danka1234 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 To już jest jakiś konkret,trzymamy kciuki. Quote
ecci Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Isadora7 napisał(a):To co... zaczynamy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak!!! Do domu Bajer po doopsko złoję!!!:mad::mad::mad: Quote
Isadora7 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ecci napisał(a):a jak!!! Do domu Bajer po doopsko złoję!!!:mad::mad::mad: Słyszysz Bajer co ciotka ecci mówi. Zwijaj się smarkaczu i marsz do domu. Quote
ecci Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Isadora7 napisał(a):Słyszysz Bajer co ciotka ecci mówi. Zwijaj się smarkaczu i marsz do domu. kto to widział siedziec tyle na głowie cioci Iwie:shake: Quote
iwa77 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Cioteczki spokojnie nie krzyczcie na biednego malucha - powiem Wam na razie tyle , że chyba będzie dobrze !:p:p:p Quote
danka1234 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 iwa77 napisał(a):Cioteczki spokojnie nie krzyczcie na biednego malucha - powiem Wam na razie tyle , że chyba będzie dobrze !:p:p:p To kciuki trzymamy mocno.;) Quote
iwa77 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 To już jutro ten wielki dzień się szykuje ! Domek we Wrocławiu jednak !!!!! Quote
danka1234 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 iwa77 napisał(a):To już jutro ten wielki dzień się szykuje ! Domek we Wrocławiu jednak !!!!! Iwuś ależ cudne wieści przyniosłaś:loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ecci Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 O jak dobrze...:multi:ja już się nawet o łapkę malucha bałam:shake: Quote
iwa77 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Bajerek -" Drechu Biała Skarpeta " - zwany u mnie w domu Kajtusiem pojechał do swojego domku i zostanie (chyba ?) Guciem !(tak Panstwo chcą go nazwać) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Państwo przyjechali do mnie , długo sobie jeszcze pogadaliśmy. Przemili i bardzo ciepli ludzie ! Myślę , że psina trafiła dobrze i będzie miała wszystko co najlepsze.Umowę Państwo zaakceptowali bez żadnych ale ! Domek jest we Wrocławiu . Państwo obiecali być w kontakcie ! A ja już tęsknie (psinka pojechała o 19 ) i oczywiście ryczę jak głupia !:placz: Chyba nie nadaję się zupełnie na instytucję domu tymczasowego , to nie dla mnie !:shake: Quote
Fredzia:) Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 super ze Bajerek ma juz domek:multi::multi::multi: Quote
danka1234 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cudownie,Iwuś trzymaj sie,poryczymy razem bo mój Antos też dzisiaj odjechał i jest mi strasznie cięzko bo tak płakał jak go dawałam.:-(j Wszystkiego dobrego Guciolku.:loveu::multi::multi::multi::multi::multi:niech ci sie wiedzie jak najlepiej.:loveu: Quote
ecci Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 iwa77 napisał(a): A ja już tęsknie (psinka pojechała o 19 ) i oczywiście ryczę jak głupia !:placz: Chyba nie nadaję się zupełnie na instytucję domu tymczasowego , to nie dla mnie !:shake: wspaniałe wieści...jak chcesz to poryczymy razem... Quote
Isadora7 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 iwa77 napisał(a):Bajerek -" Drechu Biała Skarpeta " - zwany u mnie w domu Kajtusiem pojechał do swojego domku i zostanie (chyba ?) Guciem !(tak Panstwo chcą go nazwać) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Państwo przyjechali do mnie , długo sobie jeszcze pogadaliśmy. Przemili i bardzo ciepli ludzie ! Myślę , że psina trafiła dobrze i będzie miała wszystko co najlepsze.Umowę Państwo zaakceptowali bez żadnych ale ! Domek jest we Wrocławiu . Państwo obiecali być w kontakcie ! A ja już tęsknie (psinka pojechała o 19 ) i oczywiście ryczę jak głupia !:placz: Chyba nie nadaję się zupełnie na instytucję domu tymczasowego , to nie dla mnie !:shake: No to mamy dziś dzień ryczenia :(:(:( Bajerku jakbyś się tam nie zwał bądź szczęsliwy. Quote
danka1234 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Isadora7 napisał(a):No to mamy dziś dzień ryczenia :(:(:( Bajerku jakbyś się tam nie zwał bądź szczęsliwy. Oj Isadorko,Ty to masz ku temu uzasadniony powód :-(a my powinnysmy sie cieszyć że psiaczki znalazły domki. Quote
iwa77 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 No tak my z Danusią to ryczymy z tęsknoty . A Wy kochane Isadora i Ecci przeżyłyście swoje tragedie dzisiaj - jeszcze raz bardzo współczuje. Trzymajcie się kochane! Quote
iwa77 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kochane Cioteczki Bajerek/Gucio pozdrawia ! Wczoraj późnym wieczorem i dzisiaj Państwo dzwonili do mnie - po wyjeździe ode mnie było trochę piskania i płaczu za mną. .... Ale dużo pieszczot , smakołyczek i Państwa łóżko zdołały osuszyć te łzy! Dzisiaj od rana wszystko już ok ! Radość życia powróciła! Apetyt dopisuje ! Poznawanie nowych kątów trwa! Cieszę się ,że tak dobrze maluch trafił ! Będzie miał super opiekę i duuuużo miłości! Quote
iwa77 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 To zdjęcie z pierwszej nocy w nowym domku ! W łóżeczku ,a jakże ! Quote
xmartix Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jeszcze ładniejszy niż myślałam :loveu:;) Quote
iwa77 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Wieści od Bajerka : Bajerek został ostatecznie Guciem i już nawet reaguje na swoje nowe imię! Troszkę już przytył , kaszelek już minął zupełnie po leczeniu. Jest grzeczny i uczy się bawić zabawkami - coraz bardziej interesuje się piłeczką. Zadomowił się już na dobre , pilnuje domku i wita radośnie wracających domowników.Państwo bardzo zadowoleni z psinki , a psinka z nowych opiekunów! Zdjęcia obiecane za jakiś czas!;) Quote
Recommended Posts