brydzia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nasza bieda przypomina się :-( i bardzo prosi o ciepły domek Quote
tyciaNi Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 smutaska coprawda nie ma na plakacie ale może ktoś okrężną drogą przez grafikę dotrze do psa który jest mu pisany;) Quote
Macia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Byłam dziś u Smutaska. To wspaniały psiak, tak bardzo spragniony pieszczot...Czy nie ma nikogo kto by się nim zainteresował? Quote
tyciaNi Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 ucałowania dla Smutaska :lol: fajny psiak bardzo spokojny i myślę że jest ułożony i potrafi być bardzo oddany ma takie smutne nieszczęśliwe oczka:shake::shake::nerwy: szkoda go myślę że nie będzie mu łatwo znaleźć domku bo nie grzeszy urodą, tylko nadrabia charakterem i oddaniem dlatego trzeba mu znaleźć osobę która doceni jego psie serce i wnętrze:loveu: Quote
Macia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mam jeszcze pytanie jak on się odnosi do innych psów? Wiem że jest w boksie z innymi, ale tak ogólnie to nie ma problemów? Jeszcze jedno on jest po kastracji lub po szczepieniu? Quote
tyciaNi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 a co masz ochotę na piątego czworonoga... hi hi :evil_lol: ? Quote
brydzia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 byłam z MAcią na spacerku, smutasek zakochał się od pierwszego wejrzenia:evil_lol:, musiałyśmy się nawet wymienić psami, bo smutasek koniecznie chciał iść z Macią, było mi trochę przykro, no ale ja miałam moją drugą ulubienicę Figę. :lol: Smutasku szukaj domku!!! Quote
tyciaNi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 no nie... to ja go wypatrzyłam i "rozreklamowałam" jako Smutaska:razz: to ja zauważyłam jego piękno wewnętrzne :roll: tylko przez to że nie mogę chwilowo go odwiedzać ktoś odważył się podkupić psie serce :mad: co za sprzedajny pies:evil_lol: Quote
Macia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nie było tego w moich planach:lol:, ale spokojnie mnie zachwyciła łaciata sunia (ta większa). Nie wiem też o co chodzi przecież smutasek jest piękny, sama słodycz. Moje to dopiero pokraczne jest:diabloti:. Nie aktulanie nie planuje 5 psa ;) i tak norme zwierząt wyrabiam za całą moją ulice (mam jeszcze 2 fretki, 4 papugi i 2 ślimaki). O to czy dogaduje się z innymi pytała mnie koleżanka, ale na razie to baaardzo wczesna faza i minimalne szanse,że coś z tego wyjdzie. Ale trzeba byc optymistą :P. Quote
brydzia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Gdzie dwie się biją trzecia korzysta:diabloti:,więc zabieram Smutaska na wirtualny spacer;) Quote
tyciaNi Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 fajnie, fajnie.... widzę Brydzia, że spotykamy się codziennie na tych samych wątkach leszczyńskich mordek :cool2: za oknem śnieg a ja mam przed oczami te smutne zranione psie oczy i już cały dzień :bigcry: i do :wallbash: ale co zrobić świat jest brutanly :grab: Quote
tyciaNi Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 a Ciebie Macia pozdrawiam i :ylsuper: dla całej Rodziny za ciepło Zwierzęcego ogniska Quote
tyciaNi Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 dochodzi 14.00 a gdzie Brydzia :mad: ? Quote
Macia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 tyciaNi mam nadzieje, że dostałaś moje pw? Quote
tyciaNi Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 hej własnie dziś odebrałam... zaraz Ci napiszę conieco:evil_lol: Quote
brydzia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 a Brydzia na chorobowym, wskakuj na pierwszą stronę mój Smutasku:lol: Quote
tyciaNi Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 to powrotu do zdrowia Brydzia:lol: Smutasku trzymaj się w ten ponury dzień ;) Quote
brydzia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Prawie nikt tu nie zagląda:lmaa:. Chodź moje kochanie na spacerek, rozprostuj kości po zimnej nocce. :loveu: Quote
tyciaNi Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Smutasku trzymaj się... wierzę że już niedługo :cool3: Quote
Macia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja mam pytanie czy Smutasek trafił gdzieś na tymczas? Bo według strony mzz jest on zaadoptowany? Od dwóch dni nie wiem o co chodzi. Quote
Recommended Posts