Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba sobie żartujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czułam, kuź** czułam......

A tydzień temu leżała taka skulona, trzęsąca się, czemu nikt jej wcześniej nie zauważył :( była taka zakrwawiona.
Przyszłyśmy za późno...

A chciałaś ją wziąc.... Serce, pęka, dobrze, że już nie cierpi gryziona przez inne i cierpiąca w kąciku... :(:(:(:placz::placz::placz:

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jaka była tydzień wcześniej, ale wtedy, gdy taka zakrwawiona, w ciężkim szoku, trzęsła się ze strachu - serce mi się krajało - nie wiem, może mogłam pomóc szybciej, zareagować wcześniej, gdybyśmy zajrzały wcześniej do jej boksu? Nie wiem, pretensję mogę mieć tylko do samej siebie, bo na pewno nie zawinił weterynarz. Natura jest brutalna w swojej selekcji, ale ja często nie potrafię się pogodzić z jej decyzjami:-(

Posted

Podobno jest nowy, jeszcze chudszy..... :( (o ile to jeszcze mozliwe) ale zgodnie z ustaleniami nic o nim nie pisze, póki nam nie zezwolą i nie powiedzą co mamy wyszczególnić w jego ew. opisie.

A tymczasem Dobek hopsa :*

• 2 weeks later...
Posted

widziałam go miesiąc temu i wyslauchalam jego historie od kierownictwa! makabra! ze tez nasze prawo ma w powazaniu co sie dzieje z psem a wiecznie broni oprawce! cholera! :angryy:
takie biedaczysko!:-(:-(
a kto moze wydac zgode na tymczasowe ulokowanie psa w jakims domu?

Posted

Ambra napisał(a):
widziałam go miesiąc temu i wyslauchalam jego historie od kierownictwa! makabra! ze tez nasze prawo ma w powazaniu co sie dzieje z psem a wiecznie broni oprawce! cholera! :angryy:
takie biedaczysko!:-(:-(
a kto moze wydac zgode na tymczasowe ulokowanie psa w jakims domu?

Podobno nikt..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Co z dobkiem ?Jakas cisza tutaj na watku.

WIDZIALAM GO na stronie adopcycjnej w" Nadzieji dobermana ", moze zainteresuje sie nim " Dobermanhilfe"
Biedak moze potrzebuje tez chociaz DT.

Posted

ick napisał(a):
Co z dobkiem ?Jakas cisza tutaj na watku.

WIDZIALAM GO na stronie adopcycjnej w" Nadzieji dobermana ", moze zainteresuje sie nim " Dobermanhilfe"
Biedak moze potrzebuje tez chociaz DT.

Tak jak pisala Naa, niestety ani nie ma istytucji DT ani tez w ogole nie mozna go brać bo toczy/ toczyło sie w jego sprawie postępowanie (przeciwko jego wlascicielowi) Naszczescie troche utyl, ale biegal w kołko boksu bez ustanku- albo chcial sie wybiegac albo.... wariuje :shake:

Posted

A to on siedzi nadal w tym schronie bytomskim ?
I teraz tak marznie. Czy jest ubrany w kubrak zimowy ?
Jezeli nie to zobacz prosze na watku ARJUNI ( PODARUJE )
" Cieple zimowe kubraczki dla psow bezdomnych"
I zglos go na kubraczek. Tam dziewczyny na pewno mu
predko cos cieplego uszyja.Dla chorego i chudziutkiego
w pierwszej kolejnosci !
COS STRASZNEGO ON TAM SKACZE BO MU ZIMNO A TU TAKIE MROZY ? TAKI SZKIELECIK BEZ KUBRACZKA !

Posted

Napisalam do frotki

Wydaje mi sie ze jest jakas furtka. Chyba podobny przypadek byl na dogo, a wzyciu z pewnoscia niejeden.
Chyba ktos go oze wziac na siebie i dostarczyc w kazdej chwili na zadanie tj okazac na zadanie prokuratury..ale to chyba musi byc np TOZ czy inna organizacja

Prosilam frotke o rade.
Ale tym samym adopcja tj wyjazd jakikolwiek z tego miejsca tj miejscowosci gdzies dalej hmmm odpada.