Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyniki Chorzów 2004 w rasie staffordshire bull terrier

PSY

klasa młodzieży:

NATAN Port-Erin - Z.Mł.

Klasa pośrednia:

I. TAROMIREZ HIKAR0 Staff-Ka - CWC

II. BETA Redbull

INTRO INCOGNITO Pullera - nie zgłosił się

Klasa otwarta:

APOLLO Redbull - CWC, Najlepszy Pies w Rasie - BRAWO FRANKO :klacz: :klacz: :klacz:

SUKI

klasa młodzieży:

I. BRITTA Redbull

II. AYKA Stawka Większa niż Życie :angel:

III. MENSA Port Erin

IV. MOONLIGHT BLUE Buldożer

klasa championów

ALFA Skordatura - CWC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy :laola:

Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam, bo Pani Sędzina sama nie mogła się z tym pozbierać, o czym obecni na wystawie mogli się przekonać.

Poza tym BRAWO dla Złośnicy i jej LUKIERA - najlepszego bullterriera na wystawie. :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

tak, gratulacje dla magdy i lukiera który wziął BOB ,

dla marty i athamasa, który w kl. młodziezy uległ tylko lukierowi i był na II lokacie,

karolowi i nero- który zdobył NPwR!!!!!!

:laola:

Posted

Amstaffy:

pies kl. szczeniąt

wo. Gang-Staff CHARCOAL

kl. młodzieży

I FELLOW TIGER Sentinel

II STILL WAITING FOR YOU Challenger

III PAPASIDERO Sfora-Staf

kl pośrednia

I BLACK BOY Zanzibar

II BLACK DIAMOND od Iwana

III MARCOS z Karpackiej Familii

Kl. otwarta

I AL CAPONE AMBER Florida (Zw. Rasy)

II Gangstaff Matrix DRAGON SLAYER

III BHAKTIVINOD DAS Goloka

IV BONNO Marengo

kl. ch.

I NORTHEN DANCER z Tarnogrodu

II GIORGIO Amet Admiral

III MARTIN SCHMITT Buteo

Kl. honorowa

I Fanbi REMUS

Suki kl mł.

I BUENA VISTA Zanzibar

II QUINTANA SKY-BLUE Asocjacja

III SWEET SURPRISE Challenger

IV PERLA DREAM Kanon

kl. pośrednia

I KORSA Złoty Kanon

II BENEVOLUS BRUMA Płowy Diabeł

III INA Atillo

kl otw

I BORN TO ENJOY LIFE Challenger

II OBIECANKA CACANKA Asocjacja

III Radegost TREES COME DOWN

kl. honorowa

ROSEMARY Sasquehanna

Jednak mogą być jakieś błędy.

Gratuluję zwyciężcom.

Posted

Witam to i my sie "pochwalimy" skoro zostalismy przez Horacego wywolani do tablicy :wink:

Wbrew naszym obawom,ze bedziemy mieli lok.2 (konkurent byl o wiele starszy,17.09 konczyl dwa lata a my 8.09 mielismy 16m-cy dopiero) dostalismy lok.1 ale ocene bdb... I tak z mojego "roslego psa o doskonalym katowaniu" mam psa "sredniego o slabym katowaniu" 8)

No coz,wielkosc to sprawa wzgledna a i oceny sie nie czepiam,ale....Jestem przyzwyczajona,ze sedzia podchodzi,tlumaczy czemu ocena taka a nie inna i tyle,a tu...Kompletnie nic :o Wreczono mi teczke z ocena i do widzenia... (sedzina sie nawet nie odezwala)

PS.aby nie bylo nie porozumien zaznaczam,ze nie satysfakcjonuje mnie podejscie sedziny a nie ocena i opis. :-?

Gratulacje dla pozostalych,ktorym sie znacznie lepiej powiodlo :drinking:

Posted

BULLTERRIERY

PSY :

Kl. młodzieży

I SCOOTER Buteo Zw.Mł., NPwR, BOB

II ATHAMAS Trojsky Kun

III MAKBET Niebezpieczne Związki

IV LINCOLN CONTINENTAL Dziedzictwo Tudora

Kl. pośrednia

I ROBINSON Sirius

II SAN REMO Jedi

JIMMIE BOND Timar nieobecny

SUKI :

Kl. pośrednia

I JEDYNA JÓZEFINA Timar CWC, NSwR

II PHILADELPHIA STEETS AT OPALPLAST Ara Scania

III PLATER EMILIA Opalplast

Dziękuję wszystkim, którzy trzymali kciuki za za debiut Lukierka :D jestem taka zaskoczona i dumna :oops: :oops: :lol:

Pozdrowionka dla Alojzyny ...Twoje dziewczynki też zaszalały :lol: no i Franco też się popisał ...wielkie brawa :klacz:

Staffka w końcu Cię poznałam, było mi bardzo miło :multi:

Posted

Ależ nie! :D Sama przez trzynaście lat miałam "kudłacze" w domu (airedale).

Tylko, że krótkowłose terriery ( jest ich tylko siedem) bardzo rzadko stają na podium, więc utarło się, że kudłate pieski bardziej się podobają (podsłuchane :evilbat: ).

