Marcik Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ania wszystkie akcje przeprowadza cichaczem :diabloti: Quote
lilith27 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 przesądna jest pewnie nie chce zapeszać fajnie, że się udało chociaż miał taki dt, że lepiej mu chyba nigdzie nie będzie pewnie będzie tęskinił za tą białą kociczką (kropką?) Quote
anhata Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 JESTEM!!! aż mi wstyd i głupio......tyle czasu mnie tutaj nie było...nie miałam kompa...teraz przyjechałam z Lublina i pisze..i już bede normalnie tutaj :) Cezarek pojechał do domu 25 stycznia.. w niedziele..czyli tydzien temu....przed wyjazdem szykowałyśmy z mama wyprawke dla niego....trzeba bylo kupic nowa obroze bo ta czerwona niestety zrobila sie za mala!...szyja mu utyla ?:) zostal takze wykapany przed wyjzadem do swojego nowego domku..:) Cezarek mieszka sobie w Wilanowie..ma domek jednorodzinny:)...duży ogród :)....oczka wodne....kochajaca pania, ktory ma dla niego zawsze czas..Cezarek jezdzi z pania na zakupy na rowerze :) Prwadopodobnie Cezarka pani pojawi sie na watku...beda tez zdjecia czasem:) ciesze sie chlopak sie zaklimatyzowal w nowym miejscu....natiomiast moja Lizi miala/ma depresje po jego wyjezdzie.. Quote
anhata Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 oczywiscie zaznaczam, ze jestesmy w kontakcie z pania Cezarka Quote
anhata Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 ide do babci bo jest Marii....i ureguluje wszystko na dogo.... dzieki dziewczyny za pomoc.....psiakom sie udalo.....:) nie mam Waszych numerow gg.....musze do pozcatku wgrac gg do kompa... jeszcze raz przepraszam ze mnie tak dlugo nie bylo.... Quote
Marcik Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jak Cię znam to zaraz przygarniesz nową bidę na jego miejsce i w Lizi znów obudzi się instynkt macierzyński ;) PS. Usuń trochę starych PW bo mam sprawę a wyrzuca mi, że masz zapchaną skrzynkę. Quote
lilith27 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 aniu myślałam właśnie o Tobie tak pięknie sprwę leśnych ludkow dograłaś z mamą pomożesz w szukaniu domku dla lili to młoda suńka gg 48 71 100 pozdrawiam i czekam na fotki cezarkowe Quote
kosu32 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dziewczyny !!! Gratuluję udanej akcji - a wszystko zaczęło się nie tak dawno (pierwszy post z 9 listopada)... Mam nadzieję że w tej sytuacji nie obrazicie się na mnie, że deklarowaną kwotą będę wspomagać jakąś inną bidę... Mam jeszcze jedną prośbę. Gdyby któraś z Was słyszała o jakimś DT w okolicy Warszawy to koniecznie proszę o info: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilna-pomoc-dla-suni-jej-dwoch-szczeniakow-130298/ Quote
lilith27 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 tutaj lili znajda szczeniorka jeszcze http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-czarna-podpalana-sunia-4-5-miesiecy-znaleziono-130947/ Quote
lilith27 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Marcik'] PS. Usuń trochę starych PW bo mam sprawę a wyrzuca mi, że masz zapchaną skrzynkę. wyczyści jak uczyni komputer zdatny do użytku jakieś tam problemy ania ma [quote name='kosu32'] Gratuluję udanej akcji - a wszystko zaczęło się nie tak dawno (pierwszy post z 9 listopada)... Mam nadzieję że w tej sytuacji nie obrazicie się na mnie, że deklarowaną kwotą będę wspomagać jakąś inną bidę... Mam jeszcze jedną prośbę. Gdyby któraś z Was słyszała o jakimś DT w okolicy Warszawy to koniecznie proszę o info: ania z mamą takie wspaniałe istoty idać za kantem - istoty o dobrym sercu; jak na nie patrzysz i słuchasz co mówią, to wiesz, że to istoty stworzone po to by pomagać potrzebującym i czujesz, że to czarodziejki, że gdyby nie o nie one to świat byłby o wiele gorszy pełnym sercem i możliwościami pomagają jak mogą stąd efekty Marcik dt może Ty znasz jakiś warszawski? lub namiary jakieś chociaż masz? ania w ogóle a propos rozmowy zapraszam do mnie sukę obejrzysz (podobna do lizi tylko podpalana) Quote
