Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przesądna jest
pewnie nie chce zapeszać

fajnie, że się udało
chociaż miał taki dt, że lepiej mu chyba nigdzie nie będzie
pewnie będzie tęskinił za tą białą kociczką (kropką?)

Posted

JESTEM!!!
aż mi wstyd i głupio......tyle czasu mnie tutaj nie było...nie miałam kompa...teraz przyjechałam z Lublina i pisze..i już bede normalnie tutaj :)
Cezarek pojechał do domu 25 stycznia.. w niedziele..czyli tydzien temu....przed wyjazdem szykowałyśmy z mama wyprawke dla niego....trzeba bylo kupic nowa obroze bo ta czerwona niestety zrobila sie za mala!...szyja mu utyla ?:) zostal takze wykapany przed wyjzadem do swojego nowego domku..:)
Cezarek mieszka sobie w Wilanowie..ma domek jednorodzinny:)...duży ogród :)....oczka wodne....kochajaca pania, ktory ma dla niego zawsze czas..Cezarek jezdzi z pania na zakupy na rowerze :)
Prwadopodobnie Cezarka pani pojawi sie na watku...beda tez zdjecia czasem:)
ciesze sie chlopak sie zaklimatyzowal w nowym miejscu....natiomiast moja Lizi miala/ma depresje po jego wyjezdzie..

Posted

ide do babci bo jest Marii....i ureguluje wszystko na dogo....

dzieki dziewczyny za pomoc.....psiakom sie udalo.....:)
nie mam Waszych numerow gg.....musze do pozcatku wgrac gg do kompa...

jeszcze raz przepraszam ze mnie tak dlugo nie bylo....

Posted

Jak Cię znam to zaraz przygarniesz nową bidę na jego miejsce i w Lizi znów obudzi się instynkt macierzyński ;)

PS. Usuń trochę starych PW bo mam sprawę a wyrzuca mi, że masz zapchaną skrzynkę.

Posted

aniu myślałam właśnie o Tobie
tak pięknie sprwę leśnych ludkow dograłaś z mamą
pomożesz w szukaniu domku dla lili
to młoda suńka

gg 48 71 100

pozdrawiam i czekam na fotki cezarkowe

Posted

Dziewczyny !!!

Gratuluję udanej akcji - a wszystko zaczęło się nie tak dawno (pierwszy post z 9 listopada)...

Mam nadzieję że w tej sytuacji nie obrazicie się na mnie, że deklarowaną kwotą będę wspomagać jakąś inną bidę...

Mam jeszcze jedną prośbę. Gdyby któraś z Was słyszała o jakimś DT w okolicy Warszawy to koniecznie proszę o info:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilna-pomoc-dla-suni-jej-dwoch-szczeniakow-130298/

Posted

[quote name='Marcik']

PS. Usuń trochę starych PW bo mam sprawę a wyrzuca mi, że masz zapchaną skrzynkę.

wyczyści jak uczyni komputer zdatny do użytku
jakieś tam problemy ania ma

[quote name='kosu32']
Gratuluję udanej akcji - a wszystko zaczęło się nie tak dawno (pierwszy post z 9 listopada)...

Mam nadzieję że w tej sytuacji nie obrazicie się na mnie, że deklarowaną kwotą będę wspomagać jakąś inną bidę...

Mam jeszcze jedną prośbę. Gdyby któraś z Was słyszała o jakimś DT w okolicy Warszawy to koniecznie proszę o info:

ania z mamą takie wspaniałe istoty
idać za kantem - istoty o dobrym sercu;
jak na nie patrzysz i słuchasz co mówią, to wiesz, że to istoty stworzone po to by pomagać potrzebującym
i czujesz, że to czarodziejki,
że gdyby nie o nie one to świat byłby o wiele gorszy
pełnym sercem i możliwościami pomagają jak mogą
stąd efekty

Marcik dt może Ty znasz jakiś warszawski?
lub namiary jakieś chociaż masz?

ania w ogóle a propos rozmowy zapraszam do mnie
sukę obejrzysz (podobna do lizi tylko podpalana)

Posted

Już pozapraszałam ludzi z Wawy na tamten wątek. Więcej zrobić nie mogę póki co.

Z tą skrzynką chodzi mi o to, że trzeba sfinalizować bazarek na Cezarka. Ustalić czy rzeczy wysłane i ewentualne pozostałości pieniężne przekazać na innego psa. Od dłuższego czasu nie mogę tego bazarku zamknąć i już mi nieco wstyd.

Posted

Jestem..
Wiem Marta o co chodzi i biore to na swoja odpowiedzialnosc ....moja wina zawinilam....zaraz napisze na bazarku....a nie mam sily sie juz tlumaczyc...nie wzsyscy zrozumieja...

Ale plusy sa takie ze Cezar Mini znalazla dom....a pieniazki zostana przekazane na inne zwierzatko....

Jesli chodzi o bazarek to:
z bazarku tego drugiego mam: Marcik wpłaciła 25 zeta...odejmuje 5 zeta za przesylke.....wiec zostaje 20 zloty z,-- wplacone 10 stycznia

agat za kosmetyki plus korale plus kosmetyki wplacila 20 zeta....odejmuje 5...wychodzi 15 zeta....<-- wplacone 19 stycznia...

ZOSTAŁO WIEC 35 zeta!!!!!!!!!!!!!

Proponuje wplacic na Argosa......co Wy na to ?? macie jakies inne pomysly moze ?....

Posted

lilith juz wchodze na watek suni :)....fajnei ze ja przygarnelas...

od wczoraj mam nowy komputer...rodzioce poszli i kupili..bo tamten po naprawie znowu sie popsul...wiec teraz znowu tu bede na dogo...

Posted

[quote name='kosu32']Dziewczyny !!!

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilna-pomoc-dla-suni-jej-dwoch-szczeniakow-130298/

Dziewczyny-ponawiam pytanie a propos deklarowanej kwoty ...(patrz powyżej)

Posted

kosu32 nie znam zadnego DT...ciezko jest z tym jak zwykle....jedynie Pati prowadzi hotel pod wawa za oplata.....

a Ty to prezznaczaj pieniazki na inna biede jasne...
a z cezarka bazarku zost 35 zeta i ja jestem za tym zebym go przeslala na argosa bo On potrzebuje ok 2000 tys na operacje

Posted

anhata napisał(a):
kosu32 nie znam zadnego DT...ciezko jest z tym jak zwykle....jedynie Pati prowadzi hotel pod wawa za oplata.....

a Ty to prezznaczaj pieniazki na inna biede jasne...
a z cezarka bazarku zost 35 zeta i ja jestem za tym zebym go przeslala na argosa bo On potrzebuje ok 2000 tys na operacje

To proszę Cię o namiar na Pati + na jej hotelik (co,gdzie i za ile+ stronę www). Jeżeli moiżesz to wyślij do mnie na pw-zależy mi.

Pozdrawiam