lilith27 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ....................................................... Quote
anhata Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Cezarek mowi czesc ciociom...i mowi ze byl wczoraj bardzo niegrzeczny ;>...obsiusial nowe panele ?? moze mu sie nie podobaja ???? Quote
anhata Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 lilith27 napisalam Ci wiadomosc :) Quote
anhata Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 wszyscy zajmuja sie przygotowaniem do swiat :D Quote
Marcik Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Yh. Niektórzy się głupot uczą ;) Aniu ile pieniążków wpłynęło na Mini? Ile jeszcze brakuje? Mam nadzieję, że dotarło przelewane przeze mnie 10zł bazarkowych od Shirrrapeiry. Quote
lilith27 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 anhata napisał(a):Cezarek mowi czesc ciociom...i mowi ze byl wczoraj bardzo niegrzeczny ;>...obsiusial nowe panele ?? moze mu sie nie podobaja ???? nowe nowy zapach więc oznakował chłopak Quote
anhata Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Pieniazki dochodza z bazarku..jutro lilith27 do mnie przyjezdza ...mam problemy rodzinne jutro napisze wiecej Quote
anhata Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 AKTUALIZACJA WPŁAT: Ninti-50 zł kosu32- 40 zł emilia2280- 100 zł Julie (z bazarku 1 ) -uzbierało się 46zł ( koci-świat 10 złoty, shirrapeira 10 zł, 26 zł) lilith27/Marcik(z bazarku 2)- uzbierało się narazie 47złoty ( basiapron 8 zł(bez kosztów przesyłki), Dzodza 17 zł ( bez kosztów przesyłki), MonikaWarszawa1 15 zł( bez kosztów przesyłki), Lilith27 15 zł RAZEM: 283 !!!!! Quote
anhata Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Jestem tutaj na chwile...dzisiaj byliśmy u Pati odebrać Mini i zawieść do nowego domku....Mini ma bardzo dobry domek :)...w Warszawie mieszka na Mokotowie...jestes wiec Warszawianka :D:D...jutro wiecej napisze...bo dopiero wrocilam a lece do dziadkow a cos Mi moja sunia choruje.... Quote
Sotomek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Witam wszystkich. Otóż własnie u mnie Mini ma swój nowy domek :) Co moge wiecej napisac hmmm....czekam na jakies pytania bo niewiem :D Mini jest bardzo słodka :) Zamieszczam kilka fotek. A i proponowalbym przeniesienie wątku do działu " Już w nowym domku" Pozdrawiam. Adam. Quote
Marcik Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 No no, jak ona wyładniała od czasu, kiedy ją ostatni raz widziałam. Pati utuczyła Mini :) Do działu "W nowym domu" niestety przenieść nie można bo jeszcze nam Cezarek został. Quote
kosu32 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Sotomek']Witam wszystkich. Otóż własnie u mnie Mini ma swój nowy domek :) Co moge wiecej napisac hmmm....czekam na jakies pytania bo niewiem :D Mini jest bardzo słodka :) Zamieszczam kilka fotek. A i proponowalbym przeniesienie wątku do działu " Już w nowym domku" Pozdrawiam. Adam. Bardzo się cieszę :multi: Czyli dziś macie Wigilię w pełnym składzie:lol: Radość moja jest tym większa że i my u swojego boku mamy od soboty przeuroczego psiaka którego wyadoptowaliśmy sobie w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Celestynowie gdzie jesteśmy wolontariuszami. Piesio jest rewelacyjny !!! Tyle z nim radości-pociechy !!! Życzę Wam wesołych Świąt :loveu: Quote
anhata Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Witam wszystkich :) Bardzo sie ciesze Adam, ze jestes zadowolony z Mini :)...napisz moze czy w jej zachowaniu jest cos negatywnego ? wiem ze chodzi za Toba i piszczy :)...ale to plus musi sie przyzwyczaic...sunia sie boi ze znowu moze zmienic miejsce zamieszkania...a moze np zalatwila sie w domu ?..u mnie dzisiaj Cezar podniosl nozke i chcial obsiusiac pudelko....nie wiem czemu... Quote
anhata Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 tak nie moge zmienic watku bo jeszcze jest Cezar...a tez bede zbierac fundusze na jego kastracje....musze tez zmienic watek...ale jak zwykle jestem czasowow ograniczona, wiec moze mi sie uda na wieczor albo jutro rano :) kosu32 czyli to juz jest Twoj psiak ? :) i widze ze ma zabawkowego kompana Quote
anhata Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Zycze wszystkim pogodnych Swiat Bozego Narodzenia pelnych wiary milosci i nadziei. I zeby kazdy z nas byl w stanie pomoc jak najwiekszej ilosci bezdomych zwierzat, zeby zawsze znalazalo sie jakies rozwiazanie na przeciwnosci z tym zwiazane :) Quote
Sotomek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 anhata napisał(a):Witam wszystkich :) Bardzo sie ciesze Adam, ze jestes zadowolony z Mini :)...napisz moze czy w jej zachowaniu jest cos negatywnego ? wiem ze chodzi za Toba i piszczy :)...ale to plus musi sie przyzwyczaic...sunia sie boi ze znowu moze zmienic miejsce zamieszkania...a moze np zalatwila sie w domu ?..u mnie dzisiaj Cezar podniosl nozke i chcial obsiusiac pudelko....nie wiem czemu... Negatywnego nic nie zauwazylem. Bardzo dobrze sie sprawuje. Ani razu nie zalatwila sie w domu. Nawet z radosci nie popuszcza nic :) Dzis na spacerku pogonila nieco gołębi :D A i powiem ze straszny z niej głodomor :P Ciagle chce jesc i jesc. Nie wybrzydza. Zjada to co jej naszykuje az do wylizania talerza hehe :P Pozdrawiam i rowniez zycze spokonych i wesolych Świąt :) Quote
lilith27 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 cóż to ja się bardzo cieszę zdaje mi się? czy może imię Mini zostało? Quote
Sotomek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 lilith27 napisał(a):cóż to ja się bardzo cieszę zdaje mi się? czy może imię Mini zostało? Tak zostalo :) Dziś rano pogryzła mi nieco skarpetki :P Niewiem czemu heh. Quote
Marcik Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 No no. Zostałam matką chrzestną i to na stałe :cool3: Postanowiłam odnowić bazarek. OTO LINK Co powiecie na założenie Cezarkowi jego własnego wątku? Trochę wyłuszczyłoby to jego sprawę. Poza tym ten już ma tyle stron, że sprawa ginie w gąszczu. Będę miała dziś trochę czasu to to zrobię. Quote
anhata Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 O odnowiony bazarek fajnie :) moze cos sie uzbiera :)...nie wiem ile jeszcze kastracja josztuje...teraz na tyg sie dowiem bo z Lizi swoja musze do wete jechac Quote
anhata Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Adam zostawilam wiadomosc na gg :) Quote
anhata Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 O lilith27 jestes :)...co to znaczy anty... ? a mozesz sie dowiedziec ile by kosztowala ??....ja mam problem z Lizi, jade z nia na tyg do wet...wiesz ktorego....tylko nie wiem jeszcze dokladnie w ktory dzien... Quote
lilith27 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 mam jeszcze itemik na bazarek zrobię fotkę Marta i Ci podeślę w zasazdie to myślę jeszcze ażeby zrobić aktykwariat dvd Aniu koło mnie wet jest dośc tani Quote
Recommended Posts