Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

dobrze, że na prześwietleniu nie widać by było jaki ma teraz bałagan w głowie, bo chyba się tam naprzewracało co niemiara;) ale należy się po schronie;)

Posted

nic sie nie poprzewracalo :happy1: pobiegalam, śnieżek był, psiaki były, pobawiłam sie, porobilam za yeti, zjadlam obiadek, to odpoczywam, w koncu niedziela jest!:sleep2:

Posted

Kafel napisał(a):
mrówka to również zamiłowany ornitolog :razz:

[video=vimeo;8657354]http://vimeo.com/8657354[/video]

Na pewno, tylko ja nie wiem, czy ornitolodzy liczą piórka na ptaszku, czy już po wyrwaniu z ptaszka (cokolwiek dwuznaczna ta wypowiedź;))

A co Wy tam tak mało śniegu macie? Chcecie więcej? Bo u mnie tak brzuchem po śniegu szoruje sucz wielkości owczarka, czyli Mrówka by tunel w śniegu ryła;))) i czasami coś by w górę wyskakiwało (się znaczy ogon i uszy:))

Posted

Boszzz ,jaka ona zawzięta przy tym ptaszku była :)
Skubana chyba na jakimś spidzie jedzie, bo lata jak szalona :D

Ale się Wam pies udał, co? pozazdrościć, ze ta mała pchła to takie psie szczęście :)

a od wczoraj macie kolejną ostrowiankęu siebie. Nela w typie mniejszego leosia pojechała do domku w Krakowie ;)

Posted

Co fakt to fakt, takiego psa jak Parówa życzę każdemu ;) mamy kupę szczęścia że trafiła do nas. Ma wspaniały charakter, w małym ciałku wielki duch i ogon! wiecznie merda tą wielką miotłą i nie pamiętam kiedy widziałam jej smutną mordkę, nie zachowuje się jak pies ze schronu ;) A co do dopalaczy- baterii jej nie wymieniamy ....ładuje sama :razz:

Witamy nową krakuskę !!!!!:hand: Jakie okolice Krakowa? może kiedyś poznamy sie na spacerku ;)

• 3 weeks later...