Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze taki (nie jest zbyt wstrząsający, ale tak na szybko ):

Samotny w tłumie wśród ludzi i zwierząt na zimny betonie za kratmi schroniska umiera pies. Umiera z tęsknoty za ciepłem ludzkich rąk , z goryczy , ze nikt nie chce spojrzec w jego stronę, odrzucony, zapomniany gaśnie.
To starszy pies , ktory marzy o miłości , jednak wszyscy obok niego przechodzą obojętnie, jeśli kochasz zwierzęta nie pozwol na jego cierpnienie, ocal jego serduszko i pozwol mu żyć przy boku człowieka. On ma ok 14-15 co jego szansę na adopcję sprowadza do zera - może jednak zdarzy się cud i ktoś o złotym sercu zechce mu podarować godną starość.

Jesli ktoś z Panstwa byłby zainteresowany jego losem, prosimy o kontakt - pies moze byc dowieziony w kazde miejsce w PL
0 792 333 938
lub info@sewo-life.com

Posted

xmartix napisał(a):
trezba max łzawy tekst do ogłoszeń i wtedy można ogłaszac, ja nie umiem takich tekstów pisac, help

Piękne, poruszające teksty pisze Majqa.

Ups, nie doczytałam do końca i napisałam co powyżej. Ten tekst jest też dobry. Zeby tylko zadziałał, bo czasu dużo ten piesio nie ma :-(

Posted

WRZUCIŁAM DWIE POPRAWKI REDAKTORSKIE, DOBRZE? na czerwono

[quote name='GoskaGoska']moze taki (nie jest zbyt wstrząsający, ale tak na szybko ):

Samotny w tłumie wśród ludzi i zwierząt na zimny betonie za kratmi schroniska umiera pies. Umiera z tęsknoty za ciepłem ludzkich rąk , z goryczy , ze nikt nie chce spojrzec w jego stronę, odrzucony, zapomniany gaśnie.
To starszy pies , ktory marzy o miłości , jednak wszyscy obok niego przechodzą obojętnie. TU WSTAW KROPKĘ jeśli kochasz zwierzęta nie pozwol na jego cierpnienie, ocal jego serduszko i pozwol mu żyć przy boku człowieka. On ma ok 14-15 LAT, co jego szansę na adopcję sprowadza do zera - może jednak zdarzy się cud i ktoś o złotym sercu zechce mu podarować godną starość.

Jesli ktoś z Panstwa byłby zainteresowany jego losem, prosimy o kontakt - pies moze byc dowieziony w kazde miejsce w PL
0 792 333 938

lub info@sewo-life.com