Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ecci bijesz chyba do mnie - bo to ja ci wyslalam przypomnienie, sorry ale ja nie widzé w tym nic zlego - ze ktos sie ciebie pyta czy podtrzymujesz deklaracje, wlasnie ze masz dziecko - to moze zapomniec, lub sie wycofac bo moze masz jakies nieprzewidywalne sytuacje itd, wiec nie rozumie o co chodzi. Kazda z dziewczyn ma jakies swoje sprawy - a jeszcze nikt nigdy nie mial pretensji o to ze sié wysyla zapytanie. Nie wiem, ale jakos wyjatkow wrazliwa jestes skoro tak jakos dziewnie zareagowalas - nie lubié nie jesnych sytuacji - i skoro ja wyslam ci privat - a ty piszesz na watku - to coz tez piszé co mysle. I uwazam ze nie ma dalej co ciágnac tego tematu.
Z drugiej strony jest tak - ze psa umieszcza sie w bezpiecznym miejscu - a pozniej co miesiac nie wiadomo - czy sie zbiera, czy się nie uzbiera i na czym sié stoi. A osoba robiąca przelew do opiekuna świeci ma oczami, a to nie jest kasa dla którejs z nas, ale na psa, nie dość ze kikou wyczarowuje najtańsze domki, to pozniej często pojawiają się problemy aby zebrać po 175 , 200zl - gdzie na innych wątkach dziewczyny co miesiąc płacą 400-500zł. Trudno, zeby osoba dostarczająca psa do DT miała wszytsko na swojej głowie.

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no cóż....

przelałam pieniądze do Opiekunki Agatka.... to ja ustalałam z nią warunki inie mogę się teraz tłumaczyc jak dziecko, że darczyńcy zapominają czy nudzą się pieskiem...:-(

pieniądze(brakujące 53,-) są od Flige36:loveu:.... która wprawdzie wpłaciła na inny cel ale zgodziła sie na przesunięcie ich na Agatka...

przelew od Yany jeszcze nie zaksiegował sie... no ale skoro napisała to na pewno dojdzie....

jeśli jeszcze coś sie zaksięguje to bedzie na kolejny miesiąc... przecież za 30 dni staniemy znowu przed tym problemem....

Posted

kioku, wydaje mi sie ze wyjuasnilysmy sytuacje miedzy soba i nie "bije" goska tylko do ciebie. powiedziałam,ze przeleje kase, ale teraz noie dam rady i o agatku pamietam

Posted

[quote name='ecci']kioku, wydaje mi sie ze wyjuasnilysmy sytuacje miedzy soba i nie "bije" goska tylko do ciebie. powiedziałam,ze przeleje kase, ale teraz noie dam rady i o agatku pamietam

nie wiem wlasciwie co wyjasnilysmy....

napisalas do mnie w kwietniu ze ktos neka Cie przypomnieniami, a ja Ci odpisalam, e nie mam wplywu na to co ktos inny z publicznego forum do Ciebie pisze...

jednak faktycznie, jak juz Gosia powiedziala, skoro masz wazniejsze sprawy to po prostu nie deklaruj stalej wplaty na psa, bo to wprowadza w blad i stwarza problemy... Deklarowalas 20 zl miesiecznie, zrobilas przez 6 miesiecy hotelowania psa dwa przelewy: jeden w grudniu, jeden w kwietniu...

prosze napisz wyraznie na watku, ze nie bedziesz wplacac na Agatka, wtedy bedziemy szukac innych deklaracji stalych i po prostu nie deklaruj czegos czego nie mozesz dotrzymac....

a nawet fakt, ze na poczatku byla lekka nadplata nie powinien byc przyczynkiem do tego, ze akurat Ty jestes zwolniona z Twojej, dobrowolnej przeciez, deklaracji,
w takim przypadku wszyscy darczyncy moga wplacic troszke mniej...

