Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rotek_ napisał(a):
wypożycz TZ od agnieszki:evil_lol:

Aga ,pozyczysz??:roll:

tak na serio to ciezko byloby mi z dwoma lub trzema psami,
ja pracuje i ucze sie,czasami padam po powrocie do domu a musze wyjsc z brunciem,pewnie gdybym mieszkala w domku to byloby latwiej ale w bloku to lipa,poza tym jezdzimy czesto do polski (800km) z jednym brunkiem z tylu to nie problem ,ale z wieksza banda to nie wiem jakby bylo..

gdybysmy nawet zdecydowali sie na drugiego psa to zapewne bylaby to znow jakas schroniskowa bieda i nie szczeniak a z doroslym psem nigdy nie wiadomo jak bedzie zachowywal sie gdy zostanie sam w domu itp,
z brunem nam sie baaardzo udalo .bo to taki aniolek nie pies,mial 1,5 roku jak go adoptowalismy.zostaje nawet do 8 godzin sam,lubi jezdzic autem i w ogole pod kazdym wzgledem jest cudowny:loveu:,ciesze sie ,ze udalo mi sie w ogole tz po 3 latach intensywnych staran:mad: ,namowic na psa,teraz to on sam nie wyobraza sobie zycia bez brunusia,

Posted

Monika,pożyczę,nie ma sprawy:evil_lol: mój TŻ co prawda jest dochodzący,ale do psów ma świętą cierpliwość:evil_lol: Nasze "upojne" wieczory spędzamy przeważnie z psiarnią na głowie,bo one ja go widzą,dostaj korby:evil_lol: Jak raz zamknęlam drzwi,żeby choć na chwilę dały nam odpocząć,to o 10 minutach zasrały w odwecie całe mieszkanie:eviltong: Ja też miałam mieć początkowo jednego psa,ale wyszło,że mam trzy hehe:evil_lol:Tak więc w naszym domu kobiety górą:eviltong:

Posted

wygladaja jak trzy siostrzyczki:loveu: Slodkie sa,takie usmiechniete ,cudowne!! A Kuleczka wyglada jak pomniejszenie mojego bruncia:lol: Masz fajnie ,ze to dziewczynki to mozesz im kolorowe szeleczki zakladac,podobaja mi sie te rozowe Tani:loveu:

Posted

monika083 napisał(a):
wygladaja jak trzy siostrzyczki:loveu: Slodkie sa,takie usmiechniete ,cudowne!! A Kuleczka wyglada jak pomniejszenie mojego bruncia:lol: Masz fajnie ,ze to dziewczynki to mozesz im kolorowe szeleczki zakladac,podobaja mi sie te rozowe Tani:loveu:

tak,my kobiety jesteśmy z zdecydowanej większości w tym domu:evil_lol:a szeleczki dla Tani i Nuki uszyła na zamówienie taks z dogo:loveu:chciałam,zeby było na spacerach widać,że to panieneczki:lol:a może zamieścisz zdjęcie swojego psiunia?

Posted

rotek_ napisał(a):
ale cudo...z czego wykonany jest psiak:crazyeye:

moj Bruno??..prawdziwy-z krwi i kosci:evil_lol::evil_lol:

to chyba modelina jest..na kamieniu naturalnym,
kiedys Taks zrobila taki bazarek i wykonywala figurki na podstawie fotki.

Posted

Kuleczka jest tak grzeczna,że chodzi już bez smyczy,cały czas trzyma się mnie ,co chwilę się na mnie ogląda i podchodzi,żeby ją pogłaskać:loveu:

W samochodzie od razu idzie spać,nie przeszkadza jej,że tamte dwie hałasują:evil_lol:

Posted

Kuleczka jest taaaka slodka:loveu: chetnie bym ja wymiziala:)

Agnieszka ,moze spotkamy sie we wrocku na jakims spacerku? ja bede teraz po 20stym we wrocku na kilka dni a pozniej w czrwcu na urlopie,

az trudno uwierzyc ,ze po tych wszystkich przejsciach ona taka grzeczna i ufna,

Czy sa jakies wiesci z domu Majki-Rudej??

Posted

monika083 napisał(a):
Kuleczka jest taaaka slodka:loveu: chetnie bym ja wymiziala:)

Agnieszka ,moze spotkamy sie we wrocku na jakims spacerku? ja bede teraz po 20stym we wrocku na kilka dni a pozniej w czrwcu na urlopie,

az trudno uwierzyc ,ze po tych wszystkich przejsciach ona taka grzeczna i ufna,

Czy sa jakies wiesci z domu Majki-Rudej??

Baaardzo chętnie się spotkam z Tobą,będziesz miała okazję wygłaskać Kuleczkę,która codziennie domaga się pieszczot w nieograniczonej ilości:loveu:
A wieści o Majce na razie nie mam...Stella nie odpisuje na smsy,może są zajęci.a może tel.zmienili..nie wiem...myślę,że dadzą znać,bo sami chcieli,zebyśmy kiedyś wspólni odwiedzili ją...

Posted

nie wydaje mi się rozsądne , by Kulka została na stałe u agnieszkil2, ona najlepiej wie dlaczego.
Trzeba uczucia wsadzić w kieszeń i pokierować się w tym przypadku rozsądkiem.
VV albo Bożeną W. jest bardzo łatwo zostać, ale nie o to przecież chodzi.

Posted

przy 3 psach to jeszcze daleko do V.V.:evil_lol:
Agnieszka musisz sie bardziej starac:eviltong:

nie wiem tylko czy na oddanie Kulki nie jest juz za pozno ..i to z obu stron ,bo widac ,ze Aga w Kulce zakochana i pewnie z wzajemnoscia,