horacy Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 złosnica, matisse, franco do zobaczenia jutro!!! :P kto jeszcze?? staff-ka? carragan? kto bedzie??? licze na wasze jutrzejsze sukcesy!!! 8) Quote
Alojzyna Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 Wyniki Chorzów 2004 w rasie staffordshire bull terrier PSY klasa młodzieży: NATAN Port-Erin - Z.Mł. Klasa pośrednia: I. TAROMIREZ HIKAR0 Staff-Ka - CWC II. BETA Redbull INTRO INCOGNITO Pullera - nie zgłosił się Klasa otwarta: APOLLO Redbull - CWC, Najlepszy Pies w Rasie - BRAWO FRANKO :klacz: :klacz: :klacz: SUKI klasa młodzieży: I. BRITTA Redbull II. AYKA Stawka Większa niż Życie :angel: III. MENSA Port Erin IV. MOONLIGHT BLUE Buldożer klasa championów ALFA Skordatura - CWC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy :laola: Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam, bo Pani Sędzina sama nie mogła się z tym pozbierać, o czym obecni na wystawie mogli się przekonać. Poza tym BRAWO dla Złośnicy i jej LUKIERA - najlepszego bullterriera na wystawie. :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
MSMIMI Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 tak, gratulacje dla magdy i lukiera który wziął BOB , dla marty i athamasa, który w kl. młodziezy uległ tylko lukierowi i był na II lokacie, karolowi i nero- który zdobył NPwR!!!!!! :laola: Quote
Kati Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 Amstaffy: pies kl. szczeniąt wo. Gang-Staff CHARCOAL kl. młodzieży I FELLOW TIGER Sentinel II STILL WAITING FOR YOU Challenger III PAPASIDERO Sfora-Staf kl pośrednia I BLACK BOY Zanzibar II BLACK DIAMOND od Iwana III MARCOS z Karpackiej Familii Kl. otwarta I AL CAPONE AMBER Florida (Zw. Rasy) II Gangstaff Matrix DRAGON SLAYER III BHAKTIVINOD DAS Goloka IV BONNO Marengo kl. ch. I NORTHEN DANCER z Tarnogrodu II GIORGIO Amet Admiral III MARTIN SCHMITT Buteo Kl. honorowa I Fanbi REMUS Suki kl mł. I BUENA VISTA Zanzibar II QUINTANA SKY-BLUE Asocjacja III SWEET SURPRISE Challenger IV PERLA DREAM Kanon kl. pośrednia I KORSA Złoty Kanon II BENEVOLUS BRUMA Płowy Diabeł III INA Atillo kl otw I BORN TO ENJOY LIFE Challenger II OBIECANKA CACANKA Asocjacja III Radegost TREES COME DOWN kl. honorowa ROSEMARY Sasquehanna Jednak mogą być jakieś błędy. Gratuluję zwyciężcom. Quote
Kati Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Ma ktoś może wyniki konkurencji finałowych? Quote
tunio Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Witam to i my sie "pochwalimy" skoro zostalismy przez Horacego wywolani do tablicy :wink: Wbrew naszym obawom,ze bedziemy mieli lok.2 (konkurent byl o wiele starszy,17.09 konczyl dwa lata a my 8.09 mielismy 16m-cy dopiero) dostalismy lok.1 ale ocene bdb... I tak z mojego "roslego psa o doskonalym katowaniu" mam psa "sredniego o slabym katowaniu" 8) No coz,wielkosc to sprawa wzgledna a i oceny sie nie czepiam,ale....Jestem przyzwyczajona,ze sedzia podchodzi,tlumaczy czemu ocena taka a nie inna i tyle,a tu...Kompletnie nic :o Wreczono mi teczke z ocena i do widzenia... (sedzina sie nawet nie odezwala) PS.aby nie bylo nie porozumien zaznaczam,ze nie satysfakcjonuje mnie podejscie sedziny a nie ocena i opis. :-? Gratulacje dla pozostalych,ktorym sie znacznie lepiej powiodlo :drinking: Quote
Złośnica Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 BULLTERRIERY PSY : Kl. młodzieży I SCOOTER Buteo Zw.Mł., NPwR, BOB II ATHAMAS Trojsky Kun III MAKBET Niebezpieczne Związki IV LINCOLN CONTINENTAL Dziedzictwo Tudora Kl. pośrednia I ROBINSON Sirius II SAN REMO Jedi JIMMIE BOND Timar nieobecny SUKI : Kl. pośrednia I JEDYNA JÓZEFINA Timar CWC, NSwR II PHILADELPHIA STEETS AT OPALPLAST Ara Scania III PLATER EMILIA Opalplast Dziękuję wszystkim, którzy trzymali kciuki za za debiut Lukierka :D jestem taka zaskoczona i dumna :oops: :oops: :lol: Pozdrowionka dla Alojzyny ...Twoje dziewczynki też zaszalały :lol: no i Franco też się popisał ...wielkie brawa :klacz: Staffka w końcu Cię poznałam, było mi bardzo miło :multi: Quote
Alojzyna Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Niestety, przy wyborze najlepszego psa z grupy III najlepsze okazały się "kudłacze". Quote
sortis Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Niestety, przy wyborze najlepszego psa z grupy III najlepsze okazały się "kudłacze". . . . . Dlaczego "niestety"? "Kudłaczy" nie lubimy? Quote
Alojzyna Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Ależ nie! :D Sama przez trzynaście lat miałam "kudłacze" w domu (airedale). Tylko, że krótkowłose terriery ( jest ich tylko siedem) bardzo rzadko stają na podium, więc utarło się, że kudłate pieski bardziej się podobają (podsłuchane :evilbat: ). Quote
Kati Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 to które z "kudłaczy" stanęły na podium? Quote
