Poker Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ale się cieszę,że wróciła :multi:, to małpy spacerów im się zachciewa.:mad: Mój mąż jednak dobrze przeczuł :evil_lol: One chyba są przyzwyczajone do łazęgostwa i umieją wracać na swoje miejsce, na szczęście. Stella ,p.Marcinie i Agnieszkal2 jesteście wspaniali. :loveu: Ludzie dla ludzi nie robią tyle , ile Wy dla tych psiaków. Quote
MagYa^^ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='agnieszkal2']Kuleczka się odnalazła!!!:loveu: Jest u mnie,a Ruda dalej u Stelli:lol: Suuuperrr!!! :multi: :multi: :multi: Quote
agnieszkal2 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Kuleczka zakochala się w moim TŻ:loveu: Quote
Slomka22 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 cudownie, ze sie odnalazly - i maja duzo szczescia ze maja Was Quote
stellak Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Fajnie że Kuleczka tak się już zadomowiła :razz: A tu Maniek i Ruda w szale zabawy :-) Maniek wie że o gości trzeba dbać więc pilnuje żeby Ruda czasem nie poczuła sie samotnie Quote
Poker Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 cudowne zdjęcia, sunie i psiaki przesłodkie.:loveu: Sunie często zakochują się w TZach,:evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Dzielna Kulka pokonuje schody :eviltong: Quote
agnieszkal2 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Kuleczka sprawdza,czy kanapa jest odpowiednio miękka... Quote
agnieszkal2 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Stella,widzę,że Wasze fajnie się zaczęły bawić:lol: Quote
irysek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 kiedy uciekinierki wracaja na miejsce zsylki? ;) Quote
agnieszkal2 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='irysek']kiedy uciekinierki wracaja na miejsce zsylki? ;)[/quote] wracają tam za kilka dni,jak zostaną zaszczepione,odrobaczone i dokładnie zbadane:p Quote
agnieszkal2 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Dziewczyny sobie pogadały..:eviltong: Quote
xmartix Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 pięknie się czuje Kuleczka w domu widzę;) Quote
monika083 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ale one kochane:) szkoda ,ze musza wracac do tej budy ,bo chyba dobrze czuja sie w domku,oby te sie jak najszybciej znalazly. Quote
mysza 1 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jak słodko na tej kanapce, w domku. Ciekawe, jak sunie odnajdą się potem w budzie...:shake: Quote
agnieszkal2 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='mysza 1']Jak słodko na tej kanapce, w domku. Ciekawe, jak sunie odnajdą się potem w budzie...:shake:[/quote] no właśnie martwimy się tym:-( one bardzo są spragnione kontaktu z człowiekiem,prawdziwego domku...Ruda nie chce schodzić z kanapy,a Kuleczka tuli się do podusi i co tylko na nią popatrzę to macha ogonkiem i prosi,żeby ją głaskać... Quote
mysza 1 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Właśnie o tym zdjęciu myślałam. Poza tym, psiaki z domu są zdecydowanie bardziej adopcyjne, kontaktowe. Jak pójdą do budy to na pewno zrobią się znowu bardziej dzikie. Poza tym moga znowu uciec. Boję się. A nie ma szansy, żeby miały u Was DT na dłużej? Quote
MagYa^^ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ciotki... naprawde nie mozna u Was pozostawic sun na tymczasie? Male maja ogloszenia, mozna je wtedy lepiej poznac, ewentualny domek pewnie bylby bardziej zdecydowany na psiaki udomowione niz takie luzem biegajace. Szkoda.. poznaly co znaczy lezaczkowanie i spowrotem do budy... Quote
agnieszkal2 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wiecie...gdyby to tylko ode mnie zależało...:-( ja i tak do Kuleczki się tak przywiązałam,że wydaje się ,jakby ona od dawna z nami była...a i ona zadomowiła się od razu,nawet z Tanią sobie ciut dały spokój... Quote
Recommended Posts