Kafel Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Mrówcia jest najcudowniejsza i napiękniejsza, jak każdy pieso ze schroniska, wystarczy go tylko przytulić..... :loveu: Quote
idusiek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 przyznaj się co zrobiłaś z Mrówką ?!:diabloti: Quote
Kafel Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Pokochaliśmy ją i tyle... takiego smutaska, co okazał sie mega wariatem :razz: spacerowym, do tego ma jeszcze tytuł doktora ornitologi :razz: Quote
rita60 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Kafel napisał(a):Pokochaliśmy ją i tyle... takiego smutaska, co okazał sie mega wariatem :razz: spacerowym, do tego ma jeszcze tytuł doktora ornitologi :razz: To dobrze,ze dbacie o prawidłowe wykształcenie Mrowy:evil_lol::loveu:szkoda,ze nie masz fot z obrony pracy:p Pozdrawiam serdecznie. Quote
idusiek Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 nie uwierzę dopóki nie zobaczę jej na jakimś uniwerku ;) Quote
Kafel Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 no dobra :razz: co prawda nie do czytania, ale okulary już mam :multi: Quote
rita60 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Wygladasz bardzo inteligentnie malenka:evil_lol:normalnie doktórka:loveu: Quote
idusiek Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 to jeszcze tylko teczka i stara marynarka :D Quote
Kafel Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 7 września Mrówce powiększyła się rodzinka o nowego współlokatora :razz: Freda, dla znajomych Fretka - szaro- bury skołtuniony westi odebrany z pseudohodowli, gdzie przez conajmniej 4 lata swojego życia rodziła szczeniaki zamknięta w klatce. Ponieważ dziewczyny dogadały się bez najmniejszego problemu, Fretka od razu dowiedziała się kto rządzi i bez mrugnięcia okiem przystała na taki układ - zostanie w rodzinie. Na razie śpi, je i merda ogonem. Chyba jej się spodobało. Mrówka jest załamana, bo nowa koleżanka nie chce się jeszcze bawić,a kto to widział żeby pół dnia tylko spać, jak przecież można szaleć... Fretka musi dojść do siebie, jest w gorszej kondycji psychicznej niż Mrówka gdy do nas trafiła. Do tego ma trochę problemów ze zdrowiem - ostre ropne zapalenie uszu i oczu, bakteryjne zapalenie skóry i łyse placki na całym ciałku. Mrówka na szczęście dba o jej smukłą sylwetkę i kradnie jej wszystkie przysmaki ( zaraz po zjedzeniu swojego) więc Fretce nadwaga nie grozi :loveu: Quote
Kafel Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 wiecej FreDki jak zwykle na :multi: http://kafelf.tumblr.com/ Quote
idusiek Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 o , biała Mrówka :D czemu potraktowaliście ją wybielaczem?:) Fretka fajna, dojdzie do siebie z czasem- na pewno ;) Przy takiej opiece najbardziej "połamany" psychicznie pies by doszedł ;) Quote
rita60 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Teraz macie duet- Domino:loveu:sliczne dziewczynki:multi: Quote
Kafel Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 mineły dwa tygodnie i sztama :loveu: jest Quote
idusiek Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 a ja bym powiedziała tak: Mrowka- "oooo f uck, już nie mam swojego fotela..." Fretka: "Mrówko, kochana, dziekuję za ten kawałek fotelika. Bedziemu koleżankami ? :)" Mrówka mysli: "A tak było fajnieeee,eeeeech.No nic, Mrówka dziewczyno weź się w garść, jakoś przeżyjesz z tą białaską..." Mrówka mówi- ok, ok, nie pękaj, możesz tu leżeć. tylko sie nie rozpychaj !" Fretka: "Dzięki, dzięki Mróweczko !" Mrówka: hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr apię Fretka: hrrrrrrrrrrrrrr apię ;) Quote
rita60 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Fajnie obie wygladaja:lol:idusiek wez sie za komiksy:evil_lol: Quote
idusiek Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 ee, czasu nie mam na komiksy ;) zajrzyjcie cioteczki i wujkowie do mojego lwa Leona :) http://www.dogomania.pl/threads/193070-Zarośnięty-z-odparzeniami-kudłacz-zerwany-z-łańcucha-A-TU-BRAK-DEKLARACJI-( Quote
Kafel Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Usiądźcie ciotki porządnie bo z krzeseł pospadacie jak przeczytacie newsa. Nasz Mrówka została wybrana jako jeden z 13 kundelków z 2 500 zgłoszeń, do kalendarza na 2011 rok miesięcznika Mój Pies. Jedziemy na sesję zdjęciową do Warszawy...:oops: ...Mamy nadzieję że Mrówka,wschodząca gwiazda, podejdzie poważnie do tematu i nie rozniesie studia... Fretka natomiast ma się coraz lepiej, aczkolwiek zdrowie jej nie dopisuje, zdiagnozowano u niej zespół Addisona - autoimmunologiczną chorobę nadnerczy, nieuleczalną, ale przy systematycznym podawaniu leków pozwalającą w miarę normalnie żyć. Niestety Frecik musi pozostać na bardzo ścisłej diecie do końca życia. Pozostaje nam karma weterynaryjna i nadzieja, że może kiedyś uda się przemycić w żarełku trochę dobrego mięska, albo innych przysmaków. Quote
rita60 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ja zawsze wiedzialam,ze ona wysoko zajdzie ze swoja uroda:razz:gratuluje mala:multi: Trzymam kciuki za Fretke,najwazniejsze,ze ma dobry domek:lol: Quote
idusiek Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='Kafel']Usiądźcie ciotki porządnie bo z krzeseł pospadacie jak przeczytacie newsa. Nasz Mrówka została wybrana jako jeden z 13 kundelków z 2 500 zgłoszeń, do kalendarza na 2011 rok miesięcznika Mój Pies. Jedziemy na sesję zdjęciową do Warszawy...:oops: ...Mamy nadzieję że Mrówka,wschodząca gwiazda, podejdzie poważnie do tematu i nie rozniesie studia... o wow :D:D:D:D wiedziałam od poczatku ,ze z niej modelka :P Quote
Kafel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Mrówcia w kalendarzu Mój Pies :) "Magazyn “Mój Pies” od kilku lat wydaje eleganckie kalendarze ścienne, załączane do 12. wydania pisma w roku. Do tej pory na zdjęciach prezentowaliśmy głównie rasowe szczeniaki. Teraz przyszła kolej na kundelki! Ogłaszamy casting! Być może właśnie twój psiak znajdzie się na kartach kalenarza. Przyślij do nas zdjęcia swojego pupila! Wybierzemy 12 najfajniejszych psów, które zaprosimy na profesjonalną sesję fotograficzną." Wzieliśmy udzial w castingu, wygraliśmy, pojechaliśmy na sesje do Warszawy, a dzis dostalismy maila "Witam serdecznie, już jutro w kioskach będzie wydanie grudniowe Mojego Psa z kalendarzem w którym oczywiście jest piekna Mrówka. Chcielibyśmy aby jak najwięcej osób kupiło kalendarz, ponieważ czesc zysku ze sprzedazy przeznaczymy na Azyl Pod Psim Aniołem. Jeśli to możliwe to proszę rozesłać wiadomość o kalendarzu do jak największej liczby znajomych. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje,że Mrówka jest bohaterka kalendarza. Paulina Krol " Quote
rita60 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 My też gratulujemy:loveu: Kafel skopiuj prosze te foty i wrzuc na watek. Quote
Recommended Posts