lidka_park Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Niestety Trufla została pogryziona, jednak całe szczęście, ze nie poważnie Została przeniesiona do innego boksu i powoli dochodzi do siebie Quote
aganela Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Biedactwo..........:placz::placz::oops::oops::shake: Quote
Dorothy Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jezu jak ona wyglada :crazyeye: :placz::placz::placz: to nie do wiary biedny pies!!! przedtem jak mloda sunia teraz-zeszmacona staruszka...:-( wdala sie w bojke z psami ? Pisalyscie przeciez ze ona nie jest konfliktowa do psow...:shake: czy ktos badal jak ona do kotow?? Mozna sprawdzic to? Quote
lidka_park Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Dorothy, ona jest bezkonfliktowa. Poprostu było 2 na 1 :angryy: Co do kotów sprawdzimy w sobotę. Sunia dochodzi już do siebie. Strasznie tez lnieje, musimy ja wyczesać ;) Quote
Olusia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Najpierw głodzona a teraz pogryzienie... Pecha ma bidulka :( Oby szybciutko domek znalazła, hop! Quote
aganela Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Hop podnosimy!!!!:multi:Może kto ją wypatrzy...:roll: Na forum ...afn.-chyba? wyczytałam że inne suki czy psy nie chciały Trufli dopuściić do miski?I dlatego też chudziutka była? A teraz właśnie mieszka z innym schroniskowcem... Pozwoliłam sobie skopiować z forum fundacji afn.Wypowiedzi na temat Trufli wolontariuszek które je wyprowadzają.A tak w ogóle to Trufla ma troszkę mała zdjęć na tym wątku.;) ,, bardzo cierpliwa była przy tym czesaniu a miejscami miała tak pozlepianą sierść, że na pewno nie było to dla niej szczególnie przyjemne... (...) Trufla na spacerach nie przepada za innymi psiakami. Ona ma taki mocny szczek. " I zdjątko Trufli jak robią z niej bóstwo:lol:! Quote
aganela Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 I super dziewczyny,że dzięki Wam Trufla chodzi czasem na spacery. Fajnie się wtedy uśmiecha:cool3::loveu: chyba dobrze jej wtedy jest.:razz: Quote
aganela Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 podnosimy Truflę:multi:!!Bo przyszła wiosna!!!I teraz słoneczko będzie ją grzało..:)) Quote
lidka_park Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Spójrzcie tylko, jak nasza dama wypiekniała :loveu: Quote
Recommended Posts