Soema Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 agnieszkal2 napisał(a):a wiesz,jak się polubiły?:) Jak? :eviltong: zapewne bardzo :lol: piękną masz tą gromadę :loveu: miło się ogląda.. (a podglądam na bieżąco) :diabloti: Quote
demi Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [url=http://www.toz.wroclaw.pl/adopcja.xml?id=121]Towarzystwo opieki nad zwierzętami Wrocław - ty też możesz pom Quote
mysza 1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Urocze są:loveu:, wszystkie jak siostry. Agnieszka, Ty oddasz Kulkę? Quote
agnieszkal2 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 mysza 1 napisał(a):Urocze są:loveu:, wszystkie jak siostry. Agnieszka, Ty oddasz Kulkę? niestety muszę... szukam jej jak najlepszego domku... Quote
agnieszkal2 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 przyznaję,że,choć zdarzają się awantury,są też miłe chwile,kiedy stadko żyje w zgodzie:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A tak się jedna z moich Królewien rozwala na łożu..:evil_lol: jak tylko któraś z koleżanek próbuje podejść,to rozlega się "wrrrrrr...":eviltong: Quote
xmartix Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aga a WY gdzie śpicie?? bo piesy na kanapie :diabloti: Quote
stellak Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Niestety mamy nie najlepsze wiadomości, niedługo nie będziemy już mogli być Domem tymczasowym dla Rudej. Wiemy już, że wzięcie jej do nas było dużym błędem, sunia bardzo się przyzwyczaiła, a teraz być może grozi jej schron. Nasza sytuacja zawodowa komplikuje się na tyle że nie będziemy w stanie zajmować się dwoma psami. Ja nie dam rady sama wyprowadzać dwóch psów, dotychczas wyprowadzaliśmy je razem z męzem, a teraz będzie to już niemożliwe. [SIZE="4"]Od marca Ruda potrzebuje nowy DT, ma zarezerwowane miejsce w hoteliku u Wiosny, ale jest kolejka - potrzebny jej DT do czasu zwolnienia miejca w hotelu ( lub znalezienia DS ). Quote
mysza 1 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='stellak']Niestety mamy nie najlepsze wiadomości, niedługo nie będziemy już mogli być Domem tymczasowym dla Rudej. Wiemy już, że wzięcie jej do nas było dużym błędem, sunia bardzo się przyzwyczaiła, a teraz być może grozi jej schron. Nasza sytuacja zawodowa komplikuje się na tyle że nie będziemy w stanie zajmować się dwoma psami. Ja nie dam rady sama wyprowadzać dwóch psów, dotychczas wyprowadzaliśmy je razem z męzem, a teraz będzie to już niemożliwe. Od marca Ruda potrzebuje nowy DT, ma zarezerwowane miejsce w hoteliku u Wiosny, ale jest kolejka - potrzebny jej DT do czasu zwolnienia miejca w hotelu ( lub znalezienia DS ). Boże, nie ma jakiegoś miejsca we Wrocku i okolicach? Ruda sie załamie :placz: Quote
stellak Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Moze być nawet dalej niż okolice, byleby miała gdzie zaczekać na miejsce w hoteliku. jakoś te transporty zorganizujemy... Quote
MagYa^^ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 O rany! :( stellak, mam nadzieje, że nie będzie tak najgorzej.. z sytuacją zawodową. Ruda, gdzie twoj dom? Gdzie miłość tych jedynych Państwa? P O D N O S I M Y! Quote
agnieszkal2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 xmartix napisał(a):Aga a WY gdzie śpicie?? bo piesy na kanapie :diabloti: no właśnie dladwunożnej części rodziny już nie starcza miejsca...jak przychodzi mój TŻ,to nawet na głowę mu wskakują:evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Kochana Ruda...taka śliczna sunia:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Koperek']agnieszkal dlaczego nie odpisujesz na pw?? wlaśnie odpisałam:lol: Quote
Koperek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 agnieszkal dlaczego nie odpisujesz na pw?? Quote
agnieszkal2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Koperek,wysłałam do Ciebie maila:) Quote
Ania W Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 podnoszę ! Mam nadzieję, że jednak uda jej się znaleźć dom...i to stały... Quote
Recommended Posts