Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...u Agatka jest sytuacja jak co miesiac.... cztery dni do oplaty za dt i oczywiscie znowu brakuje chyba 60,- zl.:cool1:

dokladne rozliczenie na pierwszej stronie

Posted

[quote name='kikou']...u Agatka jest sytuacja jak co miesiac.... cztery dni do oplaty za dt i oczywiscie znowu brakuje chyba 60,- zl.:cool1:

dokladne rozliczenie na pierwszej stronie

ponieważ nie ma żadnego odzewu zacytowałam sama siebie:-(:-(

wprawdzie zaksięgowala sie wplata na maj od Gogonek 20,-:loveu:
ale jeśli Jej dwie wplaty wydamy w tym miesiacu, w przyszłym "dziura" bedzie jeszcze większa.......

nie wiem co robić.....

Posted

Olena84 napisał(a):
Kto jeszcze dorzuci grosza na Agatka!?

Przykro mi, ale tym razem nie dam rady :shake:, jestem pod kreską przez Kacperka z mojego podpisu. Zajrzyjcie do niego, proszę :-(

Posted

no to super..... juz na pewno sie uzbieralo...
wprawdzie w weekend bank nie ksieguje ale pewnie jutro podochodzi,
po poludniu zaktualizuje rozliczenie.....

bardzo dziekujemy za pomoc dla naszego Agatka-gagatka!!!!:wink::wink::wink:

Posted

Kikou, ja mogę dorzucić 10 zł, co m-c, ( czyli byłoby ode mnie 30 zł.) ale dopiero po następnej wypłacie :oops:. Kasieńka, a czy Poker nie robiła niedawno bazarku dla wszystkich starszaków? Ja jak skończę bankowe sprawozdania pozbieram wszystkie fanty i poproszę Elmirę, żeby na wszystkie starszaki zrobiła 1 bazarek, tak jak Poker. Ale to tak nie wcześniej niż w maju :shake:

Kurcze, znowu zamiast zdjęcia w podpisie - ten krzyżyk :angryy:

Posted

dzisiaj na Agatka zaksiegowalo sie pare przelewow:

20.04.09 Maja7 : 20,-
20.04.09 Kuba P : 20,-
20.04.09 Yana : 30,-
20.04.09 Poker : 80,- (z bazarkow niemowlakowego i przytulankowego)

Wszystkim dziekujemy z calego serca za wsparcie:loveu::loveu::loveu:
w imieniu Agatka, ktory mial byc uspiony z tego co pamietam chyba 30 listopada, w ogole nie podnosil sie zza skrzynki w kacie boksu....
i zawsze mam takie wyrzuty...bo widzac go sama sobie pomyslalam, ze z tego to juz nic nie bedzie... ilekroc teraz go widze strasznie mi wstyd jak moglam wtedy tak
...a w nim jest jeszcze tyle zycia.....

calosc zapisze na razie w pierwszym poscie...bo nie wiem jak z ta karma bedzie.... pewnie Reksiu wyslala ale jeszcze nie doszla i nie wiemy ile przesylka kosztuje,
do Agatkowej opiekunki wybieram sie w czwartek....

Posted

[quote name='kikou']dzisiaj na Agatka zaksiegowalo sie pare przelewow:

20.04.09 Maja7 : 20,-
20.04.09 Kuba P : 20,-
20.04.09 Yana : 30,-
20.04.09 Poker : 80,- (z bazarkow niemowlakowego i przytulankowego)

Wszystkim dziekujemy z calego serca za wsparcie:loveu::loveu::loveu:
w imieniu Agatka, ktory mial byc uspiony z tego co pamietam chyba 30 listopada, w ogole nie podnosil sie zza skrzynki w kacie boksu....
i zawsze mam takie wyrzuty...bo widzac go sama sobie pomyslalam, ze z tego to juz nic nie bedzie... ilekroc teraz go widze strasznie mi wstyd jak moglam wtedy tak
...a w nim jest jeszcze tyle zycia.....

calosc zapisze na razie w pierwszym poscie...bo nie wiem jak z ta karma bedzie.... pewnie Reksiu wyslala ale jeszcze nie doszla i nie wiemy ile przesylka kosztuje,

Racja, Kikou! widziałam Agatka 5/04 ( zresztą wiesz) i był żywiutki i mięciutki. Śliczności. Po pogłaskaniu zaraz podchodził do swojej obecnej pani, żeby też go pogłaskała. Przylepek jeden :multi:

Posted

Witam !

mam do oddania 2 puszki karmy dla psów chorych na nerki ( Renal firmy Royal Canin ), preparat na stawy - nazwy nie pamietam, brał go mój piesek chory na mocznice, może coś jeszcze.
Mieszkam we Wrocławiu jesli trzeba moge podać tą karme dla pieska.
Odeszła mi ostatnio sunia chora na mocznice.
Jakby co prosze o kontakt alexsandra@wp.pl
Ola

Posted

[quote name='alexsandra']Witam !

mam do oddania 2 puszki karmy dla psów chorych na nerki ( Renal firmy Royal Canin ), preparat na stawy - nazwy nie pamietam, brał go mój piesek chory na mocznice, może coś jeszcze.
Mieszkam we Wrocławiu jesli trzeba moge podać tą karme dla pieska.
Odeszła mi ostatnio sunia chora na mocznice.
Jakby co prosze o kontakt alexsandra@wp.pl
Ola

Dziękujemy Olu, w imieniu przylepka Agatka :loveu:

Posted

kikou napisał(a):
................

No widze ze karma jednak niedoszla na czas, bo juz jestes w Polsce. A wiec dopiero bedzie za miesiac, tak? To moze jakis maly worek kup, tak zeby mial do nastepnego miesiaca...
A koszty przesylki to moj prezent dla Agatka.:loveu:

Posted

tak, tak.....właśnie weszłam do domu.....;)

karma nie doszła...ale tak jak mówisz przywioze ją za miesiąc...

a teraz akurat Agatek dostanie troszke jedzonka od Oli, po Jej piesku....
jutro sprawdze czy coś mu jeszcze zostało ze starego worka.... jakoś da rade.... zresztą Agatek dostaje cały czas oprócz Renala też ok 1/3 gotowane jedzonko, ciut drobiu z warzywami i ryżem i Ipaktine.... więc nawet jeśli bedzie kilka dni przerwy nic sie nie stanie....

troszke to smutne, że Agatek dostaje te zaczęte worki po zmarłych pieskach... na początku też dostał paczke po zmarłym piesku od Maji7 i od Jurmara...
z drugiej strony to ciut pocieszające, że co nie uratowało jednego istnienia może troche przedłuży inne istnienie...
ma szczęście chłopak, że u niego ta mocznica jeszcze taka niezaawansowana......

dzisiaj tez zaksięgował sie przelew od Ecci 20,-:multi:

Ogromnie dziękujemy Wszystkim za pomoc!!!