Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzeba szybko działąć,bo być może jutro będzie wieziony w to miejsce piesek Czarnuszek nr7 z naszego schronu i stamtąd pojedzie do reksiu. Mozna by oba transporty zgrać,ale to będę wiedziała dopiero jutro rano.I zaraz napisze na wątku.
Przydałby się samochód i wtedy mogłyby oba psy pojechać.Ale to będę wiedziała jutro.

Posted

Poker napisał(a):
trzeba szybko działąć,bo być może jutro będzie wieziony w to miejsce piesek Czarnuszek nr7 z naszego schronu i stamtąd pojedzie do reksiu. Mozna by oba transporty zgrać,ale to będę wiedziała dopiero jutro rano.I zaraz napisze na wątku.
Przydałby się samochód i wtedy mogłyby oba psy pojechać.Ale to będę wiedziała jutro.

a gdzie to jest dokładnie?

Posted

to jest przed Prochowicami w lewo,ok.53 km.
Jaka duża jest sunia? ile może wazyć?
Chyba mogłaby byc w kojcu?
Ja nie mam chwilowo samochodu :angryy:,potrzebny ktoś z autem :roll:

Posted

Poker napisał(a):
to jest przed Prochowicami w lewo,ok.53 km.
Jaka duża jest sunia? ile może wazyć?
Chyba mogłaby byc w kojcu?
Ja nie mam chwilowo samochodu :angryy:,potrzebny ktoś z autem :roll:

sunie wielkoscią są zbliżone do Tani i Nuki,tyle,że troszkę bardziej "odkarmione"wieć mogą ważyć więcej,ale wzrostem są podobne.Jeżeli to jest jeden kojec,to powinny być razem,bo one cały czas spały w jednym legowisku wspeirając się wzajemnie - kiedy sedalin podziałała na Kuleczkę ,Ruda zaczeła przerazliwie płakać i podtrzymywać ją:-( Stella i jej TZ mają samochód i zawieźliby sunieczki.

Posted

ale ja mam przyzwolenie na 1.psa :-(,spróbuję ugadać dziewczynę.Tylko wtedy trzeba by karmę dać albo pieniądze na nią.]
Czekajcie na mój sygnał.
Czy mają na tyle duży samochód,że wzięliby 3.psa?małego .

Posted

Kuleczka przeżyła,ale miala ciężką noc,widać,że jest przemarznięta:-( nie chce podejść,bo czuje,że chcemy ją złapać...zaraz poprosimy w schronie o klatkę i sedalin,bez tego ani rusz...

Posted

a nie można zabrać załapanej suni na wabia?
A jak ona po sedalinie gdzieś ucieknie, uśnie , a Wy jej nie znajdziecie i zamarznie? :-(:-(
Co tu robić? niech to licho porwie,nie mogłam spać przez nią.

Posted

kulka złapana!!!!!

stella z mezem lapali ja od 8ej rano, aga dojechala kolo 9ej z klatka. sunia czula pismo nosem i nie chciala dac sie zlapac. ale po 3,5 godziny sie udalo. huuraaa :multi:

(moglabym napisac wiecej, ale niech nasi bohaterowie tez cos maja mozliwosc napisac od siebie ;))

teraz w dalsza droge zycia zalatwiona przez poker :loveu:

super, ze sie udalo. jeszcze bardziej sie ciesze, ze udalo sie takim szaraczkom, samym, a nie starym wyjadaczom jak ulv czy kikou (bo one wiekszosc akcji koncza sukcesem)

a tu taka niespodzianka i tez sie udalo. dzis mi sie sunki nawet snily w tej swojej budzie prowizorce :shake: