AleksandraJ Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Gajowa, dziękuje ;* Nie mogę się skupić, ciągle o nim myśle, muszę znaleźć mu dom, ciepły kąt na te ostatnie kilka lat (?) i odciążyć schronisko od jego kosztownego leczenienia, które mu zapaewniają. (Tą informację dodaję w celu naprawienia relacji ja- schronisko, ponieważ miano mi "za złe", że nie umieściłam informacji, że jest leczony kosztownymi lekami, za co dziękuje, a nie uśpiono go...) Mam nadzieję, że znajdziemy mu dom, i że nie trzeba będzie dokonywać TEGO wyboru... On tak bardzo pragnie człowieka... :( Quote
NaamahsChild Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Bannerek Onka: [IMG]http://i488.photobucket.com/albums/rr247/adopcjenaa/ONek.png[/IMG] A tutaj kod: [URL=http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-cierpiacy-potrzebny-dt-staly-nie-moze-zyc-bez-czlowieka-bytom-124469/][ IMG]http://i488.photobucket.com/albums/rr247/adopcjenaa/ONek.png[/ IMG][/ URL] Quote
AleksandraJ Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [CENTER][SIZE=4]Teraz pewnie patrzy gdzieś w pustą przestrzeń, wśród wycia, pisków innych współtowarzyszy doli myśląc [B]"dlaczego mnie zostawiłeś człowieku? Tak bardzo Cie kochałam... mimo wszystko..."[/B] [/SIZE]:([/CENTER] [IMG]http://i488.photobucket.com/albums/rr247/adopcjenaa/100_4306.jpg[/IMG] Quote
AleksandraJ Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 A za nim cmentarz tych, którzy już odeszli... :placz::placz::placz: Quote
AleksandraJ Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Spójrzcie mu w oczy :( Proszę.... Quote
NaamahsChild Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Dzień dobry, piękny i samotny ONku;* Quote
aganela Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Witaj:loveu: Lwie Serce,kto cię za nie pokocha???:placz::placz: Quote
AleksandraJ Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Witaj Piękny ON-ku, kto wypatrzy Cię, Ty tam czekasz... ;******************** Quote
AleksandraJ Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Czemu tak cicho u ON-ka, nikt tu nie zagląda :( Quote
AleksandraJ Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 ONuś błaga o dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AleksandraJ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Na dobranoc, On-ek pragnie zapaść Wam w serca !!! Quote
AleksandraJ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Aktualizacja na pierwszej stronie, ONuś ma się gorzej :( Quote
Dorothy Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 czy jest jakas diagnoza co do przyczyny cierpienia? zapalenie stawow? Dysplazja? Spondyloza? to zle wrozy na zime, taki pies nie powinien tkwic na betonie:-( Quote
NaamahsChild Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nie tkwi na betonie na szczęście - dostał pomieszczenie wewnętrzne, w zasadzie go nie widziałyśmy.. leżał w środku.. Quote
AleksandraJ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Właśnie dziś go przeniesiono, własnie ze wzgledu na to, że coś z nim było gorzej i dostał zastrzyki. Leżał wewnątrz więc pewnie, nie czuł się dobrze :( Owszem zima źle dla niego wróży niezaleznie czy będzie w pomieszczeniu wewnętrznym czy w kojcu z budą... Potrzebny koniecznie domek. Jak będzie wet to się dokładnie go wypytam co jest ONusiowi... Z moich (za co nie ręcze w 100%) obserwacji i dotychczasowej wiedzy nie ma dysplazji tylko coś ze stawami, bardzo go to męczy, boli... Władze schroniska mu pomagają (m.in te zastrzyki i przeniesienie do ciplejszych warunków) ale jak to mądrze ujęli "żadnemu psu nie zapewni się nawet w części takich warunków jak w domu, schronisko to tylko schron dla nich" A ON-ek jak wył za człowiekiem to wiedziałam, że jego sensem istnienia jest CZŁOWIEK więc choroba + samotność=....... :( PS> Dziekuje ze tu zaglądacie!!! Quote
NaamahsChild Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ONku, we Wrocławiu dzisiaj słonecznie, mam nadzieję, że i Tobie troszkę cieplej..:oops: Quote
AleksandraJ Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 U nas pochmurno, szaro i smutno... Wrocław widać weselszy:shake: Quote
AleksandraJ Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Czemu nikt nie odwiedza On-ka on tam umiera w schronie!!!!!!!!!!!!! Sam, chory :( Quote
AleksandraJ Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Nikt Cie nie chce, jestes z stary i zbyt niepotrzebny- brutalne to życie :( Czemu nikt tu nie zagląda!? Quote
Ania z Bytomia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 to i ja podniose biedaczka :-( tak blisko mnie jest a ja zapsiona, zakróliczona i zakocona nie mam jak pomóc :placz: do tego portfel świeci pustkami, nawet nie miałabym mu za co dać papu :shake: Quote
AleksandraJ Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Kochana. dziekuje za checi!! Potencjalny domu, bede mu kupowac karme, tylko sie znajdz! Aha i ON to w rzeczywistosci........... ON-a :loveu: i mimo iz ma wejscie do wewnetrznej czesci kojca to lezala na mokrym betonie. bo chciala sie pokazac aby jej DOM-ek nie uciekl :placz: Quote
Ania z Bytomia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Aleksandro, czy ty masz możliwość wejścia normalnie do schroniska ? z tego co wiem nikogo tam nie wpuszczano :shake: Quote
Recommended Posts