Posted
Staffka w końcu Cię poznałam, było mi bardzo miło :multi:

I VICE VERSA :D

EEeee tam tylko tak mówisz ,chcesz byc mila :wink: poprostu :D - ale fakt ja bylam, BARDZO CIEKAWA jak wyglada i jaka jest naprawde ZLOSNICA - nie da sie ukryć wypisz wymaluj pasujacy nick do OSOBOWOSCI :wink: - GRATULUJĘ SUKCESU - LUGER ma glowe NIESAMOWITA :D

Zagladalam do Was ,ale nie mialam kiedy skrobnać,bylam pochlonieta rozmowa powystawowa na innym forum i tam mnie wywolali do tablicy :fadein:

Alojzyna - szczególne GRATULACJE dla WAs :drinking: :drinking: - zdjecia sa super ,a jakie mam zdjecie ALFY,ach ,az ciarki przechodza - miodzio :D

Brawo - Taro :D

horacy Ty równiez SUPER na fotach wychodzisz :)

Bardzo MILO bylo mi ,ze sie z WAmi spotkalam - ciesze sie juz na mysl nastepnego spotkania :D :D :angel:

Posted

... krótkowłose terriery ( jest ich tylko siedem) ...

Siedem? Liczysz manchestera, brazylijczyka, japończyka?

1. American staffordshire terrier

2. Bullterrier

3. Staffordshire bull terrier

4. Boston terrier

5. Manchester terrier

6. Foxterrier krótkowłosy

7. Bullterrier miniatura

Więcej nie pamiętam.

Posted

Ciekawe co się porobiło, że posty same się przestawiają...

staff-ka, wrzuć proszę zdjęcia do galerii. Sama jestem ich ciekawa.

Kati, wiem tylko, że grupę trzecią wygrał york (karma, którą otrzymał w nagrodę starczy mu pewnie na pół roku), drugi był szkot a trzeci terrier pszeniczny.

Potem moje dziewczyny tak zaczęły rozrabiać (co zawsze czynią jak się nie widzą przez pięć minut), że musieliśmy się ewakuować.

Posted

Dzieki bardzo :D Rowniez wszystkim gratuluje :drinking: Fakt Staff-ka to dzieki Tobie wygralismy, ogonek teraz jest magiczny :D Zdjecia mam nadzieje niedlugo sie ukaza...

Posted
Fakt Staff-ka to dzieki Tobie wygralismy, ogonek teraz jest magiczny :D ...

Franco o co chodzi z tym ogonkiem, bo może i mi pomozesz Lapidlo "w akcji ogon nosi zbyt wesoło" - więc zdradz tajemnicę

Posted

Aaaaaaaaaa...

Proszę mi się nie dziwić słabego kumania, ale wczoraj wróciłam do pracy po urlopie i ne wiem czy żyję, a dwudziesty już tuż tuż (Urząd Skarbowy dla niewtajemniczonych).

a tak na marginesie to co zrobić z tym "zbyt wesoło noszonym ogonem" Lapidła??

Posted
Fakt Staff-ka to dzieki Tobie wygralismy, ogonek teraz jest magiczny :D

- milo mi Franco,ze Ci sie podoba (przynajmniej wiem,ze fuszery nie odwalilam :wink: ) ,ale no,no,no Ty mi tu prosze nieslodz :oops: - bo to jednak HANDLER ma NAJWIECEJ DO POPISU W RINGU ,a nie fryzjer :lol: :lol:

Ps.A o tym ogonku to CELOWO powiedzialam glosno,aby pewien PAN uslyszal , Ty wiesz który :wink: :wink:

A tak na marginesie BARDZO PODOBALY mi sie miny (z kolei) innych PANSTWA - jak byli za Toba :lol: :lol: :lol: (tez wiesz :wink: ) - dobrze niech troche zejda z NIEBIOS :evilbat:

- wredna jestem WIEM :wink:

Zdjecia mam nadzieje niedlugo sie ukaza...

- ja też :D

Alu - bardzo chetnie ,ale jak Ci mówilam - sie ucze caly czas ,a juz sama nie wiem czy taka niekumata , czy taki ze mnie leń :oops:

Ps.II.

MSMIMI przepraszam straszecznie :oops: ,ale nawet nie podziekowalam Wam za opieke nad "dziabągami" - DZIEKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking:

Posted

staffko kochana malenstwa to my chcielismy ci porwac :evilbat: wiec nie ma co dziekowac :lol:

a ze sie nie udało to moze w zabrzu? :wink:

sunia piekna ale piesek wygrywa charakterem- taki przytulajski.. czy tylko na wystawach piesuś taki spokojny a w domu pokazuje różki czy zawsze?

asie urzekł bardzo..

no i chce zobaczyc jaki jestem fotogeniczny 0X :D

ps

dobrze ze przyjechałas z astami niesamowicie groźnymi bo inaczej niekoniecznie wyszlabys z wystawy cało :wink:

całe szczescie zyjesz 0X i nie daj sie :P