Posted

Nie miałam na myśli tego kikou, co wyżej napisałaś, miałam na myśli to, że skoro z deklaracji wynikała nadpłata to zapytałam się w styczniu Ciebie, czy w zamian za wpłaty na Agatka będę wpłacała na inne bidy, na co też przystałaś. Regularnie co miesiąc wpłacałam na jakiegoś innego psiaka. Po czym przestałam wchodzic na wątek Agatka i w momencie kiedy byłam w szpitalu pół dogo zaczeło do mnie wypisywac co z moimi wpłatami. W związku z tym, żeby nie robic zamieszania, dopłacę te 40 złotych za maj i za czerwiec przy pierwszej możliwej okazji, i tym samym proszę o poszukanie deklaracji wpłat od innych.

Posted

ecci napisał(a):
Nie miałam na myśli tego kikou, co wyżej napisałaś, miałam na myśli to, że skoro z deklaracji wynikała nadpłata to zapytałam się w styczniu Ciebie, czy w zamian za wpłaty na Agatka będę wpłacała na inne bidy, na co też przystałaś. Regularnie co miesiąc wpłacałam na jakiegoś innego psiaka. Po czym przestałam wchodzic na wątek Agatka i w momencie kiedy byłam w szpitalu pół dogo zaczeło do mnie wypisywac co z moimi wpłatami. W związku z tym, żeby nie robic zamieszania, dopłacę te 40 złotych za maj i za czerwiec przy pierwszej możliwej okazji, i tym samym proszę o poszukanie deklaracji wpłat od innych.

dobrze pamietam te wymiane wiadomosci, odpisalam wtedy ze prosze zebys sledzila rozliczenie na pierwszej stronie i podjela decyzje sama co zrobisz bo ja nie moge przeciez na to w zaden sposob wplywac...

to uniesienie teraz, ze zabierasz swoje zabawki i "wypisujesz" sie z deklaracji na Agatka jest wielce nie fair:shake:

bo co pies zawinil?, ze mial w zimie zdychac, a "niestety" nadal zyje i utrzymywanie go przeciagnelo sie...

ale lepsze to niz deklaracje bez pokrycia

miejmy nadzieje, ze inne psy ktorym pomagasz nie beda mialy w sobie nic "obrazliwego" w sobie jak Agatek i tak szybko Cie nie zniecheca...

Posted

myślę, ze kikou ci wyśle dane - bo ja ma, ale bez adresu- w moim banku nie wymagają - nie wiem jak w twoim? no i nie wiem czy mnie kikou nie ubije - jak ja jej dane zacznę wysylac :cool3:

Posted

wczoraj zaksiegowalo sie 20,- od Yany i 10,- od Xmartix

bardzo dziekujemy!!! :Rose::Rose::Rose:
wielkie szczescie ma stara psina, ze jednak nie jest obojetny tylu osobom!!!

Posted

Przelałam właśnie 20zł dla Agatka.
Będę wpłacać co miesiąc 20 zł.

Moja Maja nie żyje, też miała chore nerki, niech więc ta psinka jeszcze troszeczkę zazna szczęścia u boku człowieka.

Posted

bardzo dziekujemy!!! zaraz zapisze dwie nowe deklaracje stałe na pierwszą strone

pamiętam o Twojej Majeczce, na początku przysłałaś Agatkowi coś do jedzonka po biedulce.....

Agatek na razie się trzyma biedulek... i trzyma renalową diete...

Paradoksalnie miał chyba szczęście, że wysiadły mu nóżki w schronisku bo wtedy zrobili mu badanie krwi i wyszło dośc wczesne stadium choroby nerek... gdyby nie to nikt by go nie zbadał....

Posted

Olena84 napisał(a):
Moje 30zł powinno dojść jutro. Ja mogę dostawać powiadomienia, nie obrażę się:evil_lol:.

nie moge wysyłac powiadomien, bo nigdy nie napisałaś, że to deklaracja stała, comiesięczna...;)
chociaż właściwie wspierasz Agatka co miesiąc od początku.... czy mam zapisac tez Twoje wsparcie do deklaracji stałych czy wolisz raczej nie?

Posted

kikou napisał(a):
nie moge wysyłac powiadomien, bo nigdy nie napisałaś, że to deklaracja stała, comiesięczna...;)
chociaż właściwie wspierasz Agatka co miesiąc od początku.... czy mam zapisac tez Twoje wsparcie do deklaracji stałych czy wolisz raczej nie?

O masz! Cały czas mówiłam że co miesiąc:loveu:. Niestety nie jestem w stanie więcej:shake:.