AleksandraJ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Zbójini, czy mam przyjemność z TZ 1dobreman? PS. 1doberman bardzo miło bylo mi Cie poznac!!! Quote
1doberman Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No to mamy już śliczne imię dla ślicznej Onki :loveu: LENA witamy i trzymaj się domek już na ciebie czeka:) Quote
Czarodziejka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mój post z odpowiedzią dla Aleksandry wkleił sie na poprzedniej stronce ;) Lenka - ładnie, prawda? Jakiś taki słowiański smutek z jej niemieckich oczu bije :( I zaraz mi się tak samo nazwało.... Quote
przyjaciel_koni Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Zbójini - "...noszę spodnie!:diabloti:" - to niestety na Dogo nie jest tak jednoznaczne z byciem Wujkiem... Musisz zdecydowanie dosadniej... Ja też noszę spodnie... Wciąż... Ale stara baba jestem... Lena - pięknie się z Tobą Czarodziejko komponuje ! A że pochodzenie takie... No cóż... Bywa... Quote
1doberman Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 PS. 1doberman bardzo miło bylo mi Cie poznac!!![/quote] Wzajemnie:) i chylę czoła bo robicie naprawdę kawał dobrej roboty:lol: Ucieszona mordka LENY na spacerku najlepiej o tym śwadczy:) Quote
Zbójini Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 AleksandraJ napisał(a):Zbójini, czy mam przyjemność z TZ 1dobreman? no tak się jakoś złożyło:) co do karmy to proponuję Bento. za 15 kg płacę 88 zł. Przyjaciel Koni - a co mam napisać, żeby bylo jednoznacznie?:diabloti: Quote
Czarodziejka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Już się zastanawiam, jak Lenkę przyjmie Rex i Fokita. I jak Lenka ułoży się z moimi kocicami :razz: Rex obdrapal mi korę ze 100-letniego dębu po pradziadku, kiedy jedna z nich siedziała wystraszona na gałęzi, a teraz proszę was - pełna kultura, żeby nie powiedzieć, że Rex jest olewany przez moje dumne kocice. Żale zapomniane.... Quote
przyjaciel_koni Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Zbójini napisał(a):no tak się jakoś złożyło:) co do karmy to proponuję Bento. za 15 kg płacę 88 zł. Przyjaciel Koni - a co mam napisać, żeby bylo jednoznacznie?:diabloti: A wykaż inwencję... Czarodziejko - Rex pewnie dobrze, ale Focz... Tu bym była nieco ostrożna... Koteczki powinny sobie poradzić (przynajmniej takie jest założenie...) Quote
Czarodziejka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Zbójini - rada moderatora: tam, gdzie ja mam wpisane Psie hospicjum - ty wpisz odpowiedną kwestię wyjaśniającą :razz: Quote
przyjaciel_koni Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Zbójini - udało Ci się mnie rozweselić, chociaż zupełnie mi dzisiaj nie do śmiechu... Podoba mi się odpowiedź... (chociaż nadal nie jestem przekonana, że jest to jednoznaczne..., ale śmieszne...) Na poważnie - skorzystaj z rady Moderatora... Quote
AleksandraJ Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Kochanie, kto Cie wypatrzy?? Quote
Zbójini Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ale w czym problem, wszystko chyba mamy ustalone... AleksanadraJ zajmj się juz wyrwaniem Leny ze schronu a po 28 wiozę ją do Czarodziejki... Quote
1doberman Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jak się ma moja kochana psina? była jeszcze na spacerku? Gorące uściski i drapanko za uszkiem.:loveu: Quote
AleksandraJ Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Tak tak, dziekuje !!! Ja pisze zeby ewentualny DS sie znalazl, zeby pieniadze mozna bylo przeznaczac- jak to mądrze powiedziala 1doberman- na ratowanie innych biedactw! Jade teraz na chwilke do schronu zobaczymy czy przyjma to "paletę" bo moj tato ja dla niej zrobil. Quote
Zbójini Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 rozmawiaj juz o adopcji zeby obyło się bez problemów jakichś Quote
AleksandraJ Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Bylam z nia dzisiaj na spacerku z Lenką i owczarkiem mojego Tz, i sobie biegala na smyczy musialam niezle zasówać tak chciala rozprostować nóżki :) Tez chciala patyczek nosila go w pyszczku, tylko, ze nie mogla za nim biegac bo balam sie ją spuść ze smyczy... To bardzo pogodna suczka.. jak tylko wychodzi zza krat, a jak ja wsadzalam do boxu to tak plakala :( byla tam tez bokserka, ktora tez chciala wyjsc i troche byla zazdrosna, z czego wynikla sprzeczka wiec szybko odeszlam zeby sie nie klocily :(:(:( Quote
Zbójini Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 trzeba bylo jej powiedziedziec że jej dni w schronisku sa policzone:):diabloti: rozmawiałas z kims o adopcji już? Quote
AleksandraJ Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 zaznaczam tam, ze jestem nia zainteresowana! :) Jutro pewnie tam bede i sie podowiaduje :) Czy Gosia17 jest dalej zainteresowana pomocą ON-ce? Quote
Czarodziejka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja dostałam pw od Gosi17, że na pewno będzie Lenkę wpomagać ;) Quote
dog193 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ale bida:-( Słuchajcie, bo nie doczytalam - czy ją w koncu ktos adoptuje?? Bo czytalam, ze jej dni w schronisku sa policzone, wiec chyba tak - ale na pewno?? Bo mam jeszcze jedno wolne miejsce w podpisie na jakis banerek:razz: Quote
Zbójini Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 na razie jest DT u Czarodziejki więc może banerek wkleisz tego psiaka http://www.dogomania.pl/forum/f28/samookaleczajacy-sie-owczarek-niemiecki-dt-ds-pilnie-potrzebny-125365/ tylko kto go zrobi... Quote
AleksandraJ Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Zrobiłam obrazek ale nie umiem podlinkować niech mi ktoś wyśle wzór albo napisze a podam mu link do zdjęcia...;/ Quote
Zbójini Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 benerek już zrobiła Izadora wejdź na topic, tylko ja z kolei nie potrafię wkleic go tak żeby przekierowywał na temat Quote
Recommended Posts