auraa Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Przed chwilą dowiedziałam się, że sunia i matka są w nowych domach, które znaleźli im właściciele. Z ogłoszenia nikt nie zadzwonił. Psy zostaną u nich. Quote
gunia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej to przecież nie wiadomo co to za ludzie wzięli mamę i córkę...A co Ty o tym myślisz auraa? Quote
pixie Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 auraa napisał(a):Przed chwilą dowiedziałam się, że sunia i matka są w nowych domach, które znaleźli im właściciele. Z ogłoszenia nikt nie zadzwonił. Psy zostaną u nich. matka uciekala przed ludzmi...hmmm a jest w nowym domu:roll: wiec udala sie zlapac... wierzmy ze jest to dobry dom, ktory ja uspokoi i pokocha maluszka jak to maluszka tez mam nadzieje ze dobrze trafila szczeniaczka kochaja wszyscy...oby to byl wlasnie ten dom! rozumiem, ze niczego wiecej sie nie masz szans dowiedziec:roll: Quote
auraa Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Suka została uśpiona i śpiącą przewieziono i umieszczono w kojcu. Obudziła się na miejscu. Kojec był po psie, który odszedł za TM. Mam nadzieję,że dobrze trafiły. Szkoda,że nikt nie nie zadzwonił z ogłoszeń. Quote
idusiek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 o jeju ...jakie dziwne zakonczenie ... :roll: ale na pewno wszystko jest ok? Quote
elmira Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 idusiek napisał(a):o jeju ...jakie dziwne zakonczenie ... :roll: ale na pewno wszystko jest ok? Miejmy nadzieję. Ale nikt nikt się nie odzywał z ogłoszeń:shake: No i budujace jest to, że nikt by nie patyczkował się z usypianiem i przewozeniem dorosłej suni, gdyby nie chciał faktycznie pomóc. Trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts