Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, a do Wiosny? Ona niedrogo bierze, może Benny od Emilki też go do siebie przytuli w boksie, tak jak Rudzika?
Ja już nawet nie mam wolnego boksu, w domu pełno, nawet jakbym bardzo bardzo się postarała nie mogę w żaden sposób...

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
CHOLERA ALE CO ZROBIC :placz: JAK POMOC MOZE TEN DT CO POKER PISALA , ale skąd kasa naprawdę nikt nie moze przygarnąc psa ktory umiera na betonie z depresją :placz:

ten dt bierze czupurke, jutro jedzie....

Posted

Neris napisał(a):
Dziewczyny, a do Wiosny? Ona niedrogo bierze, może Benny od Emilki też go do siebie przytuli w boksie, tak jak Rudzika?
Ja już nawet nie mam wolnego boksu, w domu pełno, nawet jakbym bardzo bardzo się postarała nie mogę w żaden sposób...

Zgadzam sié! Benek to przemily puchaty potffór, przyjmie go na pewno. Spytajcie Wiosny za ile przyjélaby dziadzia do boksu mojego Benka, moze po kosztach utrzymania tylko.

Posted

ale co da przerzucenie go z boksu schroniska do boksu hotelowego?

za skrzynką w boksie schronu w towarzystwie Czupurki, Dropsa, Jacusia i innych nie bedzie mu inaczej niz z Bennym? tam jest najwiekszy i też nikt go nie krzywdzi....

on jest smutny i pewnie też chory....
...potrzebuje żeby ktoś przy mnim był...
i pewnie leków kilka razy dziennie....

Posted

Kasiu zgadzam się z Tobą w 100 % - on musi być w domu przy człowieku !
Zamienić boks na boks to chyba nic nie da , poza tym daleka podróż dla niego to chyba też nie wchodzi w rachubę !
Trzeba szukać DT - choćby płatnego !

Posted

wiecie nawet jak to będzie 200zl - to i tak tych 200zl nie mamy :shake:.
Poza tym nie wiem czy przy budzie piesek by odzyl z takiej depresji.
Jemu potrzebny czlowiek do poglasania, ktory na resztki zycia tego psa podaruje mu cieplo i milosc. Przeniesienie psa ze schroniska do budy moim zdaniem nie wiele da.

Posted

Pamiętam, jak weszłam na 16 z puszką jedzonka, żeby podokarmiać te, co nie wychodzą. Bohater wątku też dostał ode mnie z ręki. Ładnie wziął, aczkolwiek poburczal po swojemu, bo się bał. Także leżał za skrzynką bez żadnego odruchu wstawania. Starałam się go stamtąd wyciągnąć na jedzenie, ale wolał tam siedzieć głodny niż ruszyć doopsko. Ciekawe, czy jest tak chory, czy tak próbuje przetrwać stres...:roll:

Posted

Ja też wesprę psinkę. Nie będzie to duża suma, ale co miesiąc, jeśli bedzie taka potrzeba.
Czy nie lepiej by było najpierw wybrać się do weta na badania, aby domek nie brał psa w ciemno.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a ten DT co pisala poker za 7 zl za dobre - to chyba w domu? Wie ktos cos na ten temat???

tak, pisałam ,ale tam jedzie jutro Czupurka :roll:
Poza tym ten Dt ze względu na brak dobrych wetów w pobliżu i brak samochodu nie może brać chorych psów. I może dawać DT od listopada do końca lutego.
mogę wspomóc bazarkowo.Już mam pełno zobowiązań.:cool3:

Posted

[quote name='EVA2406']Ja też wesprę psinkę. Nie będzie to duża suma, ale co miesiąc, jeśli bedzie taka potrzeba.
Czy nie lepiej by było najpierw wybrać się do weta na badania, aby domek nie brał psa w ciemno.
EVA przed wydaniem psina napewno weta zaliczy- nie masz się co martwić! ;) Dziękuję za deklarację!!!

Posted

Herspri(nie wiem czy dobrze napisałam)proponuje tymczas w domu,ale chyba starsze psy nie wchodzą w rachubę:shake:,ale pogadać można.
Jeszcze Shell proponuje tymczas w domu.Do niej też warto uderzyć.Próbujcie,trzymam kciuki...