martama Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ja będę najprawdopodobniej jutro w schronisku to zrobię mu jakieś zdjęcia. Maleństwo kochaniutkie. Quote
iwa77 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Widzę , ze Lady Nona jeszcze nie weszła na wątek - nie wiem może oznacza to ,że sprawa DT jest nieaktualna z jej strony. Zobaczymy .... Quote
Lady Nona Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Witam! Nie odzywałam się, bo jestem w szoku. Jest tyle pięknych psiaków, które zasługują na dom. Te szczeniaki,kilkanaście sztuk w szczeniakarni-sunia terierkowata, która ma już wątek wraz z przepięknym misiowatym klonem, ta nowa suczka jamnikopodobna i maleńki liskowaty czarny diabełek. Czy one mają swoje wątki? I jeszcze wypatrzyłam na wybiegach małego białego psiaka, a na wybiegu 13 przywitał mnie i zauroczył ON z lekko oklapniętymi końcówkami uszu. Jak odchodziłam patrzył w oczy i tylko mu drżała kryza na szyi.W sprawie DT dla jamnisia- pracuję nad moim panem-tu jest opór materii. Byłam świadkiem adopcji jamnisia szorstkowłosego-to jest wspaniała chwila. Quote
viverna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 czy jamniolek jest wykastrowany? A jeśli nie, to czy będzie? Quote
iwa77 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Nie , on nie jest chyba kastrowany. W schronisku oczywiście można to załatwić . Witaj Lady Nona cieszę się , że jesteś ! Te maleństwa o których piszesz ze szczeniakarni to nowe psiaki i jeszcze nie mają wątków . Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Zaglądam z nadzieją że los był łaskawy dla naszego maluszka ale widze że nic sie nie zmieniło,dalej czeka bidula w schronie:-( Quote
martama Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 viverna napisał(a):czy jamniolek jest wykastrowany? A jeśli nie, to czy będzie? Mały nie jest wykastrowany, pisze tak w 99%, bo chyba dobrze go ostatnio pooglądałam:oops: Quote
Isadora7 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='iwa77']Bajerku czas do domku iść !! A dziewczynka któa miał do mnie na tymczas bardzo chora :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-szkielet-jamniczki-dlugowlosej-124152/index15.html#post11243732 Quote
Fredzia:) Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 szukamy domku dla jamniczka wyslalam zdiecia. Quote
ecci Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 melduję się na wątku!!! Maluch jest przecudaczny!!!:loveu: Quote
iwa77 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [SIZE="5"]Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla malucha ! Dostałam dwa bardzo nieciekawe telefony typu : ile jest wart taki pies ? czy trzeba licytować na aukcji i czy dałoby się go sprzedać ? [SIZE="5"]DT NA CITO !!!!!!!!! Quote
martama Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Przed chwilką wróciłam ze schroniska, mały cały czas czeka.. Nie jest wykastrowany, był na spacerku, zrobiłam mu nowe zdjęcia, później je wstawię. Psiak jest przesłodki, koniecznie trzeba wziąć go na dt i wykastrować, skoro tego typu telefony już były..:shake: Quote
Isadora7 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='iwa77']Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla malucha ! Dostałam dwa bardzo nieciekawe telefony typu : ile jest wart taki pies ? czy trzeba licytować na aukcji i czy dałoby się go sprzedać ? DT NA CITO !!!!!!!!! Ja zaraz dopisze w aukcji ze psiak jest kastratem (nieraz tak robiłam) trochę wyczyści oszołomów. Quote
viverna Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 masakra... co za ludzie... na jak długo ten DT? na czas rekonwalescencji? Quote
Isadora7 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Akurat skończyła się aukcja, wystawiłam nową już z zaznaczeniem, że kastrowany. Jamnik Jamnicze cudeńko - Bajerek - czeka na dom. (483694830) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
iwa77 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Mały jest już u mnie w domu . Długo nie może zostać ze względu na moją sytuacje z pracą ...... Ale po tych telefonach wolałam go mieć u siebie i pognałam tuż przed zamknięciem schronu po niego. Quote
Isadora7 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 iwa77 napisał(a):Mały jest już u mnie w domu . Długo nie może zostać ze względu na moją sytuacje z pracą ...... Ale po tych telefonach wolałam go mieć u siebie i pognałam tuż przed zamknięciem schronu po niego. Ufffffffff Quote
viverna Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no to dobrze, a kiedy będzie wykastrowany? Quote
martama Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 iwa77 napisał(a):Mały jest już u mnie w domu . Długo nie może zostać ze względu na moją sytuacje z pracą ...... Ale po tych telefonach wolałam go mieć u siebie i pognałam tuż przed zamknięciem schronu po niego. Rewelacja:multi: Quote
iwa77 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Robaczek trochę pozwiedzał nowe kąty, troszkę pojadł , troszkę popił , poszliśmy potem na spacerek załatwił co trzeba a teraz słodko śpi na fotelu. Koszyczek coś nie za bardzo odpowiada :evil_lol: Jest troszkę podziębiony jeszcze , w zeszłym tygodniu był leczony ale już leczenie skończyli. Rozmawiałam z doktorem , bo go szczepił - mówił , ze to takie pozostałości. Okropnie się drapie maluch coś muszę z tym zrobić ! Jutro może zrobimy parę zdjęc w domku to się doda do ogłoszeń , żeby nie były tylko zdjęcia zza krat. Pozdrawiamy cioteczki Iwa i Bajerek !:loveu::loveu::loveu: Quote
danka1234 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Fajnie że jest bezpieczny ale teraz szybko domek by sie przydał. Mój Tofik ostatnio tez tak sie drapał to wet zlecił podawac mu zwykłe wapno i przeszło, Quote
Recommended Posts