Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widać, że największy problem sprawia mu poruszanie się ze względu na zwyrodnienia stawów zarówno łokciowych, jak i biodrowych

Fatalnie - mieszkam na 3 piętrze w bloku bez windy :shake:

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piesek jest ladnieszy niz sié wydawało - sluchajcie a nie mozna by kogoś w schronisku ubłagać aby do dali na głowną stronę schroniska - tak Seniorek znalazł domek - to moze podmienic za Seniorka tego pieska i napisac ze pilnie potrzebuje domu :-( kurcze to tak nie dużo a czasami może tyle psu pomoc. Błagajcie te kobiety z biura, zeby dały go na jego miejsce.

Posted

Hop pieseczku!!! Ale ci się trafiło na stare lata. Pan nabroił, a ty cierpisz :shake:oby nie za długo, mam nadzieje, że ktoś cię wypatrzy:roll: No właśnie, jak bezimienny, to może Roki??? :razz: jakoś mi się tak wszystkie kędzierzawe psiny od razu kojarzą jako Roki.

Posted

ALARM!!!!!!!!!!!

Piesek miał zostać uśpiony JUŻ bo jak się okazało ma niespecjalne wyniki nerkowe. W domu ma szanse na podleczenie, w schronisku konałby w końcu w mękach :placz:

No i Kikou nie wytrzymała... piesio pojechał z nia do domku, ALE: czas jest max do 20.12! Potem Kikou wyjeżdża i do tego czasu piękny czarnulek musi znaleźć inny domek!!!!

W aucie wtulił się we mnie, kiedy głaskałam jesgo aksamitne kudełki- on jest naprawdę spragniony obecnosci i miłości człowieka :placz: