Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No co ?????? O co Wam chodzi????
Melunia jest bardzo fajną, przytulastą koteczką. Za moją Roksanką chodzi krok w krok jak pies, nawet do łazienki.
A domki się wykruszyły. Innych brak. A tak poza tym byle jakiemu domkowi nie oddam. Musi być super, a skąd taki wziąć? Cociaż kilka znam, ale na maksa zakocone :evil_lol:

Posted

A Melunia nie jest taka super. Dopiero teraz, jak chodzi po całym domu i zagląda do kuchni, okazało się, że to mały złodziej :mad:. Nic nie może leżeć na blacie, bo zarazelka wcina, chociaż jedzonko kocie stoi obok.
Z mojej całej kociej gromadki tylko ona i Karolek tak się zachowują. Reszta nie jest zainterersowana ludzkim żarełkiem.
Ale i tak już chyba Melki nie oddam, choć boję się jak sobie dam radę z tą kociarnią - jedzonko ( a Melka ma duuuuży apetyt) i żwirek mnie zrujnują :crazyeye:

Posted

EVA2406 napisał(a):
A Melunia nie jest taka super. Dopiero teraz, jak chodzi po całym domu i zagląda do kuchni, okazało się, że to mały złodziej :mad:. Nic nie może leżeć na blacie, bo zarazelka wcina, chociaż jedzonko kocie stoi obok.

:evil_lol:

EVA2406 napisał(a):
Ale i tak już chyba Melki nie oddam

Jak to, nie oddajesz jej? :crazyeye: :loveu:

Posted

[quote name='Cekinka13*']Ewa, jesteś wielka!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Czyli Mela znalazła nowy, super domek!!! :smilecol:

Ewa, czyli nie robić allegro?? ;):evil_lol:

Posted

[quote name='Cekinka13*']Ewa, jesteś wielka!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Czyli Mela znalazła nowy, super domek!!! :smilecol:

Cekinko :loveu:, wcale nie wielka, a mała i na dodatek gruba :evil_lol:.
A domek super, może i tak tylko zakocony i zapsiony na maksa, ale Melunia już przyzwyczaiła się do towarzystwa, nikogo już się nie boi ( nawet dużej suni Nusi) i zaczęła rozrabiać ( a taka była cicha) :evil_lol:. Jak tylko dowiedziała się, że zostaje, to dopiero pokazała jaki z niej diabełek :diabloti:

Posted

paros napisał(a):
Ewa, czyli nie robić allegro?? ;):evil_lol:

Dzięki Cioteczko, ale i tak masz tyle roboty ;) :evil_lol:. Nie będziemy Cię jeszcze dodatkowo obciążać ;)

Posted

[quote name='EVA2406']Jak tylko dowiedziała się, że zostaje, to dopiero pokazała jaki z niej diabełek :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chciałam podziękować wszystkim sobom, które pomogły ratować Melunię!

Posted

a ja życzę Ewie duzo wytrwałosci i zdrowia w zwiazku z tak duzą gromadą koteczków (była, widzialam, cudne, błyszczace, rozleniwione :roll:) :evil_lol:
a Cekince samych szóstek w szkole!

Posted

[quote name='Cekinka13*']Dziękuję! :loveu:

Wszystkim cioteczkom wszystkiego najlepszego w nowym roku 2009!

Dogomaniakom dużo zdrowia i spełnienia marzeń a futrzakom kochających domków :lol:

Posted

Dzięki Gosiu, we wtorek następny pogrzeb wśród najbliższych :-(. Chyba jakieś fatum.............
Jak byłaś nie pogadałyśmy o tych rzeczach z bazarku co u mnie zostały, ale myślę, że coś dołożę, zrobię zdjęcia i wystawisz bazarek, jak myślisz?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...