malagos Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No to dziewczyny działajcie! :p Za dobry domek trzymam kciuki!
EVA2406 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Abrusia :loveu:, nie zapomniałam, ale gdzież bym śmiała Ci zawracać głowę. Ty masz i tak tyle zajęć. Jutro się zobaczymy i pogadamy. Kicia już po zdjęciu szwów. Ma tylko jeszcze nie rozpuszczone szwy wewnętrzne i szew wygląda jak wałeczek, ale w ciągu 7 -10 dni ma byc już ok. Kicia dobrze się czuje, ma apetyt i jest bezproblemową mruczanką. Siedzi w jednym pokoju i nie lubi z niego wychodzić, choć drzwi są otwarte. Inne zwierzaki toleruje, ale bliskich kontaktów nie lubi.
Cekinka13* Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Już wiadomo, kiedy wizyta się odbędzie? ;) Pan się odzywał?
malagos Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 no właśnie, byłyście u tego pana? dobrze takie chętne domki zakocić, jak nie tym, to innym kotem :evil_lol:
Cekinka13* Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Zapraszam na kolejne bazarki na "Halinoszczaki" :razz:: Krem nawilżający redukujący zmarszczki za noc + powiększanie biustu "Kosmetyczka" męska! Na psy z Halinowa Super kwiatki na notatki!!!!!! Na psy z Halinowa Przygotowanie do sprawdzianu DLA KLAS IV-VI
EVA2406 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Z panem, który do mnie dzwonił nie możemy się skontaktować, bo jest poza zasięgiem ( dzisiaj dzwoniła Abrakadabra). Poza tym dostałam maila na który Abrusia odpisała i czekamy na odpowiedź i ewentualne spotkanie. Jak tylko będzie coś wiadomo, dowiecie się o tym na pewno. Kicia jest grzeczna, miła i coraz śmielej chodzi po domu. Dzisiaj miała brzydkiego qoopala, ale ma apetyt i nie widać żeby coś złego się działo. Nie martw się Cekinko :loveu:, nie dam jej skrzywdzić.
Abrakadabra Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Cekinka13*']Mam nadzieję, że to ten domek... Dzwonię od wczoraj.... Abonent cały czas jest poza zasięgiem sieci. Wysłałam SMS-a,więc czekamy na odpowiedź.
EVA2406 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A u nas są nowości. Mała znaleziona koteczka wróciła do właścicieli :multi:. Kobieta zobaczyła ogłoszenie i razem z córką przyjechały po kicię. Tak bardzo się cieszyły, żę aż miały łzy w oczach. Puma, bo tak mała ma na imię jest zaszczepiona i bardzo o nią dbają, ale nie zauważyły, że nie wróciła ze spaceru z psem ( razem wychodzą). Bardzo się cieszę z takiego zakończenia :lol:. Następna nowość jest trochę gorsza. Mela jest odważniejsza, biega już prawie po całym domu, ale niestety atakuje moje sunie, które są bardzo dobrze nastawione do kotów i nie zaczepiają ich.
malagos Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 wyobrażam sobie radość z odzyskania kici! :multi: to jedna sztuka mniej. A co z Melusią? Jaka decyzja?
EVA2406 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pan się nie odzywa, ci drudzy z maila też nie, a Melusia grzeje dupkę pod kołderką u Roksanki, chodzi coraz pewniej po domu, dopomina się o pieszczoty i jest ok. Zobaczymy co czas pokaże i jakie te domki. Jak na chwilę obecną nie są godne tej księżniczki ;)
Hotel KADIF Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cekinuś!!!! Wybacz offa, ale pilnie pomoc potrzebna dla tego psa!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/kupka-kosci-skora-poraniona-do-granic-mozliwosci-pomocy-126436/ Bardzo prosimy!!!
malagos Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Halo, tu się czeka na informację! Pewnie pan nie daje znaku zycia, co? I kota nadal u Ewy?
Abrakadabra Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 malagos napisał(a):Halo, tu się czeka na informację! Pewnie pan nie daje znaku zycia, co? I kota nadal u Ewy? Pan ma cały czas wyłączony telefon - na SMS-a też nie odpowiedział....
EVA2406 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 malagos napisał(a):Halo, tu się czeka na informację! Pewnie pan nie daje znaku zycia, co? I kota nadal u Ewy? A co, Cioteczko :loveu:, myślisz, że Meluni dzieje się krzywda u mnie? Spoko, nie martwcie się. Jest dobrze. Już towarzystwo nie warczy na siebie i tylko patrzeć jak będą się razem bawić ;)
Cekinka13* Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Abrakadabra napisał(a):Pan ma cały czas wyłączony telefon - na SMS-a też nie odpowiedział.... Eh... :roll: Mógłby przynajmniej powiadomić, że zrezygnował, jak normalny człowiek :angryy: Czyli nadal szukamy domku dla Meluni...
malagos Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja sie nie matrwie o Melunię, wiem, ze jest w najlepszych rękach :p Tak tylko sobie pytam, czy nadal szukamy domku?.... :sg168: bo na tego pana to mozemy chyba spokojnie lachę położyć :shake:
EVA2406 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No to teraz, żeby nie było za różowo.....................:shake:...................Mela ma tasiemca :razz:. Kurcze, ja stara baba i głupia, zapomniałam na początku ją odrobaczyć, a taraz mam całe stado do odrobaczenia :angryy:. Moje miesiąc przed przyjściem meli były odrobaczane. Najgorsze jest to, że moje koty tabletkami na odrobaczanie plują i pienią się, więc muszę podawać ten preparat w spocie ( zapomniałam nazwy :cool3:). Łoo matko i znowu koszmarny wydatek, ale gapowe się płaci. Teraz już wiem dlaczego mała ma taki straszny apetyt.
Cekinka13* Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Ja tymczasem zapraszam na bazarki, z których dochód będzie przeznaczony na bezdomne zwierzaki z Halinowa... http://www.dogomania.pl/forum/f99/szklane-listki-rewelacyjne-kolczyki-przywieszka-kup-teraz-126685/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/bajeczne-drzewo-egzotyczne-nasiona-tanio-kup-teraz-126759/#post11397757
EVA2406 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :loveu: Cekinko i inne Cioteczki, Mela czuje się dobrze i jest bardzo przytulaśna. Teraz jest trochę obrażona, że znowu ma areszt w jednym pokoju ze względu na tego tasiemca. Ale już nic z niej chyba nie wychodzi. Tuż przed świętami muszę powtórzyć odrobaczanie całego stada :angryy:, niestety. Poza tym u nas bez zmian. Nikt więcej o kicię nie pytał.
Cekinka13* Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Super, ze z kicią wszystko w porządku :loveu: Melunia szuka DS, hop!
Recommended Posts