Jump to content
Dogomania

Worona Cup 2004,Szczecin, 23÷24. 10. 2004

Recommended Posts

Posted

Wera,nie musze samochodem,wszystko jedno jak,po prostu rodzice nie chca zeby sie sama wloczyla po szczecinie w poszukiwaniu dworca.Ale skoro moglabys mnie tam doprowadzic to jestem Ci bardzo wdzieczna :)

Dzię-ku-je-my!!!!!!!!!!! :lol:

ZH,jak juz mnie zawioza to nawet jak im sie towarzystwo nie spodoba to i tak nie beda w stanie mnie do samochodu zabrac :) Bede sie bronic... 8)

No to od jutra zaczynamy treningi... :wink:

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jeszcze odnosnie przewozenia psa pociagiem.Czy pies ma bilet caly czy ulgowy??Czy jedzie z wlascicielem w przedziale czy gdzies indziej.Czy ma miec kaganiec :cry: ? I ogolnie wszystko co sie tyczy psa w pociagu.

Posted

Ile km ma SK??? Bo skoro anus ma startowac moze to musimy zaczac trenowac i chcialabym wiedziec na jaka odleglosc mamy sie przygotowac mniej wiecej.. :wink:

Posted
CZyli ogolnie podsumowujac kto jedzie:

Za Horyzontem

Wera

Giziu

moze Pay

ja

kto jeszcze?

8)

Jeszcze poważny pomocnik PaYooKa i sliczna grupa szczecińska z herbatką

Oczywiscie SZCZECIN bedzie kibicowal i czekal z termosem i ciepla herbatka... :P

Posted
Dobra sloneczka a teraz piszcie kiedy i o ktorej bedziecie..mam na mysli to czy ktos wczesniej niz w sobote rano przyjedzie...

No my to na pewno w piatek przyjedziemy :)

Hihi...a o ktorej godzinie i gdzie sie ulokujecie?? Bo moze jakies spotkanko dogomaniackei przed wyscigami zrobimy?

Posted
Dobra sloneczka a teraz piszcie kiedy i o ktorej bedziecie..mam na mysli to czy ktos wczesniej niz w sobote rano przyjedzie...

No my to na pewno w piatek przyjedziemy :)

Hihi...a o ktorej godzinie i gdzie sie ulokujecie?? Bo moze jakies spotkanko dogomaniackei przed wyscigami zrobimy?

Hmmm...

Po to chce przyjechać wcześniej, żeby się wyspać conieco, a nie zaraz orgie urządzać ;)No ale skoro nalegasz....

Ulokujemy się w Marinie, jak i wsyscy zawodnicy, a o której to nie wiem, jeszcze nie wiem o której wyjedziemy, a musimy się najpierw zebrać wszyscy w Łodzi jakoś, zapakować...

:o Ło boszee...czy moj propozycja spotkania miala az tak erotyczny wydzwiek??? :o :wink:

Nie mam zamairu Wam przeszkadzac we snie, ale o ile bedziecie po poludniu a nie wieczorem to moze KTOS mialby ochote na spotkanie dogomaniakow...a jak nie to nie..bedziemy czekac na mecie... :wink:

Posted
ZaHoryzontem gdzie sie miesci ten hotelik Marin?

A czy ja mieszkam w Szczecinie?

To jest PTTK Marina, chyba gdzieś "na dole" Szczecina, bo do Puszczy Bukowej na miejsce startu jest ok. 4 km.

Nie chce mi się teraz otworzyć strona zawodów, poszukaj sobie, chyba adres był gdzieś podany.

A to juz wiem..to pewno w Dabiu..ale czemu na takim zadupiu/?? I ja nie wiem czy faktycznie tak blisko puszczy, chyba ze od drugiej strony...

Posted
ZaHoryzontem gdzie sie miesci ten hotelik Marin?

A czy ja mieszkam w Szczecinie?

To jest PTTK Marina, chyba gdzieś "na dole" Szczecina, bo do Puszczy Bukowej na miejsce startu jest ok. 4 km.

Nie chce mi się teraz otworzyć strona zawodów, poszukaj sobie, chyba adres był gdzieś podany.

A to juz wiem..to pewno w Dabiu..ale czemu na takim zadupiu/?? I ja nie wiem czy faktycznie tak blisko puszczy, chyba ze od drugiej strony...

wow w dombiu to wspulczuie bo to naprawde za....pie ... :D :lol:

Posted

Czesc.

Wysylalam maila do organizatora, probowalam sie dodzwonic ale jakos mi to przez ostanie dni nie wychodzilo, wiec moze ktos z Was mi powie, jak ma wygladac trasa, czy ta sama w dwa dni, co z etapem nocnym i jak przeczytalam w poprzednim poscie mamy wyjechac o 9.30 a starty sa o 16 ... cos nie tak...

Pozdrawiamy

Ania&stadko z Alaski

Posted

Dziekuje za odpowiedz :)

Czy sie wybieramy... szczerze mowiac to jeszcze sie zastanawiam, bo troszke jest namieszane... zobaczymy , jeszcze istotna sprawa jest trasa, jaka bedzie, al ejak cos to startujemy w D i velo :)

Pozdrawiam

Ania&Ajsi,Bari i Boss

Posted
Znakiem rozpoznawczym będą Husky
Tiaaaa,to na pewno bedzie baaaaaaaardzo oryginalny znak rozpoznawczy... 8)

A z ta dyskografia to o co chodzi??? :wink:

Posted
[... jedna z piosenek Dżemu jest odpowiedzią :)

"Mowia o nim w miescie co z niego za typ", czy "Nie wiem jak mam to zrobic by mezczyzna sie staac"?.. :P :wink: