anhata Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 O lilith27 jestes :smile:...co to znaczy anty... ? a mozesz sie dowiedziec ile by kosztowala ??....ja mam problem z Lizi, jade z nia na tyg do wet...wiesz ktorego....tylko nie wiem jeszcze dokladnie Quote
kosu32 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 anhata napisał(a):tak nie moge zmienic watku bo jeszcze jest Cezar...a tez bede zbierac fundusze na jego kastracje....musze tez zmienic watek...ale jak zwykle jestem czasowow ograniczona, wiec moze mi sie uda na wieczor albo jutro rano :) kosu32 czyli to juz jest Twoj psiak ? :) i widze ze ma zabawkowego kompana Tak - to jest nasz ukochany piesek :lol: Podczas Świąt zostało wybrane dla niego imię LEO :loveu: Jest taki słodki i wnosi tyle radości do domu że hej :multi: Taki kompan u boku to wspaniała sprawa :loveu: Pozdrawiam wszystkich Quote
anhata Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Dziewczyny jak ogłoszenia w sprawie Cezara ???? allegro co ile trzeba odnowiac ??? Soema cos mowila kiedys o Metrze ...hmm... Quote
anhata Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 kosu32...Leo pasuje :) a on jest ze schroniska w Celestynowie ?? w swieta aktorzy, ktorzy grali w Familiadzie, wyhrane pieniazki przeznaczyli na schronisko w Celestynowiee Quote
Soema Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 anhata napisał(a):Dziewczyny jak ogłoszenia w sprawie Cezara ???? allegro co ile trzeba odnowiac ??? Soema cos mowila kiedys o Metrze ...hmm... Już pisałam jak to z Metrem jest.. trzeba mieć dużo szczęścia żeby artykuł się pojawił. W sumie dziś odświeżę go na cafeanimal, może się uda. Potem odpadam, bo leczenie Nancy przynosi efekty i mogę zacząć jej szukać DS :) Quote
Marcik Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Allegro trzeba odnawiać co dwa tygodnie i sukcesywnie to robię. Problem w tym, że on ma to ogłoszenie wyróżnione i każdorazowo kosztuje 12zł. Już mi trochę dług urósł :/ Aniu co do torebki: przepraszam Cię najmocniej, ale pieniążki za torebkę mogę przelać po nowym roku. Chwilowo jestem bez grosza. Quote
kosu32 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 anhata napisał(a):kosu32...Leo pasuje :) a on jest ze schroniska w Celestynowie ?? w swieta aktorzy, ktorzy grali w Familiadzie, wyhrane pieniazki przeznaczyli na schronisko w Celestynowiee Leo też nam się podoba ;) Szczylek został wybrany pośród innych psiaków ze schroniska w Celestynowie. Tam jest ich cała masa-około 1200-wyobrażasz to sobie ???-nie wspominając już o kotach ... Psiaki są naprawdę urocze-jest w czym wybierać (niestety ...:placz:). Widziałam Dyrektor schroniska w "Familiadzie". Cieszę się że udało jej się zdobyć pieniądze. Ta babka ma serce do zwierząt-niestety jest ich tam bardzo dużo. Polecam to schronisko - mam nadzieję że szczęście uśmiechnie się do innych psiaków:cool3: Quote
anhata Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Soema zdieki....no cos slyszalam ze masz jakiegos psiaka na DT.... Marcik uoaaa to nie wiedzialam ze podswietlenie kosztuje ? napisz ile mam przyslac ...nie ma problemu z tym.... kosu32 szkoda ze sie nie da kazdemu pomoc :/ Quote
kosu32 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 anhata napisał(a):Soema zdieki....no cos slyszalam ze masz jakiegos psiaka na DT.... Marcik uoaaa to nie wiedzialam ze podswietlenie kosztuje ? napisz ile mam przyslac ...nie ma problemu z tym.... kosu32 szkoda ze sie nie da kazdemu pomoc :/ Każdemu nie (niestety) ale zawsze warto podjąć walkę !!! Quote
Soema Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 anhata napisał(a):Soema zdieki....no cos slyszalam ze masz jakiegos psiaka na DT.... Marcik uoaaa to nie wiedzialam ze podswietlenie kosztuje ? napisz ile mam przyslac ...nie ma problemu z tym.... kosu32 szkoda ze sie nie da kazdemu pomoc :/ No mam prawie od miesiąca.. z chorą skórą. Leczymy i teraz pomału domu szukamy :roll: za dużo psiaków.. Quote
