iwa77 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Zrobiłam małemu ale gratke : [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1740947_jamniczek_szorstkowlosy_wola_o_pomoc.html]Jamniczek szorstkow�osy - wo�a o pomoc ![/url] Quote
danka1234 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Trzymam kciuki,to w takim razie wstrzymujemy sie z ogłoszeniami do jutra czy robimy? Quote
iwa77 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Danusia - myślę , ze najważniejsze czyli Allegro ma . Jest też alegratka. Ja bylam własnie w trakcie robienia ogłoszeń jak zadzwonil telefon. Sądzę , ze poczekajmy do jutra . Quote
danka1234 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Też tak myślę ale tam Ty jesteś szefem :eviltong:więc pytam.:lol: Mam nadzieję że uda się z tym domkiem a jeśki nie to bedziemy rozważały tymczas u mnie,wiem że daleko ale skoro nikt bliżej nie oferuje pomocy to nie ma wyjscia. Quote
iwa77 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='danka1234']Też tak myślę ale tam Ty jesteś szefem :eviltong:więc pytam.:lol: Mam nadzieję że uda się z tym domkiem a jeśki nie to bedziemy rozważały tymczas u mnie,wiem że daleko ale skoro nikt bliżej nie oferuje pomocy to nie ma wyjscia.[/QUOTE] Danuś - ja szefem , co Ty ? Super , że jakby co to będzie się gdzie miał podziać - ale o tym jeszcze pogadamy. Quote
Isadora7 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 No to ja sara myszeczka zrobie Szfowi Iwonce i Szefowi Danusi herbatkę. Quote
iwa77 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Tak szara myszeczka .... yhm akurat !My z Danką to jesteśmy jak tzw. delegatury krajowe. A sztab generalny jest w W-wie .A jak sztab to ma wodza naczelnego. A kto jest wodzem - chcesz czy nie - jesteś TY! A tak swoją drogą to herbatkę w tak miłym towarzystwie jak Twoje i Danusi z chęcią bym wypiła .:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::knajpa::knajpa: Quote
danka1234 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='iwa77']Tak szara myszeczka .... yhm akurat !My z Danką to jesteśmy jak tzw. delegatury krajowe. A sztab generalny jest w W-wie .A jak sztab to ma wodza naczelnego. A kto jest wodzem - chcesz czy nie - jesteś TY![/quote] Ot to to,super to ujełaś Iwuś,jestem za :lol: Quote
iwa77 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Fuksiku czekamy na decyzję z drżącym sercem ...... Quote
danka1234 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='iwa77']Fuksiku czekamy na decyzję z drżącym sercem ......[/quote] Oj tak,tak oby sie udało. Quote
Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='iwa77']Tak szara myszeczka .... yhm akurat !My z Danką to jesteśmy jak tzw. delegatury krajowe. A sztab generalny jest w W-wie .A jak sztab to ma wodza naczelnego. A kto jest wodzem - chcesz czy nie - jesteś TY! A tak swoją drogą to herbatkę w tak miłym towarzystwie jak Twoje i Danusi z chęcią bym wypiła .:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::knajpa::knajpa:[/quote] Mnie tam pasuje to, pomysł z herbatką w taaaakim towarzystwie suuuuper. Quote
iwa77 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Fuksiku trzymaj się kochany - robimy co możemy żeby ci domek znaleźć ! Quote
danka1234 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Czekamy niecierpliwie na wiesci,ciekawe jaka bedzie decyzja domku. Quote
