Isadora7 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ecci napisał(a):wiecie, że dalej za nią tęsknię...:shake: Oczywiście że wiemy Quote
ecci Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 wiecie, że dalej za nią tęsknię...:shake: Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 martama napisał(a):Bajerku, trzymam kciuki :loveu: I czekamy na decyzję w sprawie domku,oby wreszcie zapadła. Quote
Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ecci szkoda że nie mieszkasz bliżej, potrzebuje przewieźć jamnisie z Ostródy do Warszawy. Nakarmiłabym cie, ciasteczek i ogóreczków kwaszonych dała. Quote
ecci Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Isadora7 napisał(a):Ecci szkoda że nie mieszkasz bliżej, potrzebuje przewieźć jamnisie z Ostródy do Warszawy. Nakarmiłabym cie, ciasteczek i ogóreczków kwaszonych dała. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie na topie jest maślanka truskawkowa i makrela:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ecci napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie na topie jest maślanka truskawkowa i makrela:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dooobra niech i to by było, a swoją drogą to ... dość "wybuchowe" taki zestaw moze dać efekty :) Quote
ecci Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Isadora7 napisał(a):A dooobra niech i to by było, a swoją drogą to ... dość "wybuchowe" taki zestaw moze dać efekty :) nie martw się Isadoruś!!! na szczęście nie jadam maślanki w zestawie z makrelą!!!:evil_lol: Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Isadora7 napisał(a):Ecci szkoda że nie mieszkasz bliżej, potrzebuje przewieźć jamnisie z Ostródy do Warszawy. Nakarmiłabym cie, ciasteczek i ogóreczków kwaszonych dała. Na transportowym ktoś o Olsztyna oferuje transport na 23,niedziela,z Olsztyna do Warszawy. Quote
Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 danka1234 napisał(a):Na transportowym ktoś o Olsztyna oferuje transport na 23,niedziela,z Olsztyna do Warszawy. Tylko nie ma kto dowieźć małej do Olsztyna :( Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Co u maluszka? dalej czekacie na decyzje? Quote
Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Też jestem ciekawa Iwonko co u maleństwa. Quote
Fredzia:) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 niestety nic z adopcji. Szukamy dalej z pewnych nieuniknionych przyczyn nie moze pani adoptowac Bajerka Quote
martama Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Szkoda :shake: Maluszek taki kochany.. Szukamy domku.. Quote
iwa77 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 danka1234 napisał(a):Co u maluszka? dalej czekacie na decyzje? Myśmy nie czekali specjalnie wiedzieliśmy to prawie od razu ,że z tego nic nie będzie. I dlatego tez nie ekscytowaliśmy się specjalnie na wątku . A u nas jakoś leci - maluszek jest nieśmiały , ma wiele lęków (podejrzewam ,że był bity - boi się gwałtownych ruchów) nie zna zabawek i zabawy , czas spędza najchętniej na swoim foteliku rozmyślając i drzemiąc , jak na rocznego psa jest bardzo spokojny , nie szczeka prawie w ogóle ,bardzo się przywiązał do mnie , chodzi krok w krok za mną , jest bardzo łagodny mimo wielu lęków .Spacerki są bardzo krótkie i to nie tylko ze względu na pogodę - mały wychodzi , załatwia w minute swoje potrzeby i natychmiast chce wracać. Apetyt ma taki w miarę - jest z niego chudzinka i staram się go troszkę podtuczyć i gotuje mu.Najszczęśliwszy jest kiedy siedzi na moich kolanach i wtula we mnie całym ciałem!To bardzo biedna istotka , która chyba nie miała lekko w dotychczasowym życiu..... Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Też miałam takie przeczucie ze to jeszcze nie będzie ten domek,trzeba szukac innego,nie ma wyjscia. Quote
Lady Nona Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Iwa, jak dobrze, że maluch wylądował jednak u Ciebie. Moje dwie domowe panny jak tylko zaproponowałam mu DT dostały cieczkę. Miejmy nadzieje, domek się znajdzie, chyba że zostanie na stałe z Tobą. Ja zastanawiam się jak wy, dziewczyny w ogóle znajdujecie te domki. Ostatnio miałam prośbę o nowe domy dla dwóch chartów afgańskich z papierami i co? I nic.Chyba boją się rasy. Quote
iwa77 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 No tak to bywa z tymi domkami - łatwo nie jest! Ja jestem w trakcie rozmów z Panią z poza Wrocławia która zgłosiła się w czasie jak znajoma Fredzi zaczęła się zastanawiać się nad Bajerkiem. Ja poinformowałam Panią z poza Wrocławia o tym , ze tu na miejscu ktoś się nim interesuje i musimy czekać na decyzję . Pani z poza Wrocławia czekała cierpliwie .Teraz podjęłyśmy ponownie rozmowy ! Zobaczymy - rozmowy w toku !!!!:razz::razz::razz: Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 To trzymamy kciuki oby to był ten własciwy domek. Quote
ecci Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 a może z nim jak z Brylancikiem trzeba??? Co??? :mad: Quote
Isadora7 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ecci napisał(a):a może z nim jak z Brylancikiem trzeba??? Co??? :mad: To co... zaczynamy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
iwa77 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Zgłosił się jeszcze jeden domek tym razem z Wrocławia .... no i jak zwykle gadamy , gadamy , gadamy ! Jest szansa ,że maluch jednak zostanie we Wrocławiu. Wysyłam Pani dzisiaj umowę adopcyjną jak będzie ok . to będziemy działać.;) Quote
Recommended Posts