monika083 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 cudowne,usmiechniete stadko ..mi tez sie takie marzy ..ehh Quote
agnieszkal2 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 monika083 napisał(a):cudowne,usmiechniete stadko ..mi tez sie takie marzy ..ehh A stoi coś na przeszkodzie?:lol: Quote
monika083 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 agnieszkal2 napisał(a):A stoi coś na przeszkodzie?:lol: stoi...TZ:evil_lol: Quote
monika083 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 rotek_ napisał(a):wypożycz TZ od agnieszki:evil_lol: Aga ,pozyczysz??:roll: tak na serio to ciezko byloby mi z dwoma lub trzema psami, ja pracuje i ucze sie,czasami padam po powrocie do domu a musze wyjsc z brunciem,pewnie gdybym mieszkala w domku to byloby latwiej ale w bloku to lipa,poza tym jezdzimy czesto do polski (800km) z jednym brunkiem z tylu to nie problem ,ale z wieksza banda to nie wiem jakby bylo.. gdybysmy nawet zdecydowali sie na drugiego psa to zapewne bylaby to znow jakas schroniskowa bieda i nie szczeniak a z doroslym psem nigdy nie wiadomo jak bedzie zachowywal sie gdy zostanie sam w domu itp, z brunem nam sie baaardzo udalo .bo to taki aniolek nie pies,mial 1,5 roku jak go adoptowalismy.zostaje nawet do 8 godzin sam,lubi jezdzic autem i w ogole pod kazdym wzgledem jest cudowny:loveu:,ciesze sie ,ze udalo mi sie w ogole tz po 3 latach intensywnych staran:mad: ,namowic na psa,teraz to on sam nie wyobraza sobie zycia bez brunusia, Quote
agnieszkal2 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Monika,pożyczę,nie ma sprawy:evil_lol: mój TŻ co prawda jest dochodzący,ale do psów ma świętą cierpliwość:evil_lol: Nasze "upojne" wieczory spędzamy przeważnie z psiarnią na głowie,bo one ja go widzą,dostaj korby:evil_lol: Jak raz zamknęlam drzwi,żeby choć na chwilę dały nam odpocząć,to o 10 minutach zasrały w odwecie całe mieszkanie:eviltong: Ja też miałam mieć początkowo jednego psa,ale wyszło,że mam trzy hehe:evil_lol:Tak więc w naszym domu kobiety górą:eviltong: Quote
agnieszkal2 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A to moje panienki:eviltong: Nuka-[SIZE=3]adoptowana jako pierwsza:loveu: Tania-druga z kolei:loveu: Kuleczka:loveu: Quote
monika083 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 wygladaja jak trzy siostrzyczki:loveu: Slodkie sa,takie usmiechniete ,cudowne!! A Kuleczka wyglada jak pomniejszenie mojego bruncia:lol: Masz fajnie ,ze to dziewczynki to mozesz im kolorowe szeleczki zakladac,podobaja mi sie te rozowe Tani:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 monika083 napisał(a):wygladaja jak trzy siostrzyczki:loveu: Slodkie sa,takie usmiechniete ,cudowne!! A Kuleczka wyglada jak pomniejszenie mojego bruncia:lol: Masz fajnie ,ze to dziewczynki to mozesz im kolorowe szeleczki zakladac,podobaja mi sie te rozowe Tani:loveu: tak,my kobiety jesteśmy z zdecydowanej większości w tym domu:evil_lol:a szeleczki dla Tani i Nuki uszyła na zamówienie taks z dogo:loveu:chciałam,zeby było na spacerach widać,że to panieneczki:lol:a może zamieścisz zdjęcie swojego psiunia? Quote
monika083 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 oto moj lobuziak:p w oczekiwaniu na powrot tatusia z pracy :) Quote
rotek_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ale cudo...z czego wykonany jest psiak:crazyeye: Quote
monika083 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 rotek_ napisał(a):ale cudo...z czego wykonany jest psiak:crazyeye: moj Bruno??..prawdziwy-z krwi i kosci:evil_lol::evil_lol: to chyba modelina jest..na kamieniu naturalnym, kiedys Taks zrobila taki bazarek i wykonywala figurki na podstawie fotki. Quote
agnieszkal2 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Śliczny piesiu i śliczna figurka!:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 I faktycznie bardzo podobny do Kuleczki,tylko większy:) Quote
agnieszkal2 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kuleczka jest tak grzeczna,że chodzi już bez smyczy,cały czas trzyma się mnie ,co chwilę się na mnie ogląda i podchodzi,żeby ją pogłaskać:loveu: W samochodzie od razu idzie spać,nie przeszkadza jej,że tamte dwie hałasują:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 To Kuleczka zostaje na dobre, co?:evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 mysza 1 napisał(a):To Kuleczka zostaje na dobre, co?:evil_lol: Hehe:evil_lol: Quote
monika083 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kuleczka jest taaaka slodka:loveu: chetnie bym ja wymiziala:) Agnieszka ,moze spotkamy sie we wrocku na jakims spacerku? ja bede teraz po 20stym we wrocku na kilka dni a pozniej w czrwcu na urlopie, az trudno uwierzyc ,ze po tych wszystkich przejsciach ona taka grzeczna i ufna, Czy sa jakies wiesci z domu Majki-Rudej?? Quote
agnieszkal2 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 monika083 napisał(a):Kuleczka jest taaaka slodka:loveu: chetnie bym ja wymiziala:) Agnieszka ,moze spotkamy sie we wrocku na jakims spacerku? ja bede teraz po 20stym we wrocku na kilka dni a pozniej w czrwcu na urlopie, az trudno uwierzyc ,ze po tych wszystkich przejsciach ona taka grzeczna i ufna, Czy sa jakies wiesci z domu Majki-Rudej?? Baaardzo chętnie się spotkam z Tobą,będziesz miała okazję wygłaskać Kuleczkę,która codziennie domaga się pieszczot w nieograniczonej ilości:loveu: A wieści o Majce na razie nie mam...Stella nie odpisuje na smsy,może są zajęci.a może tel.zmienili..nie wiem...myślę,że dadzą znać,bo sami chcieli,zebyśmy kiedyś wspólni odwiedzili ją... Quote
Poker Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 nie wydaje mi się rozsądne , by Kulka została na stałe u agnieszkil2, ona najlepiej wie dlaczego. Trzeba uczucia wsadzić w kieszeń i pokierować się w tym przypadku rozsądkiem. VV albo Bożeną W. jest bardzo łatwo zostać, ale nie o to przecież chodzi. Quote
monika083 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 przy 3 psach to jeszcze daleko do V.V.:evil_lol: Agnieszka musisz sie bardziej starac:eviltong: nie wiem tylko czy na oddanie Kulki nie jest juz za pozno ..i to z obu stron ,bo widac ,ze Aga w Kulce zakochana i pewnie z wzajemnoscia, Quote
Recommended Posts