Doda_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 śliczne szczeniaki i ich mamusia czekają.. :-( Quote
gunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Maluchy, hop na górę!! Czy nadal są 3? Czy piesek trafił do Mortikii (czy jakoś tak)? Quote
gunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Zagląda, zagląda. Kurczę, czemu w tej sprawie nic się nie rusza :placz: Cholera, jak tu pomóc, ogłoszenia suni są na gumtree, ale co dalej? Czy tymczas dla jasnego pieska jest aktualny? Quote
auraa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ten jasny ma na imię Maksio a podpalany Misiek. Jeśli nie znajdą domów,to zostaną na miejscu. Sunia nawet nie ma imienia i ona pilnie szuka nowego domu. Quote
idusiek Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ja zrobilam im alegratkę i gumtree. dzwonił ktokolwiek auraa? :roll: Quote
auraa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 nikt nie dzwonił!!!!!:cool3: Kto pomoże w ogłoszeniach? Quote
Neczka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ...jest tutaj jeszcze dziś ktoś, kto mógłby podać mi kontakt, który mam podawać w ogłoszeniach ? :roll: Przepraszam strasznie, że tak późno...:oops::shake: Quote
Neczka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No to mamy maluchy na: ale.gratka.pl aleokazja.pl eoferty.com.pl kupiepsa.pl centrumofert.pl 24polska.pl sprzedasz.pl adopcjapsa.pl pineska.pl adopcje.org.pl interpress.net.pl petworld.pl warszawa.gumtree.pl Auraa, podałam Twój nr ;) Quote
auraa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 dzięki, ciekawe czy ktoś zadzwoni? Quote
auraa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 nikt nie zagląda, nikt nie dzwoni:shake:. Martwię się o małą... Quote
auraa Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3::cool3::mad::mad::mad: Quote
idusiek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :placz::-(:mad::-(:placz::-(:placz::mad: Quote
pixie Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 idusiek napisał(a)::placz::-(:mad::-(:placz::-(:placz::mad: auraa jak wyglada sytuacja? wybaczcie nie czytalam ostatnio:shake: ledwo nadrabiam trzy tygodnie...chyba sie nie nadaje na szczeniece tymczasy:cool3: Quote
idusiek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ech, nic za bardzo się nie zmieniło....:roll: mama nadal ucieka przed ludźmi... mała sunia nadal do adopcji - chyba pixie - znasz jakis program łatwy do bannerków ? i czy znasz kogos z kielc? Ty wiesz wszystko ! Quote
Recommended Posts