iwa77 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Pani przed chwilą dzwoniła , powiedziała ,że nie spała całą noc , tak się przejęła całą sprawą.Twierdzi ,że jest prawie zdecydowana - teraz tylko mąż. Mąż podobno też myśli i się pomału łamie. Ja prosiłam o przemyślenie decyzji , żeby nie był to tzw. spontaniczny odruch serca , który trwa chwilę ,a potem przemija i jest kolejna trauma dla psa. Powiedziałam , ze jeżeli chcą wziąć psa tylko do czasu wizyty u okulisty i w zależności od diagnozy decydować dalej - to nie dam psa. Sorry ! Muszą być świadomi ,że pies może być ślepy i takiego zaakceptować ! Pani stwierdziła , ze jak go już weźmie to nie odda na pewno .... Jutro chce Pani zobaczyć Fuksa w schronie - umówiłyśmy się już. W czwartek będzie chyba decyzja ostateczna. Quote
Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='iwa77']Pani przed chwilą dzwoniła , powiedziała ,że nie spała całą noc , tak się przejęła całą sprawą.Twierdzi ,że jest prawie zdecydowana - teraz tylko mąż. Mąż podobno też myśli i się pomału łamie. Ja prosiłam o przemyślenie decyzji , żeby nie był to tzw. spontaniczny odruch serca , który trwa chwilę ,a potem przemija i jest kolejna trauma dla psa. Powiedziałam , ze jeżeli chcą wziąć psa tylko do czasu wizyty u okulisty i w zależności od diagnozy decydować dalej - to nie dam psa. Sorry ! Muszą być świadomi ,że pies może być ślepy i takiego zaakceptować ! Pani stwierdziła , ze jak go już weźmie to nie odda na pewno .... Jutro chce Pani zobaczyć Fuksa w schronie - umówiłyśmy się już. W czwartek będzie chyba decyzja ostateczna.[/quote] Czekamy zatem i trzymamy kciuki. Ja za chwile bede miała juz wczesniej obiecany tymczas dla jednej a może nawet dwóch długowłosych jamniczek. Ale gdyby nie udało się z tym domkiem i Danusia by wzieła to proponuję swoją pomoc w zalatwieniu wizyty u Garncarza (zresztą gdyby ci Państwo zdecydowqli sie tez na Garncarza tez chętnie pomogę w tej wizycie). Quote
danka1234 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 No jasne,decyzja musi byc przemyslana a decyzja ostateczna w żadnym razie nie moze zależec od diagnozy.Trudno,czekamy zatem do tego czwartku skoro jest jeszcze szansa na dom stały.Może jeszcze ktos sie zgłosi do tego czasu bo bardzo dużo jest wejśc na jego allegro a jesli nie to zaczniemy działać,tylko czy uda się nam tak zorganizować by mógł zachaczyć o Warszawę i Dr.Ganrcarza. Quote
iwa77 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Tak wejść na Allegro dość dużo ale telefon był tylko jeden ..... Jutro będę się widzieć z Panią i z Fuksikiem - zobaczymy! Quote
Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='iwa77']Tak wejść na Allegro dość dużo ale telefon był tylko jeden ..... Jutro będę się widzieć z Panią i z Fuksikiem - zobaczymy![/quote] trzymamy kciuki. Chcę tylko powiedzieć że ma 5 obserwatorów. A tak naprawdę największy ruch (telefony, maile) się zaczyna zawsze na dzień przed końcem aukcji (czy kilka godzin), a nawet tuż po zakończeniu. Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 jestem!!! PS. mężczyzn zawsze stawia się pod faktem dokonanym:diabloti: Quote
danka1234 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='ecci']jestem!!![/quote] No,czas najwyższy :evil_lol: Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='danka1234']No,czas najwyższy :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w stolicy się zasiedziałam:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='ecci']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w stolicy się zasiedziałam:evil_lol:[/quote] i znowu nawet nie zadzwoniła :mad::mad::mad: Quote
danka1234 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Isadora7']i znowu nawet nie zadzwoniła :mad::mad::mad:[/quote] ja bym jej nie darowała :eviltong::evil_lol: Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Isadora7']i znowu nawet nie zadzwoniła :mad::mad::mad:[/quote] jej!!! po takim laniu, jak będę w styczniu na pewno się odezwę!!!:loveu: Quote
Recommended Posts