gosia17 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Prawdę mówiąc to Ty ją uratowałaś,"pokazując na dogomanii" oby więcej takich zakończeń.Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków i dziękuję za miłe słowa.Sunia została przed chwilą wykąpana,śpi już przykryta na kanapie. Bardzo grzeczna. Quote
Zbójini Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 gosia17 napisał(a):Wet określił ją na 6 lat wyzej Ola pisała że znalazł się tatuaz a jesli tak to zapewne jest mozliwość odnaleznienia jej papierów w Związku Kynologicznych. Dowiedziałabys się dokładnie ile ma lat a i może przy odrobinie uporu poznałabys jej historię, przebyte choroby itd. Proponuję zminic tytul wątku i przenisc go do odpowiednniego działu;) a DONkowi zalozyć osobny wątek i poszukać domku. Quote
AleksandraJ Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Powiedzcie mi czy to ja mam przenieść, czy to sie kogoś informuje, bo sie nie znam ;/ DON ma już wątek: :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/don-panicznie-boi-sie-ludzi-umrze-w-schronisku-dt-na-juz-potrzebny-125632/index2.html Quote
1doberman Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ----------------------------------------------------------------------- TUTAJ INFORMACJA o ZAJSTNIALEJ (niemilej ) sytuacji dotyczącej mojej 'wspolpracy' , więc niekoniecznie trzeba czytac :cool1: Poza tym pani, o ktorej tu nie pisalam i myslalm, ze wykaze troche sympatii i bedzie wspolpracowac, powiedziala Gosi (jak wyszlam na chwile na dwór do suni), na jej stwierdzenie, ze dobrze, ze ktos im pomaga (w sensie, ze niby ja:diabloti:), że ja tam jestem........ DRUGI raz :crazyeye: hehe z samą Naa bylam dla poświadszenia kilka razy, bylam tam równiez z 1doberman... ale coz chyba chciano abym stala sie osoba niewiarygodną i aby moje ewentualne komentarze na ten temat byly wątpliwe, szkoda.. Bo akurat staram się być powściągliwa i nie wypowiadać się o pracy, żeby tylko oni byli fair wobec mnie. Ola nie przejmuj się tymi komentarzami, wszyscy wiemy jak wiele robisz. Adopcja Lenki i te zdjęcie z kanapy :):):) maleńka jesteś wielka :). Quote
Czarodziejka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ten tatuaż może być tatuażem schroniskowym. Kiedy przywieźli mi onka na tymczas też miałam nr tatuażu wbity w książeczkę, a okazało się, że to schroniskowy. Czyli Lenka leci do działu Już w nowym domu? Quote
Czarodziejka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 sloneczko76 napisał(a):on jest bardzo przerazonym psiakiem,nie sądze zeby sprawiał jakiekolwiek problemy:shake:,bardzo potrzebuje dt,moze sie załapie u Ciebie?:cool3: cioteczko Czarodziejko?:cool3: Załapie, załapie ;) Quote
AleksandraJ Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Czarodziejko, ale on mial go w uchu, a w tym schronie napewno nie robia tatuazy. Gdyby dalo sie dojsc po tym kto Lenke porzucil.... Wazne, ze juz grzeje lapki :) PS. tak bardzo prosze o pomoc w przeniesieniu :loveu: My też szukałyśmy właściciela Rexa... Spiszcie nr tatuażu - w necie można znaleźć wszystko. Quote
NaamahsChild Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Można też sprawdzić czy np. chipa nie miała robionego - choć wątpię - ale zawsze warto. Quote
gosia17 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Lenka ma na imię Mega,urodziła się 28 września 2002 w hodowli zarejestrowanej w Związku Kynologicznym oddział Katowice.Więcej informacji nie ma.Ale najważniejsze jest to,że się czuje u nas coraz lepiej.Dzisiaj bawiła się piłką ,umie aportować (na razie w mieszkaniu ).Nosek po raz pierwszy zimny i wilgotny!!!!!!!!!! Quote
NaamahsChild Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Noo, proszę, mamy tutaj arystokratkę! Quote
AleksandraJ Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 :multi: wiemy kim jest, chociaż dla Nas najwazniejsze jest, że teraz już jest szczęśliwym psiakiem!!! Tak malo trzeba bylo żeby sprawdzić, skąd sunia jest a tak dlugo byla w schronie i nic... (Mix ON nie? :angryy:) Cieszę się, że ma zimny nosek. No i brawo wet, ktory idealnie trafił- 6 lat a deklarowane uprzednio 16, potem 12, nastepe 10 to różnica...:mad: Kochana, jak Wy ją nazwaliście? Quote
Zbójini Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 gosia17 napisał(a):Lenka ma na imię Mega,urodziła się 28 września 2002 w hodowli zarejestrowanej w Związku Kynologicznym oddział Katowice.Więcej informacji nie ma.Ale najważniejsze jest to,że się czuje u nas coraz lepiej.Dzisiaj bawiła się piłką ,umie aportować (na razie w mieszkaniu ).Nosek po raz pierwszy zimny i wilgotny!!!!!!!!!! Mega może miec w rodowodzie ale to nie znaczy że tak na nią wołali. Ja jeszcze nie wołałem żadnego psa po rodowodowemu:) Może udałoby sie jakos dotrzec do bylych właścicieli zeby się czegos o niej dowiedzieć... Quote
Sabina02 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przepraszam za offa, ale... Starszy pies umiera w schronisku... ma nowotwor i cierpi... :placz: Zostalo mu ok. 2 miesiace zycia.:placz: On potrzebuje domu na ostatnie miesiace. Kto pomoze? BLAGAMY!!!!! ON UMIERA! Zostały mu tylko 2-3 miesiące życia! szukamy DT! hoteliku! POMOCY! Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Przepraszam, ze offuje ale potrzebuję pilnie wsparcia :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pi...parcia-125972/ Quote
1doberman Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ale fejna wiadomość, że Lenka bawi sie piłeczką i jest szczęśliwa :), już nie jest smutna i zrezydnowana. Obraz jej smutnych oczu jak wsadzaliśmy ją do kojca długo nie dawał mi spokoju. Proszę pomiziać ją od ciotki Uli i żucić piłeczke :) Quote
gosia17 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mega -Lenka ma sie dobrze,jak zrobię zdjęcie na spacerku to zamieszczę.Pozdrawiamy wszystkie psiaczki i życzymy im ciepłych domków. Quote
gosia17 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Na spacerkach bawi sie butelką po coli,bardzo to lubi,więc rzucam butelkę na odleglość góra 5 m bo taką mamy smycz,bez smyczy jeszcze się nie odważę .Od wczoraj dostaje preparat Artroflex na stawy,nawet jej smakuje. Quote
Zbójini Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Coś cicho Leny... I fotek nie ma... Co u niej? przepraszam za offa... Kolejny ONek w potrzebie. Pies traci DS po nieudanej adopcji. Dostal 2 tygodnie na upuszczenie lokum:shake: Pilnie chciaż DT. Prosimy ! Białystok! Elwis-owczarek niemiecki-za 2 tygodnie musi opuścić dom!Ulica czy uśpienie? Quote
gosia17 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Z Megą - Lenką wszystko ok. Teraz ma cieczkę ,na wiosne chyba sterylka ,jak sie troche podpasie bo jeszcze trochę za chuda przynajmniej jak dla mnie.Pod koniec stycznia bedzie szczepiona p. kaszlowi to zważymy czy waga wzrosla .Ogólnie wyglada juz ładnie,futerko błyszczy.Przepraszam za brak fotek ,ale to sprawa techniczna dla mnie za trudne ,a nikt z męskiego grona nie ma czasu.W aparacie fotek sporo ale nie umiem zamiescić na dogo.Tez bardzo chcę wam pokazac jak śpi na pleckach z łapkami do góry.(oczywiście na kanapie, to jej legowisko) Quote
Recommended Posts