sortis Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 ... krótkowłose terriery ( jest ich tylko siedem) ... Siedem? Liczysz manchestera, brazylijczyka, japończyka? Quote
lapis Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
staff-ka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Staffka w końcu Cię poznałam, było mi bardzo miło :multi: I VICE VERSA :D EEeee tam tylko tak mówisz ,chcesz byc mila :wink: poprostu :D - ale fakt ja bylam, BARDZO CIEKAWA jak wyglada i jaka jest naprawde ZLOSNICA - nie da sie ukryć wypisz wymaluj pasujacy nick do OSOBOWOSCI :wink: - GRATULUJĘ SUKCESU - LUGER ma glowe NIESAMOWITA :D Zagladalam do Was ,ale nie mialam kiedy skrobnać,bylam pochlonieta rozmowa powystawowa na innym forum i tam mnie wywolali do tablicy :fadein: Alojzyna - szczególne GRATULACJE dla WAs :drinking: :drinking: - zdjecia sa super ,a jakie mam zdjecie ALFY,ach ,az ciarki przechodza - miodzio :D Brawo - Taro :D horacy Ty równiez SUPER na fotach wychodzisz :) Bardzo MILO bylo mi ,ze sie z WAmi spotkalam - ciesze sie juz na mysl nastepnego spotkania :D :D :angel: Quote
Alojzyna Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 ... krótkowłose terriery ( jest ich tylko siedem) ... Siedem? Liczysz manchestera, brazylijczyka, japończyka? 1. American staffordshire terrier 2. Bullterrier 3. Staffordshire bull terrier 4. Boston terrier 5. Manchester terrier 6. Foxterrier krótkowłosy 7. Bullterrier miniatura Więcej nie pamiętam. Quote
Alojzyna Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Ciekawe co się porobiło, że posty same się przestawiają... staff-ka, wrzuć proszę zdjęcia do galerii. Sama jestem ich ciekawa. Kati, wiem tylko, że grupę trzecią wygrał york (karma, którą otrzymał w nagrodę starczy mu pewnie na pół roku), drugi był szkot a trzeci terrier pszeniczny. Potem moje dziewczyny tak zaczęły rozrabiać (co zawsze czynią jak się nie widzą przez pięć minut), że musieliśmy się ewakuować. Quote
Franco Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Dzieki bardzo :D Rowniez wszystkim gratuluje :drinking: Fakt Staff-ka to dzieki Tobie wygralismy, ogonek teraz jest magiczny :D Zdjecia mam nadzieje niedlugo sie ukaza... Quote
lapis Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Fakt Staff-ka to dzieki Tobie wygralismy, ogonek teraz jest magiczny :D ... Franco o co chodzi z tym ogonkiem, bo może i mi pomozesz Lapidlo "w akcji ogon nosi zbyt wesoło" - więc zdradz tajemnicę Quote
MSMIMI Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 lapis- zastanów sie... staffka potraktowała ogon nera nożyczkami.... :evilbat: Quote
lapis Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Aaaaaaaaaa... Proszę mi się nie dziwić słabego kumania, ale wczoraj wróciłam do pracy po urlopie i ne wiem czy żyję, a dwudziesty już tuż tuż (Urząd Skarbowy dla niewtajemniczonych). a tak na marginesie to co zrobić z tym "zbyt wesoło noszonym ogonem" Lapidła?? Quote
staff-ka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Fakt Staff-ka to dzieki Tobie wygralismy, ogonek teraz jest magiczny :D - milo mi Franco,ze Ci sie podoba (przynajmniej wiem,ze fuszery nie odwalilam :wink: ) ,ale no,no,no Ty mi tu prosze nieslodz :oops: - bo to jednak HANDLER ma NAJWIECEJ DO POPISU W RINGU ,a nie fryzjer :lol: :lol: Ps.A o tym ogonku to CELOWO powiedzialam glosno,aby pewien PAN uslyszal , Ty wiesz który :wink: :wink: A tak na marginesie BARDZO PODOBALY mi sie miny (z kolei) innych PANSTWA - jak byli za Toba :lol: :lol: :lol: (tez wiesz :wink: ) - dobrze niech troche zejda z NIEBIOS :evilbat: - wredna jestem WIEM :wink: Zdjecia mam nadzieje niedlugo sie ukaza... - ja też :D Alu - bardzo chetnie ,ale jak Ci mówilam - sie ucze caly czas ,a juz sama nie wiem czy taka niekumata , czy taki ze mnie leń :oops: Ps.II. MSMIMI przepraszam straszecznie :oops: ,ale nawet nie podziekowalam Wam za opieke nad "dziabągami" - DZIEKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: Quote
horacy Posted September 16, 2004 Author Posted September 16, 2004 staffko kochana malenstwa to my chcielismy ci porwac :evilbat: wiec nie ma co dziekowac :lol: a ze sie nie udało to moze w zabrzu? :wink: sunia piekna ale piesek wygrywa charakterem- taki przytulajski.. czy tylko na wystawach piesuś taki spokojny a w domu pokazuje różki czy zawsze? asie urzekł bardzo.. no i chce zobaczyc jaki jestem fotogeniczny 0X :D ps dobrze ze przyjechałas z astami niesamowicie groźnymi bo inaczej niekoniecznie wyszlabys z wystawy cało :wink: całe szczescie zyjesz 0X i nie daj sie :P Quote
Matisse Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Gdzie te foty?? :evil: Staff-ka wysłałam Ci nie pamietam juz czy maila czy pw z linkiem do zdjęć z Joe Mallen, dostałas? Quote
Recommended Posts