Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kikou']
kurde zawsze jak sobie to przypone to chce mi sie ryczec.... że w takim marnym stanie..tak sie starał...[/quote]

Wiedział Kasieńka, że jest po co. :loveu::loveu:

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agatek to dzielny i śliczny facet :lol:.

Dziewczyny, przepraszam, że nie na temat, ale tu dużo Wrocławianek więc może któraś mi pomoże.
Poszukuję osoby z Wrocławia ( nie pamiętam z dogo czy z miau), która robiła bazarki z super myszkami własnej roboty.
Sama kupowałam te śliczności w różnych kolorach i każda inna. Pochwaliłam się na którymś wątków, że mam takie trwałe i śliczne myszy i się zaczęło.......................
A ja stara skleroza nie pamiętam nicku Dziewczyny, która to robiła.
Może ktoś mi pomoże..................:modla:, proszę.

Posted

o myszkach nic mi nie wiadomo....;)

natomiast zatachałam dzisiaj jedzonko dla Agatka od Reksiu.... :loveu:
jeszcze miał troszke chrupek od Alexandry..wiec wszystko świetnie zgrało się w czasie...

nasz chłopczyk ma sie w porządku... podobno zawsze na deszcz, łapki troche go bardziej bolą... a Kobitka chodzi za nim i napomina go żeby nie leżał na gołej podłodze tylko na poduszeczce....żeby go jeszcze bardziej nie bolały

a on jest taki śmieszny i mądry... rozumie to Jej zrzędzenie i idzie zaraz grzecznie na poduszke

Posted

Olena84 napisał(a):
Czy doszła może moja wpłata:oops:?

jak wysłałas to na pewno jest
ostatnie dni niezbyt miałam czas uaktualniac... ledwo zipię.....
ale w wolnej chwili usiąde do tego

Posted

kikou napisał(a):
o myszkach nic mi nie wiadomo....;)

natomiast zatachałam dzisiaj jedzonko dla Agatka od Reksiu.... :loveu:
jeszcze miał troszke chrupek od Alexandry..wiec wszystko świetnie zgrało się w czasie...

nasz chłopczyk ma sie w porządku... podobno zawsze na deszcz, łapki troche go bardziej bolą... a Kobitka chodzi za nim i napomina go żeby nie leżał na gołej podłodze tylko na poduszeczce....żeby go jeszcze bardziej nie bolały

a on jest taki śmieszny i mądry... rozumie to Jej zrzędzenie i idzie zaraz grzecznie na poduszke

Takie staruszki sa naprawde cudowne!!!:loveu::loveu: Rzeczywiście jakby wszystko rozumiały, i tak patrzą tymi madrymi oczkami, taka mądrość i te lata przezyte w nich widac. Taki byl tez moj kochany Zenny:-(

Posted

ostatnie wpłaty na Agatka:

25.05.09 Olena84 30,-
02.06.09 Bambino 20,-
04.06.09 Małgorzata S. 20,- (tym razem nie podała swojego nicku, a ja też nie pamiętam...chociaż pamiętam nazwisko, że już były wcześniej wplaty)

:multi::multi:bardzo dziękujemy!!!:multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

oprócz powyższych wpłat dotarła jeszcze wpłata od Yany 20,- , 05czerwca - dziękujemy bardzo:loveu:

summa summarum z lekką nadwyżką z poprzedniego miesiąca mamy 127,- zł

za 6 dni trzeba wpłacic na nowy miesiąc - brakuje 73,-:cool1:

uprzedzam wczesniej tym razem żebyście nie krzyczały potem, że za późno.....

Posted

[quote name='kikou']oprócz powyższych wpłat dotarła jeszcze wpłata od Yany 20,- , 05czerwca - dziękujemy bardzo:loveu:

summa summarum z lekką nadwyżką z poprzedniego miesiąca mamy 127,- zł

za 6 dni trzeba wpłacic na nowy miesiąc - brakuje 73,-:cool1:

[SIZE=3]uprzedzam wczesniej tym razem żebyście nie krzyczały potem, że za późno.....

ja powiększyłam, bo to ważne- może ktoś ma jeszcze coś zaległego?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
mysle , ze trzeba wyslac privat do osob z deklaracji, bo kazdy zapomniec moze

to nie na moje nerwy.....:shake:

no ale jeszcze 5 dni.... może coś przyjdzie

Posted

hehehe ja na Czara to wysylam privaty, na GG pisze i jaki mam namiary-dziewczyny poprostu zapominaja , albo juz tak na dogo nie siedzá i z glowy im calkiem wylatuje , ale po przypomnieniu czasami dostaje odrazu za 2miesiace . Ludzie to tylko ludzie , nie maja pamieci jak slonie, tym bardziej ze czas tak leci ze szok

Posted

GoskaGoska napisał(a):
hehehe ja na Czara to wysylam privaty, na GG pisze i jaki mam namiary-dziewczyny poprostu zapominaja , albo juz tak na dogo nie siedzá i z glowy im calkiem wylatuje , ale po przypomnieniu czasami dostaje odrazu za 2miesiace . Ludzie to tylko ludzie , nie maja pamieci jak slonie, tym bardziej ze czas tak leci ze szok

Sama prawda, jakbyś o mnie pisała :evil_lol:.
A propos, jak tam wyglądam z wpłatami, bo oczywiście juz nie pamiętam do kiedy mam zapłacone :oops:. Jak coś to ja nie obrażam się za przypomnienia tylko jestem wdzięczna.

Posted

[quote name='GoskaGoska']YANA BARDZO DZIĘKUJEMY

to 73zl-20zl yana - 30zl Olena84= czyli juz tak niewiele 23zl brakuje

nie, nie Gosia! Olena wplacia juz 25 maja na ten miesiac dt od jutra, teraz pod koniec miesiaca jak wplaci to juz na nastepny (bo Agatka dt liczy sie od 21 do 20 nastepnego miesiaca), jesli Jej dwie wplaty pojda na jeden miesiac to w przyszlym miesiacu dziura bedzie jeszcze wieksza....

jesli Yana dorzuci 20,- brakuje nadal 53,- zlote

Posted

swoje potrzymuje wpłace jak bede miala czas i kase, nie musicie mi na kazdym kroku tego przypominac. prosze uszanujcie to, ze mam małe dziecko, i nie jestem w stanie wszystkiego upilnowac.