :eviltong::eviltong::crazyeye: jak sobie :drinka: to dasz radę.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja sie obawiam, że mi się sędziowanie pokryje na dwóch róznych ringach, a jeszcze nie opracowałam metody jak by się tu klonować :evil_lol: Quote
Goshka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A co ty jeszcze będziesz wystawiać?:cool3::cool3: Quote
narisowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Goshka']A co ty jeszcze będziesz wystawiać?:cool3::cool3: nie jeszcze... tylko głównie jadę ze springerką :loveu: a jeszcze to niuńka zabiorę jak go wystawisz :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Zuza i Noddy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pieseczkowo napisał(a):A porobiłas zdjęcia westom?:lol: Westy są w sobotę ;) Quote
Pieseczkowo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 To moze ktos złapie choć jednego białania w sobotkę:lol: Quote
puzzle Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 W niedziele zapraszam na sznaucery:razz:, ostatnio nikt mnie nie lapie i nie mam zadnych fot z wystaw:-( Quote
Kaya Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jak będę w sobote, a to zależy czy znajde nocleg gdzie zechcą nas z dwoma psami :lol: to porobie Westom zdjęcia, w niedziele będę napewno :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ja będe na wystawie :P tylko jeszcze nie wiem w ktory dzien. Oczywiście jako fotograf z profesjonalnym sprzętem :evil_lol: Quote
Karilka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Blackshewolf to zaciagne Cie na ring dobków, wyrwe ten profesjonalny sprzęt i wyczerpie całą pamięć:oops: Quote
BlackSheWolf Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Karilka napisał(a):Blackshewolf to zaciagne Cie na ring dobków, wyrwe ten profesjonalny sprzęt i wyczerpie całą pamięć:oops: a ja znowu dam się wyciągnąć ;P :evil_lol: ale sprzętu to Ci nie dam ;p Quote
Zuza i Noddy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 BlackSheWolf napisał(a):a ja znowu dam się wyciągnąć ;P :evil_lol: ale sprzętu to Ci nie dam ;p Może znowu was spotkam ;) Quote
Zuza i Noddy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 BlackSheWolf napisał(a):fajnie by bylo ;) trzeba sie jakos zgadac ;p Planuje być w 2 dni to na pewno będzie okazja, zgadamy się jeszcze na gg. Quote
BlackSheWolf Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Może znowu was spotkam ;) fajnie by bylo ;) trzeba sie jakos zgadac ;p Quote
Aga i Buba Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dobre wieści dla spóźnialskich (jak ja ;)) Termin przedłużony do 15.04 Quote
UlciaK Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 orientuje się może ktoś czy będzie wykaz zgłoszonych psów albo chociaż ilościowa informacja :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 A czy może ma ktoś wolne miejsce dla jednej osoby bez psa z podziałem kosztów? Quote
Recommended Posts