Marcik Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Już pozapraszałam ludzi z Wawy na tamten wątek. Więcej zrobić nie mogę póki co. Z tą skrzynką chodzi mi o to, że trzeba sfinalizować bazarek na Cezarka. Ustalić czy rzeczy wysłane i ewentualne pozostałości pieniężne przekazać na innego psa. Od dłuższego czasu nie mogę tego bazarku zamknąć i już mi nieco wstyd. Quote
anhata Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Jestem.. Wiem Marta o co chodzi i biore to na swoja odpowiedzialnosc ....moja wina zawinilam....zaraz napisze na bazarku....a nie mam sily sie juz tlumaczyc...nie wzsyscy zrozumieja... Ale plusy sa takie ze Cezar Mini znalazla dom....a pieniazki zostana przekazane na inne zwierzatko.... Jesli chodzi o bazarek to: z bazarku tego drugiego mam: Marcik wpłaciła 25 zeta...odejmuje 5 zeta za przesylke.....wiec zostaje 20 zloty z,-- wplacone 10 stycznia agat za kosmetyki plus korale plus kosmetyki wplacila 20 zeta....odejmuje 5...wychodzi 15 zeta....<-- wplacone 19 stycznia... ZOSTAŁO WIEC 35 zeta!!!!!!!!!!!!! Proponuje wplacic na Argosa......co Wy na to ?? macie jakies inne pomysly moze ?.... Quote
anhata Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 lilith juz wchodze na watek suni :)....fajnei ze ja przygarnelas... od wczoraj mam nowy komputer...rodzioce poszli i kupili..bo tamten po naprawie znowu sie popsul...wiec teraz znowu tu bede na dogo... Quote
anhata Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 to jakie sa propozycje jesli chodzi o 35 zeta ? Quote
kosu32 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='kosu32']Dziewczyny !!! Gratuluję udanej akcji - a wszystko zaczęło się nie tak dawno (pierwszy post z 9 listopada)... Mam nadzieję że w tej sytuacji nie obrazicie się na mnie, że deklarowaną kwotą będę wspomagać jakąś inną bidę... Mam jeszcze jedną prośbę. Gdyby któraś z Was słyszała o jakimś DT w okolicy Warszawy to koniecznie proszę o info: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilna-pomoc-dla-suni-jej-dwoch-szczeniakow-130298/ Dziewczyny-ponawiam pytanie a propos deklarowanej kwoty ...(patrz powyżej) Quote
anhata Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 kosu32 nie znam zadnego DT...ciezko jest z tym jak zwykle....jedynie Pati prowadzi hotel pod wawa za oplata..... a Ty to prezznaczaj pieniazki na inna biede jasne... a z cezarka bazarku zost 35 zeta i ja jestem za tym zebym go przeslala na argosa bo On potrzebuje ok 2000 tys na operacje Quote
kosu32 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 anhata napisał(a):kosu32 nie znam zadnego DT...ciezko jest z tym jak zwykle....jedynie Pati prowadzi hotel pod wawa za oplata..... a Ty to prezznaczaj pieniazki na inna biede jasne... a z cezarka bazarku zost 35 zeta i ja jestem za tym zebym go przeslala na argosa bo On potrzebuje ok 2000 tys na operacje To proszę Cię o namiar na Pati + na jej hotelik (co,gdzie i za ile+ stronę www). Jeżeli moiżesz to wyślij do mnie na pw-zależy mi. Pozdrawiam Quote
lilith27 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-witamy-psiaki-w-potrzebie-takze-pupilki-dogomaniakow-119880/ Kontakt - telefon : 0508 410 670 , gg 7545238 mail - patrulaa@gmail.com Quote
anhata Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 o wlansie..dzieki lilith27 :) kosu32 ciezko jest czasem sie dodzwonic ale trzeba probowac.... Quote
anhata Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 ciotki co z tymi pieniazkami na koncie ?? przeznaczamy an Argosa...na jego operacje ??? Quote
Recommended Posts