Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nasze sunie kochane szukają domków :-) Pamietajcie o nich jak usłyszycie że ktoś by suńkę chciał...
Ruda już grzecznie nawet bez smyczy :-)

bawić też się potrafi - nie tylko kanapa :-)

a jak się ładnie uśmiecha:

No i jak jeszcze się nikt nie zakochał??? :eviltong:

Posted

Dziś Kuleczka została zaszczepiona,tak więc jest już odrobaczona,odpchlona i zaszczepiona:eviltong:teraz będzie dostawać specjalną karmę odchudzającą,żeby zostać psią modelką:eviltong:

pani doktor oceniła ją na max.6 lat, bo choć pod pyszczkiem ma białe futerko (które,jak wiadomo,o niczym nie świadczy),to ma piękne ząbki:loveu:

Posted

Agnieszkal2 kupiła u mnie na pozabazarkowym bazarku :evil_lol: marynarkę dla syna za 70 zł i ja te pieniądze przeznaczam na pomoc dla Kuleczki, dobrze?

Posted

Poker napisał(a):
Agnieszkal2 kupiła u mnie na pozabazarkowym bazarku :evil_lol: marynarkę dla syna za 70 zł i ja te pieniądze przeznaczam na pomoc dla Kuleczki, dobrze?

bardzo dziękuję w imieniu Kuleczki i przepraszam za mojego synka:mad::oops:

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Ale fajne te KLUCHY :loveu:
One nie pasują do budy... w ogole! :shake:

zgadzam się z Tobą w 100 procentach!!! Sunie okazały się przesłodkie, tulą się do nas,są bardzo łagodne i zachowują się,jakby od zawsze miały domek! Obie od razu wiedziały,do czego służy smycz, spacer, w lecznicy byli zdziwieni,ja powiedziałyśmy ze Stellą,że to znajdki z wysypiska!Powiedzieli,że to niespotykane,żeby po tak długim czasie były tak oswojone i ufne...