anhata Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Dziewczyny dobrze ze sa tacy ludzie jak Wy...dzisiaj jak rano wyszlam na dwor z psiakami ..najpierw Cezar z Lizii..potem Figa..to widzialam ironiczny usmieszek sasiada...ze znowu mamy trzy pieski...nie kazdy jest wrazliwy ...a mnie szlak trafia jak widze bezdomne zwierze...szczegolnie w zimie Quote
anhata Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Narazie brak telefonow w sprawie Cezara... Quote
Marcik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Kurczę, a ma dwóch obserwatorów na Allegro. Chyba dodam do aukcji standardowy wpis o obserwacjach typu "Nie jesteś zainteresowany - nie obserwuj. Stwarzasz w ten sposób złudną nadzieję." Irytują mnie ludzie żartujący sobie z pomagania zwierzętom. Jeśli nie mają ochoty to niech tego nie robią. Nic im do tego, co robi ktoś. Quote
anhata Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Marta byl okres swiateczny....kazdy zajety...jest oki....wiem co mowie tym razem :) Quote
anhata Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dzisiaj Cezarek jak zobaczyl sniezek to merdal ogonkiem..bardzo polubil snieg....mozna powiedziec ze jest snieznym ludkiem :D Quote
kosu32 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 anhata napisał(a):Dzisiaj Cezarek jak zobaczyl sniezek to merdal ogonkiem..bardzo polubil snieg....mozna powiedziec ze jest snieznym ludkiem :D Fajny widok jak piesy bawią się w śniegu :lol: Mój Leo dziś po raz pierwszy latał po śnieżnym puchu - jak opentaniec (hi hi):diabloti: A propos śniegu ... Wczoraj na satelicie oglądałam bardzo ciekawy program "miasto psów" (POLECAM !!!) . Kurcze - polskie schroniska mało co przypominają te w stanach ... Tam piesy mają rewelacyjne warunki i profesjonalną obsługę ... Kurcze-czy u nas to się kiedyś zmieni? Chyba jedynie po zmianie ustawodastwa oraz egzekwowania go wraz z nastawieniem ludzi że pies czy kot to nasz mniejszy brat a nie rzecz ... (sorki za te dygresje ale jakoś tak mnie dziś wzieło...). Quote
Sotomek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 anhata napisał(a):Dzisiaj Cezarek jak zobaczyl sniezek to merdal ogonkiem..bardzo polubil snieg....mozna powiedziec ze jest snieznym ludkiem :D To chyba maja cos wspolnego bo Mini rowniez lubi ganiać na śniegu :P Quote
Marcik Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cezarku pokaż Ciotkom na pierwszej stronie jaki z Ciebie przystojniak :) Quote
lilith27 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a mi to ciągle chodzi po głowie, cezar i mini mają ten sam wzrok albo te same oczy Quote
pixie Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Julie przypomniala mi o tym watku, gdy bylam w poszukiwaniu pomocy dla suni marznacej na ulicy pod Ilzą. Przeczytalam anhata pierwszy post. Od deski do deski. cala historia zostala tam ujeta od poczatku do chwili obecnej. Jestem zbudowana przejrzystoscia z jaka to prowadzisz!!! Wzór do nasladowania! A jakaz konsekwencja przebija przez ten watek! A i pomocnikow masz tez bardzo dzielnych!:p Chyle czola przed mloda dogomaniaczka:roll: Dawno juz nie zagladalam do watku, wiec myslalam hmmm trzeba sie bedzie przekopywac, by zobaczyc przy okazji, co u psiakow...a tu niespodzianka!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak na dloni widac jaka byla sytuacja na poczatku, co zostalo zrobione, kto pomagal, przebieg kontaktow z weterynarzami, do tego lista wydatkow, zestawienie wplat... Bardzo mi sie to podoba! Oby kazdy watek byl tak czytelny jak ten! Jesli macie chwile lub pomysl na pomoc tej suni w Ilzy zajrzyjcie prosze. Nawet podniesienie watku pomocne bo przyciagnie moze wiecej glow doradczych a moze i jakis tymczas sie znajdzie? Zamarznie czy nie?Dziś czy jutro? 10mies.sunia w polu-Iłża k/Radomia. POMOCY!!! - Strona 6 - Dogomania Forum Quote
pixie Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Marcik napisał(a):Cezar! Na spacerek idziemy! Marcik :loveu: moze by kilku opiekunow jeszcze tu zaprosic..w mapie dogo sa pewnie wolne rece do pomocy Quote
Recommended Posts