Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abrusia :loveu:, nie zapomniałam, ale gdzież bym śmiała Ci zawracać głowę. Ty masz i tak tyle zajęć.
Jutro się zobaczymy i pogadamy.

Kicia już po zdjęciu szwów. Ma tylko jeszcze nie rozpuszczone szwy wewnętrzne i szew wygląda jak wałeczek, ale w ciągu 7 -10 dni ma byc już ok.
Kicia dobrze się czuje, ma apetyt i jest bezproblemową mruczanką. Siedzi w jednym pokoju i nie lubi z niego wychodzić, choć drzwi są otwarte.
Inne zwierzaki toleruje, ale bliskich kontaktów nie lubi.

Posted

Z panem, który do mnie dzwonił nie możemy się skontaktować, bo jest poza zasięgiem ( dzisiaj dzwoniła Abrakadabra).
Poza tym dostałam maila na który Abrusia odpisała i czekamy na odpowiedź i ewentualne spotkanie.
Jak tylko będzie coś wiadomo, dowiecie się o tym na pewno.

Kicia jest grzeczna, miła i coraz śmielej chodzi po domu.
Dzisiaj miała brzydkiego qoopala, ale ma apetyt i nie widać żeby coś złego się działo.
Nie martw się Cekinko :loveu:, nie dam jej skrzywdzić.

Posted

A u nas są nowości. Mała znaleziona koteczka wróciła do właścicieli :multi:. Kobieta zobaczyła ogłoszenie i razem z córką przyjechały po kicię. Tak bardzo się cieszyły, żę aż miały łzy w oczach. Puma, bo tak mała ma na imię jest zaszczepiona i bardzo o nią dbają, ale nie zauważyły, że nie wróciła ze spaceru z psem ( razem wychodzą). Bardzo się cieszę z takiego zakończenia :lol:.

Następna nowość jest trochę gorsza. Mela jest odważniejsza, biega już prawie po całym domu, ale niestety atakuje moje sunie, które są bardzo dobrze nastawione do kotów i nie zaczepiają ich.

Posted

Pan się nie odzywa, ci drudzy z maila też nie, a Melusia grzeje dupkę pod kołderką u Roksanki, chodzi coraz pewniej po domu, dopomina się o pieszczoty i jest ok.
Zobaczymy co czas pokaże i jakie te domki. Jak na chwilę obecną nie są godne tej księżniczki ;)

Posted

malagos napisał(a):
Halo, tu się czeka na informację! Pewnie pan nie daje znaku zycia, co? I kota nadal u Ewy?

Pan ma cały czas wyłączony telefon - na SMS-a też nie odpowiedział....

Posted

malagos napisał(a):
Halo, tu się czeka na informację! Pewnie pan nie daje znaku zycia, co? I kota nadal u Ewy?

A co, Cioteczko :loveu:, myślisz, że Meluni dzieje się krzywda u mnie?
Spoko, nie martwcie się. Jest dobrze. Już towarzystwo nie warczy na siebie i tylko patrzeć jak będą się razem bawić ;)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Pan ma cały czas wyłączony telefon - na SMS-a też nie odpowiedział....

Eh... :roll: Mógłby przynajmniej powiadomić, że zrezygnował, jak normalny człowiek :angryy:

Czyli nadal szukamy domku dla Meluni...

Posted

Ja sie nie matrwie o Melunię, wiem, ze jest w najlepszych rękach :p
Tak tylko sobie pytam, czy nadal szukamy domku?.... :sg168:

bo na tego pana to mozemy chyba spokojnie lachę położyć :shake:

Posted

No to teraz, żeby nie było za różowo.....................:shake:...................Mela ma tasiemca :razz:.
Kurcze, ja stara baba i głupia, zapomniałam na początku ją odrobaczyć, a taraz mam całe stado do odrobaczenia :angryy:. Moje miesiąc przed przyjściem meli były odrobaczane. Najgorsze jest to, że moje koty tabletkami na odrobaczanie plują i pienią się, więc muszę podawać ten preparat w spocie ( zapomniałam nazwy :cool3:). Łoo matko i znowu koszmarny wydatek, ale gapowe się płaci.
Teraz już wiem dlaczego mała ma taki straszny apetyt.

Posted

:loveu: Cekinko i inne Cioteczki, Mela czuje się dobrze i jest bardzo przytulaśna.
Teraz jest trochę obrażona, że znowu ma areszt w jednym pokoju ze względu na tego tasiemca. Ale już nic z niej chyba nie wychodzi. Tuż przed świętami muszę powtórzyć odrobaczanie całego stada :angryy:, niestety.
Poza tym u nas bez zmian. Nikt więcej o kicię nie pytał.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...