Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ucałowania dla Smutaska :lol:

fajny psiak bardzo spokojny i myślę że jest ułożony i potrafi być bardzo oddany

ma takie smutne nieszczęśliwe oczka:shake::shake::nerwy: szkoda go
myślę że nie będzie mu łatwo znaleźć domku bo nie grzeszy urodą, tylko nadrabia charakterem i oddaniem dlatego trzeba mu znaleźć osobę która doceni jego psie serce i wnętrze:loveu:

Posted

Mam jeszcze pytanie jak on się odnosi do innych psów? Wiem że jest w boksie z innymi, ale tak ogólnie to nie ma problemów? Jeszcze jedno on jest po kastracji lub po szczepieniu?

Posted

byłam z MAcią na spacerku, smutasek zakochał się od pierwszego wejrzenia:evil_lol:, musiałyśmy się nawet wymienić psami, bo smutasek koniecznie chciał iść z Macią, było mi trochę przykro, no ale ja miałam moją drugą ulubienicę Figę. :lol:
Smutasku szukaj domku!!!

Posted

no nie... to ja go wypatrzyłam i "rozreklamowałam" jako Smutaska:razz:

to ja zauważyłam jego piękno wewnętrzne :roll:

tylko przez to że nie mogę chwilowo go odwiedzać ktoś odważył się podkupić psie serce :mad:

co za sprzedajny pies:evil_lol:

Posted

Nie było tego w moich planach:lol:, ale spokojnie mnie zachwyciła łaciata sunia (ta większa). Nie wiem też o co chodzi przecież smutasek jest piękny, sama słodycz. Moje to dopiero pokraczne jest:diabloti:.
Nie aktulanie nie planuje 5 psa ;) i tak norme zwierząt wyrabiam za całą moją ulice (mam jeszcze 2 fretki, 4 papugi i 2 ślimaki). O to czy dogaduje się z innymi pytała mnie koleżanka, ale na razie to baaardzo wczesna faza i minimalne szanse,że coś z tego wyjdzie. Ale trzeba byc optymistą :P.

Posted

fajnie, fajnie.... widzę Brydzia, że spotykamy się codziennie na tych samych wątkach leszczyńskich mordek :cool2:

za oknem śnieg a ja mam przed oczami te smutne zranione psie oczy i już cały dzień :bigcry: i do :wallbash:

ale co zrobić świat jest brutanly :grab: