aganela Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 no i co jest jakaś decyzja..? Biedny maluch tam czeka i czeka..:oops: Quote
aganela Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Hop staruszku!!!!!!!!!1:placz::placz::placz: Quote
aganela Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Hop:multi::multi::multi::placz::placz::placz: Quote
aganela Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Piesu czemu nikt tu nawet nie zagląda?:placz::placz: A według mnie on nie jest brzydki, jest uroczy:loveu:!! ma śliczną sierść jak baranek:loveu: Quote
Jaaga Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ja zaglądam tu regularnie, ale nie lubie pisać, jak nie moge pomóc :roll:. Dla mnie on też jest ładny, tylko zaniedbany. Quote
xmartix Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 trezba max łzawy tekst do ogłoszeń i wtedy można ogłaszac, ja nie umiem takich tekstów pisac, help Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 moze taki (nie jest zbyt wstrząsający, ale tak na szybko ): Samotny w tłumie wśród ludzi i zwierząt na zimny betonie za kratmi schroniska umiera pies. Umiera z tęsknoty za ciepłem ludzkich rąk , z goryczy , ze nikt nie chce spojrzec w jego stronę, odrzucony, zapomniany gaśnie. To starszy pies , ktory marzy o miłości , jednak wszyscy obok niego przechodzą obojętnie, jeśli kochasz zwierzęta nie pozwol na jego cierpnienie, ocal jego serduszko i pozwol mu żyć przy boku człowieka. On ma ok 14-15 co jego szansę na adopcję sprowadza do zera - może jednak zdarzy się cud i ktoś o złotym sercu zechce mu podarować godną starość. Jesli ktoś z Panstwa byłby zainteresowany jego losem, prosimy o kontakt - pies moze byc dowieziony w kazde miejsce w PL 0 792 333 938 lub info@sewo-life.com Quote
Charly Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 boję się tu zaglądac.....Pies dalej na betonie. stary, sponiewierany. serc ludziska nie mają....Swięta się zblizają:-( Quote
EVA2406 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 xmartix napisał(a):trezba max łzawy tekst do ogłoszeń i wtedy można ogłaszac, ja nie umiem takich tekstów pisac, help Piękne, poruszające teksty pisze Majqa. Ups, nie doczytałam do końca i napisałam co powyżej. Ten tekst jest też dobry. Zeby tylko zadziałał, bo czasu dużo ten piesio nie ma :-( Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 wrzucialam go na allegro inne psa , co znalazl dom. Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 jeszcze raz staruszek się przypomina Quote
xmartix Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Gośka dobry tekst! to zabieramy się za ogłoszenia, jakie już ma? i do kogo kontakt? Quote
xmartix Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 GoskaGoska napisał(a):ja go dalam na allegro , a nr do zalozycielki watku czyli kikou dasz linka? Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ja go dalam na allegro , a nr do zalozycielki watku czyli kikou Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 WRZUCIŁAM DWIE POPRAWKI REDAKTORSKIE, DOBRZE? na czerwono [quote name='GoskaGoska']moze taki (nie jest zbyt wstrząsający, ale tak na szybko ): Samotny w tłumie wśród ludzi i zwierząt na zimny betonie za kratmi schroniska umiera pies. Umiera z tęsknoty za ciepłem ludzkich rąk , z goryczy , ze nikt nie chce spojrzec w jego stronę, odrzucony, zapomniany gaśnie. To starszy pies , ktory marzy o miłości , jednak wszyscy obok niego przechodzą obojętnie. TU WSTAW KROPKĘ jeśli kochasz zwierzęta nie pozwol na jego cierpnienie, ocal jego serduszko i pozwol mu żyć przy boku człowieka. On ma ok 14-15 LAT, co jego szansę na adopcję sprowadza do zera - może jednak zdarzy się cud i ktoś o złotym sercu zechce mu podarować godną starość. Jesli ktoś z Panstwa byłby zainteresowany jego losem, prosimy o kontakt - pies moze byc dowieziony w kazde miejsce w PL 0 792 333 938 lub info@sewo-life.com Quote
Rybka_39 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Przecież zrobiłam, wyróżniona alegratkę z tekstem, kilka stron wczesniej, może nie łzawy ale innych nie umiem, wyczerpały sie pomysły. pudlowatego alegratka Quote
Recommended Posts