aleb Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Czy ktoś ma jakiś wzór na strzyżenie Czarnego Terriera Rosyjskiego? Proszę pomóżcie :) Quote
Layla Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 http://strony.psy.pl/czarnyterier/strzyzenie.shtml pozdrawiam Quote
aleb Posted September 20, 2004 Author Posted September 20, 2004 Dziękuje ci Layla, ale macie jeszcze jakies inne stronki ze strzyżeniem CTR? Quote
Layla Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Ja innych nie znam. Ten artykuł jest powielany na stronach różnych hodowców CTR. Zresztą sądzę, że trudno się nauczyć strzyżenia wyłącznie z literatury. Najlepiej przyglądać się pracy dobrego fryzjera... A propos fryzjera - bardzo jestem ciekawa, jakie ceny za strzyżenie CTR obowiązują w różnych częściach Polski. Moja znajoma fryzjerka bierze 120 zł za strzyżenie i 30-50 zł za kąpiel. Czy to dużo? Quote
aleb Posted September 22, 2004 Author Posted September 22, 2004 U mnie te ceny tez tak sie tzymią :roll: Niestety Quote
Emilia Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Dużo, w Radomiu zapłaciłabyś 60 zł za strzyżenie i 20 za kąpiel. Quote
Olcia Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 ja placilam jak suka byla mala 80zl, a za doroslego psa 150zl, po kilku wizytach nauczylam sie sama, oczywiscie pierwsze strzyzenia nie wychodzily najlepiej, ale teraz juz jest ok, kwestia wprawy, polecam nauczenia sie samemu poniewaz w moim przypadku jest to rewelacyjna zabawa i nauka z psem, gretulec jak widzi nozyczki sama grzecznie staje i czeka:) pozdr.Olcia Quote
miisza Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Witam podaje link: http://odervyn.free.fr/brt_grooming.htm Quote
aleb Posted December 9, 2004 Author Posted December 9, 2004 Dzięki, że podałaś tą stronkę, naprawdę się przydała :wink: Quote
Ludek Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Olcia napisał(a):ja placilam jak suka byla mala 80zl, a za doroslego psa 150zl, po kilku wizytach nauczylam sie sama, oczywiscie pierwsze strzyzenia nie wychodzily najlepiej, ale teraz juz jest ok, kwestia wprawy, polecam nauczenia sie samemu poniewaz w moim przypadku jest to rewelacyjna zabawa i nauka z psem, gretulec jak widzi nozyczki sama grzecznie staje i czeka:) pozdr.Olcia Nie chciałabyś mnie poduczyć strzyżenia. Graf już zipie jak lokomotywa więc wkrótce powinnam to zrobić. Quote
Recommended Posts