Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikou napisał(a):

tak preraźliwie smutne oczęta.....
wiedzą, że każdy sie odwraca i idzie swoją drogą....
nawet na dogo niewiele osób zagląda......

:placz::placz::placz:

Posted

kikou napisał(a):
...pracuj Diabliczko!!!......
ten biedul..... już sama nie wiem,
naprawde beznadziejny przypadek....

Kikou , nie ma beznadziejnych przypadków, ja bardzo mocno wierzę że i do niego w koncu sie los usmiechnie.Zobaczy go w koncu ktos komu sie wyda najpiekniejszym pieskiem pod słońcem :lol::lol: póki wy jesteście i działacie póty on ma szansę:multi::multi:

Posted

Widziałam dzisiaj tego biedaka ! Nie jest dobrze :shake:
On nie wychodzi w ogóle na zewnątrz .
Weszłam do niego do środka do boksu wew. i się przeraziłam ,że chyba coś mu się stało . Leżał wciśnięty między skrzynkę a ścianę i nie reagował na to , że weszliśmy z pielęgniarzem.Dopiero jak go p. Robert dotknął to uniósł z trudem na moment główkę ! Był to moment , bo zaraz skulił się z powrotem Psy dookoła szalały ,szczekały , a on nic.
Pan Robert mówi ,że tak pies spędza praktycznie cały czas . Nie wiem nawet czy wychodzi na zewnątrz jeść ... Jest tak zrezygnowany i przerażony ,że serce się kraje. Jemu jest potrzebna pomoc na już , natychmiast !

Posted

Boże kochany.... czy nie mozna mu załatwic jakiegos hoteliku lub DT :placz::placz:
serce mi pęka jak to czytam:-(:-(:-( ja naprawde pomoge ... ale tylko finansowo... nie jestem wstanie inaczej pomóc... Kikou prosze cie wymyśl cos .....cokolwiek , ale mu pomóż :modla::modla::modla:

Posted

do Wiosny chyba jadą psy od Erki, która miała wypadek....

a dla takiego staruszka hotel to kicha i nie ma sobie nawet tym co głowy zawracać, on tylko w domu przy człowieku ma szanse dojść troche do siebie....