Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam małemu ale gratke :

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1740947_jamniczek_szorstkowlosy_wola_o_pomoc.html]Jamniczek szorstkow�osy - wo�a o pomoc ![/url]

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Danusia - myślę , ze najważniejsze czyli Allegro ma . Jest też alegratka.
Ja bylam własnie w trakcie robienia ogłoszeń jak zadzwonil telefon.
Sądzę , ze poczekajmy do jutra .

Posted

Też tak myślę ale tam Ty jesteś szefem :eviltong:więc pytam.:lol:
Mam nadzieję że uda się z tym domkiem a jeśki nie to bedziemy rozważały tymczas u mnie,wiem że daleko ale skoro nikt bliżej nie oferuje pomocy to nie ma wyjscia.

Posted

[quote name='danka1234']Też tak myślę ale tam Ty jesteś szefem :eviltong:więc pytam.:lol:
Mam nadzieję że uda się z tym domkiem a jeśki nie to bedziemy rozważały tymczas u mnie,wiem że daleko ale skoro nikt bliżej nie oferuje pomocy to nie ma wyjscia.[/QUOTE]

Danuś - ja szefem , co Ty ?
Super , że jakby co to będzie się gdzie miał podziać - ale o tym jeszcze pogadamy.

Posted

Tak szara myszeczka .... yhm akurat !My z Danką to jesteśmy jak tzw. delegatury krajowe. A sztab generalny jest w W-wie .A jak sztab to ma wodza naczelnego. A kto jest wodzem - chcesz czy nie - jesteś TY!
A tak swoją drogą to herbatkę w tak miłym towarzystwie jak Twoje i Danusi z chęcią bym wypiła .:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::knajpa::knajpa:

Posted

[quote name='iwa77']Tak szara myszeczka .... yhm akurat !My z Danką to jesteśmy jak tzw. delegatury krajowe. A sztab generalny jest w W-wie .A jak sztab to ma wodza naczelnego. A kto jest wodzem - chcesz czy nie - jesteś TY![/quote]

Ot to to,super to ujełaś Iwuś,jestem za :lol:

Posted

[quote name='iwa77']Tak szara myszeczka .... yhm akurat !My z Danką to jesteśmy jak tzw. delegatury krajowe. A sztab generalny jest w W-wie .A jak sztab to ma wodza naczelnego. A kto jest wodzem - chcesz czy nie - jesteś TY!
A tak swoją drogą to herbatkę w tak miłym towarzystwie jak Twoje i Danusi z chęcią bym wypiła .:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::knajpa::knajpa:[/quote]

Mnie tam pasuje to, pomysł z herbatką w taaaakim towarzystwie suuuuper.

Posted

Pani przed chwilą dzwoniła , powiedziała ,że nie spała całą noc , tak się przejęła całą sprawą.Twierdzi ,że jest prawie zdecydowana - teraz tylko mąż. Mąż podobno też myśli i się pomału łamie.
Ja prosiłam o przemyślenie decyzji , żeby nie był to tzw. spontaniczny odruch serca , który trwa chwilę ,a potem przemija i jest kolejna trauma dla psa.
Powiedziałam , ze jeżeli chcą wziąć psa tylko do czasu wizyty u okulisty i w zależności od diagnozy decydować dalej - to nie dam psa. Sorry !
Muszą być świadomi ,że pies może być ślepy i takiego zaakceptować !
Pani stwierdziła , ze jak go już weźmie to nie odda na pewno ....
Jutro chce Pani zobaczyć Fuksa w schronie - umówiłyśmy się już.
W czwartek będzie chyba decyzja ostateczna.

Posted

[quote name='iwa77']Pani przed chwilą dzwoniła , powiedziała ,że nie spała całą noc , tak się przejęła całą sprawą.Twierdzi ,że jest prawie zdecydowana - teraz tylko mąż. Mąż podobno też myśli i się pomału łamie.
Ja prosiłam o przemyślenie decyzji , żeby nie był to tzw. spontaniczny odruch serca , który trwa chwilę ,a potem przemija i jest kolejna trauma dla psa.
Powiedziałam , ze jeżeli chcą wziąć psa tylko do czasu wizyty u okulisty i w zależności od diagnozy decydować dalej - to nie dam psa. Sorry !
Muszą być świadomi ,że pies może być ślepy i takiego zaakceptować !
Pani stwierdziła , ze jak go już weźmie to nie odda na pewno ....
Jutro chce Pani zobaczyć Fuksa w schronie - umówiłyśmy się już.
W czwartek będzie chyba decyzja ostateczna.[/quote]

Czekamy zatem i trzymamy kciuki. Ja za chwile bede miała juz wczesniej obiecany tymczas dla jednej a może nawet dwóch długowłosych jamniczek. Ale gdyby nie udało się z tym domkiem i Danusia by wzieła to proponuję swoją pomoc w zalatwieniu wizyty u Garncarza (zresztą gdyby ci Państwo zdecydowqli sie tez na Garncarza tez chętnie pomogę w tej wizycie).

Posted

No jasne,decyzja musi byc przemyslana a decyzja ostateczna w żadnym razie nie moze zależec od diagnozy.Trudno,czekamy zatem do tego czwartku skoro jest jeszcze szansa na dom stały.Może jeszcze ktos sie zgłosi do tego czasu bo bardzo dużo jest wejśc na jego allegro a jesli nie to zaczniemy działać,tylko czy uda się nam tak zorganizować by mógł zachaczyć o Warszawę i Dr.Ganrcarza.

Posted

[quote name='iwa77']Tak wejść na Allegro dość dużo ale telefon był tylko jeden .....
Jutro będę się widzieć z Panią i z Fuksikiem - zobaczymy![/quote]

trzymamy kciuki. Chcę tylko powiedzieć że ma 5 obserwatorów. A tak naprawdę największy ruch (telefony, maile) się zaczyna zawsze na dzień przed końcem aukcji (czy kilka godzin), a nawet tuż po zakończeniu.

Posted

[quote name='Isadora7']i znowu nawet nie zadzwoniła :mad::mad::mad:[/quote]
jej!!! po takim laniu, jak będę w styczniu na pewno się odezwę!!!:loveu: