Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ja innych nie znam. Ten artykuł jest powielany na stronach różnych hodowców CTR. Zresztą sądzę, że trudno się nauczyć strzyżenia wyłącznie z literatury. Najlepiej przyglądać się pracy dobrego fryzjera...

A propos fryzjera - bardzo jestem ciekawa, jakie ceny za strzyżenie CTR obowiązują w różnych częściach Polski.

Moja znajoma fryzjerka bierze 120 zł za strzyżenie i 30-50 zł za kąpiel.

Czy to dużo?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

ja placilam jak suka byla mala 80zl, a za doroslego psa 150zl, po kilku wizytach nauczylam sie sama, oczywiscie pierwsze strzyzenia nie wychodzily najlepiej, ale teraz juz jest ok, kwestia wprawy, polecam nauczenia sie samemu poniewaz w moim przypadku jest to rewelacyjna zabawa i nauka z psem, gretulec jak widzi nozyczki sama grzecznie staje i czeka:)

pozdr.Olcia

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Olcia napisał(a):
ja placilam jak suka byla mala 80zl, a za doroslego psa 150zl, po kilku wizytach nauczylam sie sama, oczywiscie pierwsze strzyzenia nie wychodzily najlepiej, ale teraz juz jest ok, kwestia wprawy, polecam nauczenia sie samemu poniewaz w moim przypadku jest to rewelacyjna zabawa i nauka z psem, gretulec jak widzi nozyczki sama grzecznie staje i czeka:)

pozdr.Olcia

Nie chciałabyś mnie poduczyć strzyżenia. Graf już zipie jak lokomotywa więc wkrótce powinnam to zrobić.