Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ecci szkoda że nie mieszkasz bliżej, potrzebuje przewieźć jamnisie z Ostródy do Warszawy. Nakarmiłabym cie, ciasteczek i ogóreczków kwaszonych dała.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

u mnie na topie jest maślanka truskawkowa i makrela:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ecci napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

u mnie na topie jest maślanka truskawkowa i makrela:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A dooobra niech i to by było, a swoją drogą to ... dość "wybuchowe" taki zestaw moze dać efekty :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
A dooobra niech i to by było, a swoją drogą to ... dość "wybuchowe" taki zestaw moze dać efekty :)

nie martw się Isadoruś!!! na szczęście nie jadam maślanki w zestawie z makrelą!!!:evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ecci szkoda że nie mieszkasz bliżej, potrzebuje przewieźć jamnisie z Ostródy do Warszawy. Nakarmiłabym cie, ciasteczek i ogóreczków kwaszonych dała.

Na transportowym ktoś o Olsztyna oferuje transport na 23,niedziela,z Olsztyna do Warszawy.

Posted

danka1234 napisał(a):
Co u maluszka? dalej czekacie na decyzje?

Myśmy nie czekali specjalnie wiedzieliśmy to prawie od razu ,że z tego nic nie będzie. I dlatego tez nie ekscytowaliśmy się specjalnie na wątku .
A u nas jakoś leci - maluszek jest nieśmiały , ma wiele lęków (podejrzewam ,że był bity - boi się gwałtownych ruchów) nie zna zabawek i zabawy , czas spędza najchętniej na swoim foteliku rozmyślając i drzemiąc , jak na rocznego psa jest bardzo spokojny , nie szczeka prawie w ogóle ,bardzo się przywiązał do mnie , chodzi krok w krok za mną , jest bardzo łagodny mimo wielu lęków .Spacerki są bardzo krótkie i to nie tylko ze względu na pogodę - mały wychodzi , załatwia w minute swoje potrzeby i natychmiast chce wracać. Apetyt ma taki w miarę - jest z niego chudzinka i staram się go troszkę podtuczyć i gotuje mu.Najszczęśliwszy jest kiedy siedzi na moich kolanach i wtula we mnie całym ciałem!To bardzo biedna istotka , która chyba nie miała lekko w dotychczasowym życiu.....

Posted

Iwa, jak dobrze, że maluch wylądował jednak u Ciebie. Moje dwie domowe panny jak tylko zaproponowałam mu DT dostały cieczkę. Miejmy nadzieje, domek się znajdzie, chyba że zostanie na stałe z Tobą. Ja zastanawiam się jak wy, dziewczyny w ogóle znajdujecie te domki. Ostatnio miałam prośbę o nowe domy dla dwóch chartów afgańskich z papierami i co? I nic.Chyba boją się rasy.

Posted

No tak to bywa z tymi domkami - łatwo nie jest!

Ja jestem w trakcie rozmów z Panią z poza Wrocławia która zgłosiła się w czasie jak znajoma Fredzi zaczęła się zastanawiać się nad Bajerkiem.
Ja poinformowałam Panią z poza Wrocławia o tym , ze tu na miejscu ktoś się nim interesuje i musimy czekać na decyzję . Pani z poza Wrocławia czekała cierpliwie .Teraz podjęłyśmy ponownie rozmowy ! Zobaczymy - rozmowy w toku !!!!:razz::razz::razz:

Posted

Zgłosił się jeszcze jeden domek tym razem z Wrocławia .... no i jak zwykle gadamy , gadamy , gadamy ! Jest szansa ,że maluch jednak zostanie we Wrocławiu. Wysyłam Pani dzisiaj umowę adopcyjną jak będzie ok . to będziemy działać.;)