figazmakiem Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Proponowana obsada sędziowska: [B]Grupa I[/B] Zbigniew Szcześniak - owczarek niemiecki Ewa Stolarska - pozostałe rasy [B]Grupa II[/B] Magdalena Kozłowska - sznaucery Wojciech Myszkowski - pinczery, czarne teriery Marcin Sudoł - pozostałe rasy [B]Grupa III[/B] Maciej Kozber - toy teriery, teriery typu bull Dorota Kuczyńska-Standełło - pozostałe rasy [B]Grupa IV[/B] Maria Bruska [B]Grupa V[/B] Andrzej Szutkiewicz [B]Grupa VI[/B] Grzegorz Weron [B]Grupa VII[/B] Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska [B]Grupa VIII[/B] Małgorzata Lorenc - labrador retriever, spaniele, psy dowodne Eugenia Fengler - golden retriever, pozostałe retrievery [B]Grupa IX[/B] Wanda Kowalska - biszony i rasy pokrewne, pudle, małe psy belgijskie, miniaturowe spaniele angielskie Adam Ostrowski - pozostałe rasy [B]Grupa X[/B] Tomasz Kuszyk [B]Młody Prezenter[/B] Maria Bruska Zgłoszenia do: 14.06.2009 r. - pierwszy pies - 80 zł (po 14.06 - 100 zł) - każdy następny - 60 zł (po 14.06 - 100 zł) - szczenięta - 30 zł - interchampiony - 30 zł - pary hodowlane - 30 zł - grupy hodowlane - 30 zł - młody prezenter - 10 zł Weterany i psy ras polskich - bezpłatnie. Quote
karolka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [FONT=Century Gothic]Wystawa Krajowa w Gorzowie Wlkp. już za kilka tygodni, [/FONT] [FONT=Century Gothic]zapraszamy zainteresowanych do przesyłania zgłoszeń.[/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic][SIZE=5]Prosimy o przysyłanie zgłoszeń za pomocą formularza online, który zamieszczony jest na stronie naszego oddziału: [/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic] [FONT=Century Gothic][SIZE=5]www.kynologia.gorzow.pl/wystawa09.php3[/FONT] UWAGA WYSTAWCY [/FONT] [FONT=Century Gothic]* Zgłoszenia przez internet potwierdzane są tylko przez internet, [/FONT] [FONT=Century Gothic]nie przesyłamy numeru startowego na adres domowy tylko na maila podanego w zgłoszeniu.[/FONT] PROSIMY O WYDRUKOWANIE OTRZYMANEGO MAILA na jego podstawie w sekretariacie wystawy otrzymają Państwo numerek startowy Więcej informacji na stronie: [FONT=Century Gothic][SIZE=5]www.kynologia.gorzow.pl[/FONT] lub E-mail: kuglerka@wp.pl SERDECZNIE ZAPRASZAMY :loveu: Quote
maga18 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 co to za nowa moda powstała ze zgłoszenia przez internet sa potwierdzane przez internet i nie przysylaja numerka do domu :flaming::stupid: juz którys raz z kolei o tym czytam... inne oddziały tez to praktykują :shake: Quote
bonia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Fakt troche to dziwne, zgłosiłam dwie dziewczynki ,dostałam meila zwrotnego ,wydrukowałam w/g instrukcji ,zobaczymy co będzie na wystawie;) Quote
maga18 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 jak dla mnie to paranoja bo tak sie sklada ze ja nie mam gdzie wydrukowac, a latac przed kazda wystawa do punktu ksero gdzie drukują to mi sie nie usmiecha pozniej stac w kolejce po numerek mimo opłacenia wystawy w I terminie - a co za tym idzie trzeba wczesniej z domu wyjechac coby miec zapas czasu na stanie w kolejce - jakbym chciala stac w kolejce to placilabym na wystawie! :shake: w koncu taka wystawa kosztuje nie małe pieniądze i teraz to ja juz nie wiem za co płacę aż tyle a bylo tak pieknie... numerek przychodzil do domu i jadac na wystawe mozna bylo od razu podążać w strone ringu Quote
jenis Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 maga18 napisał(a):jak dla mnie to paranoja bo tak sie sklada ze ja nie mam gdzie wydrukowac, a latac przed kazda wystawa do punktu ksero gdzie drukują to mi sie nie usmiecha pozniej stac w kolejce po numerek mimo opłacenia wystawy w I terminie - a co za tym idzie trzeba wczesniej z domu wyjechac coby miec zapas czasu na stanie w kolejce - jakbym chciala stac w kolejce to placilabym na wystawie! :shake: w koncu taka wystawa kosztuje nie małe pieniądze i teraz to ja juz nie wiem za co płacę aż tyle a bylo tak pieknie... numerek przychodzil do domu i jadac na wystawe mozna bylo od razu podążać w strone ringu I tu popieram.Dziwne to wszystko:shake: Quote
viol Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Panda zgłoszona :razz: Madziu w końcu poznamy się i Szila pozna się z Pandą:loveu: Quote
madziulik_13 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 viol napisał(a):Panda zgłoszona :razz: Madziu w końcu poznamy się i Szila pozna się z Pandą:loveu: Już nie mogę się doczekać :loveu: No i mam nadzieje że jeszcze jakiś spacerek :cool3: Quote
Dynamique Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 My zgłoszeni. A ta cała procedura zgłoszeń to paranoja kompletna ! I za wystawe jeszcze 80 zł :roll: Podobnie jest z wystawą w Koszalinie :roll: Maskara :roll: Quote
madziulik_13 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dominika to świetnie :cool3: W końcu Lucka wytarmoszę :loveu: Quote
maga18 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dynamique napisał(a):My zgłoszeni. A ta cała procedura zgłoszeń to paranoja kompletna ! I za wystawe jeszcze 80 zł :roll: Podobnie jest z wystawą w Koszalinie :roll: Maskara :roll: Lublin i Kraków też tak robią :angryy: nim sie obejrzymy to wszystkie oddzialy przestana przysylac potwierdzenia do domu... no ale łatwo policzyć 800 zgłoszonych psów - związki oszczedzaja na ok 800 znaczkach pocztowych, papierze i tuszu :diabloti: a my do 80 zł za zgłoszenie dołożymy troche naszych kartek i tuszu albo 2 zł dla punktów ksero Quote
Dynamique Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Taaa wyślijmy im znaczki zwrotne :lol: + koperte i zapas kartek :razz: Quote
madziulik_13 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja miałam być na MP z Bernem ale jednak nie :placz: Trudno będę miała więcej czasu do gadania i robienia zdjęć :diabloti: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ja jeszcze nie dostałam maila potwierdzającego zgłoszenie, a wysłałam tydzień temu:roll: Quote
KaRa_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jest już podany plan sędziowana oraz spis wystawców. Quote
Dynamique Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Też mamy potwierdzenie... i oby szczęśliwy numerek 7 :razz: Quote
ikucha Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 my mamy dwa inne psy, więc w razie czego (jak będzie dosk ofc:shake:) będzie brązowy medal :cool3: Quote
Recommended Posts