Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! Nie odzywałam się, bo jestem w szoku. Jest tyle pięknych psiaków, które zasługują na dom. Te szczeniaki,kilkanaście sztuk w szczeniakarni-sunia terierkowata, która ma już wątek wraz z przepięknym misiowatym klonem, ta nowa suczka jamnikopodobna i maleńki liskowaty czarny diabełek. Czy one mają swoje wątki? I jeszcze wypatrzyłam na wybiegach małego białego psiaka, a na wybiegu 13 przywitał mnie i zauroczył ON z lekko oklapniętymi końcówkami uszu. Jak odchodziłam patrzył w oczy i tylko mu drżała kryza na szyi.W sprawie DT dla jamnisia- pracuję nad moim panem-tu jest opór materii. Byłam świadkiem adopcji jamnisia szorstkowłosego-to jest wspaniała chwila.

Posted

Nie , on nie jest chyba kastrowany. W schronisku oczywiście można to załatwić .

Witaj Lady Nona cieszę się , że jesteś !
Te maleństwa o których piszesz ze szczeniakarni to nowe psiaki i jeszcze nie mają wątków .

Posted

viverna napisał(a):
czy jamniolek jest wykastrowany? A jeśli nie, to czy będzie?

Mały nie jest wykastrowany, pisze tak w 99%, bo chyba dobrze go ostatnio pooglądałam:oops:

Posted

[SIZE="5"]Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla malucha !

Dostałam dwa bardzo nieciekawe telefony typu :

ile jest wart taki pies ?

czy trzeba licytować na aukcji i czy dałoby się go sprzedać ?

[SIZE="5"]DT NA CITO !!!!!!!!!

Posted

Przed chwilką wróciłam ze schroniska, mały cały czas czeka.. Nie jest wykastrowany, był na spacerku, zrobiłam mu nowe zdjęcia, później je wstawię.

Psiak jest przesłodki, koniecznie trzeba wziąć go na dt i wykastrować, skoro tego typu telefony już były..:shake:

Posted

[quote name='iwa77']Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla malucha !

Dostałam dwa bardzo nieciekawe telefony typu :

ile jest wart taki pies ?

czy trzeba licytować na aukcji i czy dałoby się go sprzedać ?

DT NA CITO !!!!!!!!!

Ja zaraz dopisze w aukcji ze psiak jest kastratem (nieraz tak robiłam) trochę wyczyści oszołomów.

Posted

Mały jest już u mnie w domu . Długo nie może zostać ze względu na moją sytuacje z pracą ......
Ale po tych telefonach wolałam go mieć u siebie i pognałam tuż przed zamknięciem schronu po niego.

Posted

iwa77 napisał(a):
Mały jest już u mnie w domu . Długo nie może zostać ze względu na moją sytuacje z pracą ......
Ale po tych telefonach wolałam go mieć u siebie i pognałam tuż przed zamknięciem schronu po niego.

Ufffffffff

Posted

iwa77 napisał(a):

Rewelacja:multi:

Posted

Robaczek trochę pozwiedzał nowe kąty, troszkę pojadł , troszkę popił , poszliśmy potem na spacerek załatwił co trzeba a teraz słodko śpi na fotelu.
Koszyczek coś nie za bardzo odpowiada :evil_lol:
Jest troszkę podziębiony jeszcze , w zeszłym tygodniu był leczony ale już leczenie skończyli. Rozmawiałam z doktorem , bo go szczepił - mówił , ze to takie pozostałości. Okropnie się drapie maluch coś muszę z tym zrobić !
Jutro może zrobimy parę zdjęc w domku to się doda do ogłoszeń , żeby nie były tylko zdjęcia zza krat.
Pozdrawiamy cioteczki Iwa i Bajerek !:loveu::loveu::loveu: