Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='iwa77']Jak byłam w schronie w niedzielę to w pierwszym momencie myślałam , ze w tej klatce nie ma psa , a leży tylko posłanko. Zajęłam się Bajerkiem i po chwili zobaczyłam ,że tam coś się poruszyło. I dopiero wtedy dostrzegłam jamnika. On był całkowicie skulony i schowany za posłankiem w najgłębszym kąciku klateczki. Ja nie dostrzegłam jaki jest jego kolor , bo widziałam tylko taki mały skulony kłębuszek , jamniczą mordkę i przerażone oczy , a tam gdzie przebywa jest ciemnawo.... Informacja o umaszczeniu jest z jego karty - czarny podpalany. Jutro zrobię co w mojej mocy aby go sfotografować . Ja wiem , że on chyba najbardziej potrzebuje pilnej pomocy z tej całej trójki jamników jakie ostatnio przedstawiłam.[/quote] [B] Tak Iwonko jemu trzeba pomagać natychmiast. Znam jamnicza naturę, to może być początek końca. Łeb mnie rozbolał bo mi się myśłi kłębią i szukają pomysłu.[/B] Quote
bianka0 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Jeżeli to jest taka pilna sprawa uderzajcie z prośbą do danki1234,ma teraz wolny najlepszy na świecie jamniczy tymczas w Słupsku.Ten jamniczek nie zablokuje Jej zbyt długo miejsca,a w dobrych rękach szybko znajdzie chętnych do adopcji.Ona i Isadora pięknie w duecie umieją ogłaszać swoich podopiecznych. Quote
Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [I]Oooo witaj Transporcie[/I] :grin::grin::grin: [B]Czy to oznacza że jest jakiś pomysł w realizacji?[/B] :p Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ja pomysłu nie mam!!!:placz: Jak się domek znajdzie to przynajmniej nie trzeba się martwic o transport, a teraz to i tak dośc zmartwień z domkiem, więc przynajmniej może się bida cieszyc, że transport ma!!! Tylko, żeby domek się przed majem znalazł:mad: Quote
DG32 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Dziewczyny, a jak psiak się dogaduje z innymi psiakami? I czy zostania wydany od razu, czy dopiero po kastracji? Quote
iwa77 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Z tego co wiem to może zostać wydany od razu !Na razie jest przerażony i siedzi sam w szczeniakarni w klatce , więc nie ma kontaktu z innymi psami . Witaj Ecci ! Dobrze ,że już wróciłaś! Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='iwa77']Z tego co wiem to może zostać wydany od razu !Na razie jest przerażony i siedzi sam w szczeniakarni w klatce , więc nie ma kontaktu z innymi psami . Witaj Ecci ! Dobrze ,że już wróciłaś![/quote] :buzi:,ja też się cieszę, podróże kształcą, ale jednak są męczące:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ami ma dom,jest u dobrych ludzi.Na razie jest przerazony,warczy,boi sie,ale ludziska sa dobrej mysli.Mysleli rowniz o szorstkowlosym jamniku,ale w schronisku doradzono im Amiego.Bdzie dobrze. Quote
danka1234 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='brazowa1']Ami ma dom,jest u dobrych ludzi.Na razie jest przerazony,warczy,boi sie,ale ludziska sa dobrej mysli.Mysleli rowniz o szorstkowlosym jamniku,ale w schronisku doradzono im Amiego.Bdzie dobrze.[/quote] Juz ma dom? został dzisiaj adoptowany? a my nic nie wiemy i planujemy jak mu pomóc.Dzęki za dobre wieści.:lol: Quote
Isadora7 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='brazowa1']Ami ma dom,jest u dobrych ludzi.Na razie jest przerazony,warczy,boi sie,ale ludziska sa dobrej mysli.Mysleli rowniz o szorstkowlosym jamniku,ale w schronisku doradzono im Amiego.Bdzie dobrze.[/quote] Jeżeli tak się stało to bardzo dobrze, ten jamniś powinien wyjśc ze schronu jak najszybciej. Czy mozęmy liczyć na jakiś serwisik zdjęciowy? Quote
Rahl Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Uf, super! :) Czekamy na kolejne info :cool3: Quote
iwa77 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Ja wróciłam właśnie ze schronu i widzę , że dobre wieści już dotarły. I to skąd z Trójmiasta :crazyeye: Potwierdzam jamniczka nie ma - został wczoraj adoptowany !:multi::multi::multi: Quote
tyciaNi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ocho co za szczęście, jamnikowata psia morda szczęśliwa :loveu: też czekam na zdjęcia :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Byłoby fajnie jakby się udało mieć informacje. Trudny biedak jest i bardzo się denerwuję czy ludzie sobie poradzą. Potrzebuje czasu, miejmy nadzieję zę mają taką świadomość i duzo cierpliwości i ciepła. Quote
danka1234 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='iwa77']Ja wróciłam właśnie ze schronu i widzę , że dobre wieści już dotarły. I to skąd z Trójmiasta :crazyeye:[/quote] Bo nasze pomorskie macki sięgaja daleko,daleko :eviltong::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
martama Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Rewelacja:multi: Domek dla Amisia to jak gwiazdka z nieba, cudownie. Mam nadzieję, że malutki szybko dojdzie do siebie i zapomni o tej straszliwej traumie, którą zafundowała mu była "rodzina". Powodzenia malutki:loveu: Quote
brazowa1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 rodzina jest jamnikolubna.Byli mocno zdeterminowani na przygarniecie i pomoc jamnikowi,pies bedzie mial non-stop czyjeś towarzystwo. Jezeli ktoraś ciotka chcialaby informacje,to (tak najprosciej) podam maila na PM.Sie nie gniewajcie Ciotki,ze ja juz nie będe monitorować i wracam do moich kundli-sopociakow,bo z nimi mam namacalny kontakt i najbardziej istnieja w mojej głowie. Jamniczek przebywa we Wrocławiu.I pewnie w umowie tez jest o wizycie poadopcyjnej. Quote
Pusiakowa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 suuuuuuper ! :multi: zeby tak wszystkim psiakom szybko znalazl sie domek :-( . Quote
Recommended Posts