Kasia&Rika Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 My też liczymy na dobrą pogodę dla was:diabloti: i owoce jej w galerii:diabloti: Quote
Katerinas Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Asiu Dzięki za wizytę :-) Kora jest cuuuuddaaaa :loveu: Jeszcze bardziej rozkochałam się w rudych piegowatych psiakach :-) Część zdjęć tu http://www.dogomania.pl/forum/f80/dorka-gaja-saba-5625/index366.html I już piszę się na następne spotkania :-) :multi: Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Katerinas']Asiu Dzięki za wizytę :-) Kora jest cuuuuddaaaa :loveu: Jeszcze bardziej rozkochałam się w rudych piegowatych psiakach :-) Część zdjęć tu http://www.dogomania.pl/forum/f80/dorka-gaja-saba-5625/index366.html I już piszę się na następne spotkania :-) :multi: Byłam widziałam, piękniste piegowate fotki. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anka_ZG Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 AiR napisał(a):Właśnie! muszę poczytać o co chodzi z tymi pasami dla psiaczków. Z jamniczką nie było problemów, bo była malutka i zwijała się chętnie w kłębuszek na tylnym siedzeniu. Psota już teraz widzę, że woli z przodu :razz: Rozumiem ze takie pasy mają regulacje i psiunka może sobie w nich leżeć? W naszym wypadku pasy się sprawdzały. Oczywiście można je regulować i psiunka spokojnie może sobie leżeć i w niczym nie będą one jej przeszkadzały;) Teraz jeszcze Kora jest malutka, to może tak nie przeszkadzać siedząc na przednim siedzeniu, ale gdy dorośnie to może być troche niebezpiecznie poruszać się z takim dużym psem na przednim siedzeniu, zarówno dla psa jak i dla kierowcy:shake: Quote
AiR Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Och Kochane, co to był za weekend! Spotkanie z rodzinką Katerinas było niesamowite i niezapomniane :lol: Psinki bardzo się zaprzyjaźniły -chociaż na początku mój mały brzdąc próbował trochę straszą koleżankę zdominować :diabloti: Na szczęście mądra Dorka szybko pokazała Korze kto rządzi i komu należy okazywać szacunek :mad:. Już niedługo kolejne spotkanie :p Byłam też z Korą na zajęciach dla szczeniaczków, a właściwie to Kora była ze mną na szkoleniu dla właścicieli szczeniaczków :eviltong: Super atmosfera i ciekawe techniki, a co najważniejsze naprawdę skuteczne. Umiemy już "siad" i "siad-zostań", z "warowaniem" troszeczkę gorzej, ale to kwestia treningu. Szkoła, do której nas zapisałam prowadzi zajęcia w 2 miejscach w W-wie - na Bemowie (metoda klikerowa) i na Gocławiu (metoda tradycyjna). Po spawdzeniu obu - wybrałam Gocław, a oto i fotki: w tle grupa "starszaków" poznajemy się :lol: moja ulubiona część zajęć - tunel :) ach, ile było śmiechu i zabawy :multi: Labek szuka Pańci ... ... uff, Pańcza się znalazła :p Kora na początku też nie wiedziała o co chodzi i musiałam wejść do połowy tunelu, żeby mnie zobaczyła. No ale czego się nie robi dla psa :loveu: Quote
AiR Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 W czasie zajęć jest też przerwa na relaksik: a tak wygląda Kora po zajęciach: Quote
AiR Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Anka_ZG napisał(a):W naszym wypadku pasy się sprawdzały. Oczywiście można je regulować i psiunka spokojnie może sobie leżeć i w niczym nie będą one jej przeszkadzały;) Teraz jeszcze Kora jest malutka, to może tak nie przeszkadzać siedząc na przednim siedzeniu, ale gdy dorośnie to może być troche niebezpiecznie poruszać się z takim dużym psem na przednim siedzeniu, zarówno dla psa jak i dla kierowcy:shake: Zgadzam się z Tobą w 100% - tak jak pisałam, Kora to nie jamnik :evil_lol: Gdzie zamawiasz pasy dla Spajkusia? Quote
