Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EVA2406 napisał(a):
Dzięki Gosiu, we wtorek następny pogrzeb wśród najbliższych :-(. Chyba jakieś fatum.............
Jak byłaś nie pogadałyśmy o tych rzeczach z bazarku co u mnie zostały, ale myślę, że coś dołożę, zrobię zdjęcia i wystawisz bazarek, jak myślisz?

coś moje bazarki ostatnio nie idą :shake: Mam teraz 2 na psy p. joli i sama sobie podnoszę...
muszę pomyśleć o funduszach na sterylizacje suczek z Olkusza, tych dwóch co są u mnie. Straszne bidy, ale juz je pokochalam :shake:

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
coś moje bazarki ostatnio nie idą :shake: Mam teraz 2 na psy p. joli i sama sobie podnoszę...
muszę pomyśleć o funduszach na sterylizacje suczek z Olkusza, tych dwóch co są u mnie. Straszne bidy, ale juz je pokochalam :shake:

To podrzuć linka, pomogę ;)

• 2 weeks later...
Posted

Pozdrowienia od małego pingwinka - Meluni :lol:. Ale nie wyobrażacie sobie jak to rozrabiara mała. Wszędzie jej pełno, zaczepia psy i koty, lata jak oszalała po całym domu, a w nocy jak jej sie nudzi to tak głośno gada aż się ktoś obudzi i ją zawoła na głaskanko.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Cekinka13* napisał(a):
Co u Meli? :)

Cekinko, nie martw się o Melutkę. U niej wszystko w porządku, zdrowa i straszna rozrabiaka, a taka była cicha i spokojna. Nawet nie przypuszczałam, że to taka żywiołowa koteczka. Razem z trzyłapkiem Karolkiem latają wszędzie, nawet po wiszących szafkach w kuchni :crazyeye:. Mela była bardzo zainteresowana powietrzem zza okna, więc któregoś ciepłego, slonecznego dnia została zapięta na smyczkę i wyniesiona na dworek, ale bardzo się bała i szybko wróciła do domku, choć nadal uchylone okno ją ciekawi.
Melutka trochę się poprawiła, ale nadal jest najdrobniejsza ze wszystkich moich kotów. To taka prawdziwa modelka ;) :lol:.

Cekinko :loveu:, Ty masz dobrą rękę do domków, zajrzyj na poniższy wątek. Może uda Ci się coś wymyślić ;)

Sunia musi jutro opuścić tymczasowy dt!!! - Strona 3 - Dogomania Forum

Posted

EVA2406 napisał(a):
Cekinko, nie martw się o Melutkę. U niej wszystko w porządku, zdrowa i straszna rozrabiaka, a taka była cicha i spokojna. Nawet nie przypuszczałam, że to taka żywiołowa koteczka. Razem z trzyłapkiem Karolkiem latają wszędzie, nawet po wiszących szafkach w kuchni :crazyeye:. Mela była bardzo zainteresowana powietrzem zza okna, więc któregoś ciepłego, slonecznego dnia została zapięta na smyczkę i wyniesiona na dworek, ale bardzo się bała i szybko wróciła do domku, choć nadal uchylone okno ją ciekawi.
Melutka trochę się poprawiła, ale nadal jest najdrobniejsza ze wszystkich moich kotów. To taka prawdziwa modelka ;) :lol:.

Super :loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...