Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Słyszysz Bajer co ciotka ecci mówi. Zwijaj się smarkaczu i marsz do domu.

kto to widział siedziec tyle na głowie cioci Iwie:shake:

Posted

Bajerek -" Drechu Biała Skarpeta " - zwany u mnie w domu Kajtusiem pojechał do swojego domku i zostanie (chyba ?) Guciem !(tak Panstwo chcą go nazwać)

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Państwo przyjechali do mnie , długo sobie jeszcze pogadaliśmy. Przemili i bardzo ciepli ludzie ! Myślę , że psina trafiła dobrze i będzie miała wszystko co najlepsze.Umowę Państwo zaakceptowali bez żadnych ale !
Domek jest we Wrocławiu . Państwo obiecali być w kontakcie !

A ja już tęsknie (psinka pojechała o 19 ) i oczywiście ryczę jak głupia !:placz:
Chyba nie nadaję się zupełnie na instytucję domu tymczasowego , to nie dla mnie !:shake:

Posted

Cudownie,Iwuś trzymaj sie,poryczymy razem bo mój Antos też dzisiaj odjechał i jest mi strasznie cięzko bo tak płakał jak go dawałam.:-(j

Wszystkiego dobrego Guciolku.:loveu::multi::multi::multi::multi::multi:niech ci sie wiedzie jak najlepiej.:loveu:

Posted

iwa77 napisał(a):

A ja już tęsknie (psinka pojechała o 19 ) i oczywiście ryczę jak głupia !:placz:
Chyba nie nadaję się zupełnie na instytucję domu tymczasowego , to nie dla mnie !:shake:

wspaniałe wieści...jak chcesz to poryczymy razem...

Posted

iwa77 napisał(a):
Bajerek -" Drechu Biała Skarpeta " - zwany u mnie w domu Kajtusiem pojechał do swojego domku i zostanie (chyba ?) Guciem !(tak Panstwo chcą go nazwać)

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Państwo przyjechali do mnie , długo sobie jeszcze pogadaliśmy. Przemili i bardzo ciepli ludzie ! Myślę , że psina trafiła dobrze i będzie miała wszystko co najlepsze.Umowę Państwo zaakceptowali bez żadnych ale !
Domek jest we Wrocławiu . Państwo obiecali być w kontakcie !

No to mamy dziś dzień ryczenia :(:(:(
Bajerku jakbyś się tam nie zwał bądź szczęsliwy.

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to mamy dziś dzień ryczenia :(:(:(
Bajerku jakbyś się tam nie zwał bądź szczęsliwy.

Oj Isadorko,Ty to masz ku temu uzasadniony powód :-(a my powinnysmy sie cieszyć że psiaczki znalazły domki.

Posted

No tak my z Danusią to ryczymy z tęsknoty .
A Wy kochane Isadora i Ecci przeżyłyście swoje tragedie dzisiaj - jeszcze raz bardzo współczuje. Trzymajcie się kochane!

Posted

Kochane Cioteczki Bajerek/Gucio pozdrawia !

Wczoraj późnym wieczorem i dzisiaj Państwo dzwonili do mnie - po wyjeździe ode mnie było trochę piskania i płaczu za mną. ....
Ale dużo pieszczot , smakołyczek i Państwa łóżko zdołały osuszyć te łzy!
Dzisiaj od rana wszystko już ok ! Radość życia powróciła! Apetyt dopisuje !
Poznawanie nowych kątów trwa!
Cieszę się ,że tak dobrze maluch trafił ! Będzie miał super opiekę i duuuużo miłości!

• 2 weeks later...
Posted

Wieści od Bajerka :

Bajerek został ostatecznie Guciem i już nawet reaguje na swoje nowe imię!
Troszkę już przytył , kaszelek już minął zupełnie po leczeniu.
Jest grzeczny i uczy się bawić zabawkami - coraz bardziej interesuje się
piłeczką. Zadomowił się już na dobre , pilnuje domku i wita radośnie wracających domowników.Państwo bardzo zadowoleni z psinki , a psinka z nowych opiekunów! Zdjęcia obiecane za jakiś czas!;)