Kasia&Rika Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 http://img354.imageshack.us/img354/7979/dsc00325xt7.jpg słodkości:loveu: życze powodzenia w psim przedszkolu, a szczerze to myślałam, że takie przedszkola to tylko za granicą a tu niespodzianka:cool3: efekt mieszkania "na wsi" Quote
Asia & Ginger Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 http://img354.imageshack.us/img354/7979/dsc00325xt7.jpg Ale zmęczone maleństwo. :loveu: :loveu: :loveu: A pasy dla psów można kupić np. na Allegro. ;) Quote
dominika & fado Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 AiR ale słodka ta psiunia twoja:loveu:śliczności,śliczności !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paulina_mickey Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Hej, witamy się po raz pierwszy na dogo. Obejrzałam wszystkie fotki.:loveu: Słuchaj mogła byś powiedzieć, coś więcej o tym psim przedszkolu?Na jakiej zasadzie działa ile szczeniaków jest w grupie, jak wyglądają zajęcia ,kto je prowadzi? Jestem bardzo ciekawa bo moim marzeniem jest kiedyś właśnie po zakończeniu studiów i zrobieniu specjalizacji założyć właśnie takie przedszkole lub hotelik(tego jeszcze nie wiem dokładnie). Była bym wdzięczna za jak najwięcej informacji :buzi: Quote
Asia & Ginger Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Hej, witamy się po raz pierwszy na dogo. Obejrzałam wszystkie fotki.:loveu: Słuchaj mogła byś powiedzieć, coś więcej o tym psim przedszkolu?Na jakiej zasadzie działa ile szczeniaków jest w grupie, jak wyglądają zajęcia ,kto je prowadzi? Jestem bardzo ciekawa bo moim marzeniem jest kiedyś właśnie po zakończeniu studiów i zrobieniu specjalizacji założyć właśnie takie przedszkole lub hotelik(tego jeszcze nie wiem dokładnie). Była bym wdzięczna za jak najwięcej informacji :buzi: Też jestem bardzo ciekawa. :cool3: I chętnie dowiem się dlaczego zdecydowałaś się na przedszkole szkolące metodą tradycyjną, a nie klikerową. ;) Quote
Anka_ZG Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='AiR']Zgadzam się z Tobą w 100% - tak jak pisałam, Kora to nie jamnik :evil_lol: Gdzie zamawiasz pasy dla Spajkusia? na allegro kupowałam, o takie: PASY SAMOCHODOWE DLA PSA TRIXIE rozm. M od SS! (482026828) - Aukcje internetowe Allegro I dobrze byłoby przyzwyczajać młodą jak najwczesniej do miejsca gdzie bedzie w przyszłości podrózowac, bo później może być różnie;) no chyba, ze zamierzasz żeby kora jezdziła cały czas z przodu:cool3: Nowe zdjęcia Korusi słodkie:loveu: ale ja wymęczyłaś w tym przedszkolu, ze padła ci jak kawka w samochodzie:cool3: Quote
Katerinas Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 AiR napisał(a):http://img354.imageshack.us/img354/7979/dsc00325xt7.jpg :loveu: :loveu: cudnowna :loveu: tylko schrupać :-) Quote
Katerinas Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Asia Zaniedbujesz galerię ;) Z dzisiaj :-) AiR z Korą (po lewej) i ja z Dorą (po prawej) :-) Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://i129.photobucket.com/albums/p218/Katerinas15/Wizyta%20Kory/asiakasia.jpg Oj, było co dźwigać. :cool3: :evil_lol: Ile Dorka waży? :cool3: Quote
Katerinas Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i129.photobucket.com/albums/p218/Katerinas15/Wizyta%20Kory/asiakasia.jpg Oj, było co dźwigać. :cool3: :evil_lol: Ile Dorka waży? :cool3: Dora... około 25 kg. ;) Z czasem i AiR będzie miała co dźwigać ;) Quote
Kasia&Rika Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 My chcemy więcej zdjęć!! :multi::multi: Śliczne panienki!!:multi::multi: Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Katerinas']Dora... około 25 kg. ;) Z czasem i AiR będzie miała co dźwigać ;) Uhuhu, to trochę jest tego ciałka. :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts