Bambino Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Olena84 napisał(a):O masz! Cały czas mówiłam że co miesiąc:loveu:. Niestety nie jestem w stanie więcej:shake:. Olenka, kochanie :loveu:. Dla Agatka każde 5 złociszy jest bezcenne. Kikou z wielką radochą wpisze Cię w deklaracje stałe. I już nam brakuje tylko 50 zł., a nie 70.:loveu: Quote
Olena84 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Bambino napisał(a):Olenka, kochanie :loveu:. Dla Agatka każde 5 złociszy jest bezcenne. Kikou z wielką radochą wpisze Cię w deklaracje stałe. I już nam brakuje tylko 50 zł., a nie 70.:loveu: Mnie wyszło że brakuje 40zł:hmmmm:. Quote
kikou Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Olena84 napisał(a):Mnie wyszło że brakuje 40zł:hmmmm:. chyba to Tobie dobrze wyszło... Ciotce Bambino należy sie "pała" z matmy:evil_lol: ...ale ma racje mówiąc, że każda nawet najmniejsza ale poważna deklaracja jest na wage złota..... dziękuje i zapisuje! Quote
Bambino Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Olena84 napisał(a):Mnie wyszło że brakuje 40zł:hmmmm:. Jasne, Olenko że 40 zł. :oops: Quote
baldek2 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Deklaruje na Agatka brakujace 40 zl co miesiac.Prosze o nr konta. Quote
GoskaGoska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 baldek2 napisał(a):Deklaruje na Agatka brakujace 40 zl co miesiac.Prosze o nr konta. super hiper :loveu: kikou na pewno jak się pojawi to zaraz wyśle dane. bardzo dziękujemy :sweetCyb: i Agatek by się ucieszył:Dog_run: Quote
Poker Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Agatek ma 100 zł z mojego bazarku dzięki Smyku :multi::multi: Będzie miał na żarełko albo leki :multi::multi: Quote
Yana Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 super wiadomości :multi::multi::multi: stała deklaracja i dodatkowa kasa na karmę :multi::multi::multi: Quote
kikou Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 ale szokowe wiadomosci:shocked!::shocked!: Quote
Bambino Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='kikou']ale szokowe wiadomosci:shocked!::shocked!:[/QUOTE] Hi, hi takie szokowe, że w 1 poście nadal baldka2 nie ma. Ciotka Kikou siedzi w ciężkim szoku :eviltong: Quote
xmartix Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 przenieście ogłoszenia Agatka na pierwszą stronę Quote
GoskaGoska Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 no i dobrze :loveu: , bo przecież on musi jeszcze wcinać karmę i dostawać preparaty na stawy Quote
Poker Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 wazoniko - świecznik wrócił na bazarek i już zalicytowała go eski,:loveu: czyli jeszcze 20 zł będzie dla Agatka :multi::multi:,ale się dziadzio obłowił :multi: Quote
kikou Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 wspaniele, strasznie dziekujemy! zestawienie ostatnich przelewow i deklaracji zrobie niebawem, tak sie tu nie spieszylam bardzo... bo tu miesiac liczy sie od 21 do 20tego....wiec jest jeszcze chwilka;) Quote
GoskaGoska Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 jak to się wszytsko zmienia - raz pod górę i raz z górki - był już tak źle-nie dość ze zawsze brakowało to jeszcze 1 osoba się wycofała z pomocy:shake:, ale na szczęscie znalazly się dobre duszyczki. tak przy może jeszcze ktoś nie wie o innym wątku wrocławiaka,który potrzebuje pomocy: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiaczek-ze-zle-zrosnieta-lapka-dt-na-cito-133011/[/URL] Quote
Gogonek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Hej Cioteczki. Sorki, ze nie jestem zbyt aktywna ostatnimi czasy na wątku, ale to nie znaczy, ze zapomniałam o kochanym Agatku. Kikou wie, o co chodzi;). Co do wpłat, to Kikou, popraw proszę moją deklarację, bo na samym początku podałam tylko 10 złociszy, ale od jakiegos czasu wpłacam 20 i tyle będe wpłacac zawsze (no chyba, ze co jakiś czas dam radę dołożyć jeszcze cosik:razz:); a przy okazji Małgorzata S. to ja:p. Proponuję jeszcze, zeby w razie nadpłaty w jakimś danym miesiącu, nie obniżać kwot stałych deklaracji. Nadwyżka niech idzie do skarpety i niech leży tam sobie na wypadek jakichś sytuacji krytycznych (jak ostatnia), bo Kikou dodatkowe nerwy i zamartwianie się, czy się uzbiera czy nie nie są Ci kochana potrzebne. Mam nadzieję, że pozostali deklarowicze się ze mną zgodzą. Szkoda , ze Ecci się wycofała, ale cudnie, że znalazły się inne cioteczki, a może też wujaszkowie:) To na tą chwilę tyle:p serdeczne pozdr dla wszystkich Agatkofanów, no i oczywiście ogromne miziaki, tulasy i całusy dla Agatka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Yana Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 też jestem za tym, żeby wszelkie nadwyżki zbierać na karmę albo inne sytuacje awaryjne :razz: Quote
Poker Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ja też tak uważam,że stałe deklaracje powinny być co miesiąc realizowane, a dodatkowe pieniądze jak np. z moich bazarków były rezerwą . i w tej chwili z przyjemnością donoszę,że właśnie wpłaciłam z mojego bazarku 120 zł.:multi: na konto kikou. Proszę o potwierdzenie na bazarku. http://www.dogomania.pl/forum/f1075/wraca-na-bazarek-piekny-wazon-swiecznik-dla-starenkiego-agatka-do-03-07-a-140310/#post12487201 Quote
kikou Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 postaram sie w nocy zabrac sie za ostatnie rachunki.... ....a ja tak nie bardzo chciałam gromadzic funduszy na psiaka u siebie... myślałam, że bedzie sprawiedliwie jak jest nadwyżka żeby każdy z darczyńców miał chwile ulgi.... no ale skoro mówicie, że lepiej trzymac... to bedziemy trzymac w skarpecie:lol: Quote
kikou Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 biore sie za ostatnie rachunki Agatka ze złych wiadomości dostałam jeszcze pm od Saganki, która już także nie bedzie mogła wspomagać Agatka regularnie...tylko może czasem.. od ostatniego rozllczenia wpłynęło: 22.06.09 Maja7 20,- 29.06.09 Olena84 30,- 29.06.09 Bambino 40,- 02.07.09 Yana 20,- 03.07.09 Gogonek 20,- 06.07.09 Poker 120,- (bazarek kupujące: Smyku i Eski) na przyszłe jedzonko teraz to przerzuce jeszcze na pierwszą strone... raczej nic nie pominęłam...ale gdyby to prosze krzyczeć.. Quote
kikou Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 zmieniłam więc na pierwszej stronie zapis o deklaracjach stałych, usunęłam deklaracje Ecci i Saganki dodałam wg życzenia dodatkowe10,- od Gogonek i nowe deklaracje Xmartix, Maji7 i Baldek2... a sam Agatek ma sie dobrze... wprawdzie nie miałam kiedy go odwiedzić ostatnio ale widziałam przez okno jak człapał żwawo za swoją opiekunką.... on ma tylnie nóżki takie krzywe, wygięte na boki jak "stara babcia":evil_lol:, nie można go pomylić z żadnym innym psiakiem.... Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 tO 40ZL to jakaś magiczna liczba :crazyeye: znow 40zl brakuje z deklaracji:roll: Quote
ecci Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja teraz wpłacę 20..tylko kikou musisz mi znów podac nr konta bo mi zniknęło:cool1: a jak dam radę to kolejne 20 wpłacę do 20 lipca:cool1: Quote
kikou Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 byłam dzisiaj zapłacić za Agatka...wszak to już 21 był.... psiak ma sie znakomicie... ciągle, odpukać, żadnych niepokojących objawów... chodzi już teraz bez przesadnego zmęczenia 3 razy dziennie po schodach... ze stawami pewnie problemy zaczną się znowu jesienią.... ale póki co trzyma sie wspaniale... od ostatniego rozliczenia wpłynęły jeszcze: 10.07.09 Maja7 20,- 10.07.09 Baldek2 40,- Quote
Recommended Posts